Başa gelen çekiliyor yavrum yemek yapmayı bilmeyen adam mecbur yapıyor video izleye izleye yapıyorBak sanslisin esim asla yemek yapmaz temizlik yapar tahminimce ama yemek asla yani
Yan etkilerini görmemişsindir inşallahBenimki evde sebze varsa tokum derdi et varsa yemek yerdi. Ama bende sebze delisi değilim işte.
Ben 3 doz biontec oldum.
Kan aç zaten.
Folic de yemekten 2 saat sonra filan yine aç olmak lazım.
Unutuyorum öyle olunca bir de ağzım hiç boş durmuyor. 2 saat ara zor yani
Gece sabaha karşı wc ye kalkınca kan içiyorum. Tekrar yatıyorum. Bir kaç saat sonra uyanınca da folic. O arada kahvaltı hazırlıyorum. Kahvaltıdan sonra da magnezyum.
İyi 3 doza kendi kendi hamile kalmissinBenimki evde sebze varsa tokum derdi et varsa yemek yerdi. Ama bende sebze delisi değilim işte.
Ben 3 doz biontec oldum.
Kan aç zaten.
Folic de yemekten 2 saat sonra filan yine aç olmak lazım.
Unutuyorum öyle olunca bir de ağzım hiç boş durmuyor. 2 saat ara zor yani
Gece sabaha karşı wc ye kalkınca kan içiyorum. Tekrar yatıyorum. Bir kaç saat sonra uyanınca da folic. O arada kahvaltı hazırlıyorum. Kahvaltıdan sonra da magnezyum.
Ya harika bisey bu soledigin yerim onu masallahValla çocukların büyümüş olması çok iyi bak hafta sonu oğlum teyzesine gitti annemin geleceğinden haberi yoktu gitmem dedi sana kim bakacak dedim ananen geliyor tamam o zaman giderim dedi .. bugünde konuştuk dedim ananen gidiyor e dedi sen ne olacaksın sana kim bakacak dedim idare ederim ben yarın erken gelecekmiş sıpa büyüdüde bana bakıyor
Kız biz de unuttuk ki.Eveeett cok guzel oldu gercekten
Hakli olarak cekinmissin ama simdi baya bi ara olmus tumayin da ole. Bastan baslicaksiniz herseye.
Ben gariban basima neler gelicek bilmiorum da
Ablam ikinci aşıyı olduğu gibi yatak döşek hasta oldu korona oldu yani korumak şöyle dursun daha beter geçirmesine sebep oldu çünkü direk virüs enjekte diye yani.. ay neyse Allah yaşatmasın bi daha. Gerçi yine salgın olsa aşı deseler aynı şeyler yaşanır kesinYani soyle sinovac dedigin hafifletilmis virus blabla zaten bi korumasi olmadi vucutta asisan 3 hafta sonra antikor baktirdim felaket dusuktu
Ama mrna yanio biontec kimbilir insanlara ne zerk ettiler hic mi hic guvenmiyorum o iki turk tipe de
İngiltereye kactilar biliyosun o davalardan etkilenmemek icin
Kalp pihti bagisiklik sorunlari kanser patlamasi herseyi tetiklio
Nebilym
Ooo kucagina aldiginda herseyi hatirlarsin hic unuttuk demeKız biz de unuttuk ki.
Ah hemde nasıl duygu seli yaşatıyor banaYa harika bisey bu soledigin yerim onu masallah
Afiyet olsun
Hiç gözünü korkutmaaaa kitapla falan olacak şey değil kucağına alınca zaten kırk yıllık anne gibi bakmaya otomatik başlıyorsun başkasının bebeğini elleyemeyen ben hastanede bile altını pek güzel açtımOoo kucagina aldiginda herseyi hatirlarsin hic unuttuk deme
Bende bisekilde yapicam heralde kitwp fln okumaya baslicam
Masallah ne diyim. Aynen baskasinin bebegini ellemem sevmem fln. İnsallah dedigin gbi olurHiç gözünü korkutmaaaa kitapla falan olacak şey değil kucağına alınca zaten kırk yıllık anne gibi bakmaya otomatik başlıyorsun başkasının bebeğini elleyemeyen ben hastanede bile altını pek güzel açtımkırkı dolmamıştı tek başıma yıkadım düşün yani 19 yaşındaydım
Kullnamam mı evde bile kullanılıyor inan o en lazım olan şeylerden biriMasallah ne diyim. Aynen baskasinin bebegini ellemem sevmem fln. İnsallah dedigin gbi olur
Kanguru bakiodum siz buraya cagirmadan once
Sanki markette orda burda daha kullanisli olur gbi geldi kullandiniz mi siz?sudem34 ?
Bacak ve kol kısımlarının korumalı yumuşak olmasına dikkat et alırken kesmesn etini diyeMasallah ne diyim. Aynen baskasinin bebegini ellemem sevmem fln. İnsallah dedigin gbi olur
Kanguru bakiodum siz buraya cagirmadan once
Sanki markette orda burda daha kullanisli olur gbi geldi kullandiniz mi siz?sudem34 ?
Baktim baya yurtdisi yazilarina da baktim ergobaby omni 360 diolar en iyisi bide yikaniyomus fln okey bn bunu da ekliym listeyeBacak ve kol kısımlarının korumalı yumuşak olmasına dikkat et alırken kesmesn etini diye
Sabah uyandım kahvaltı yaptık oy vermeye gittik biraz bahçede oturdukSelam canlar
Herkese iyi pazarlar
Erkenden kalktım.
Fırına gittim. Çekirdekli simit aldım. Marketten meyve ,sebze aldım.
Eve geldim. Patlıcan kızarttım, yumurta haşladım.
Kahvaltı+kahve+ meyve keyfinden sonra oy kullanmaya gittim. Kendi kimliğim yerine oğlumunkini götürmüşüm. Eve geri döndüm, oğlum kimliği yarı yola kadar getirdi. Tekrar dönüp oy kullandım. Yine markete uğradım.
Kısır malzemesi aldım.
Yeğenimle kısır yaptık, yedik.
Şimdi oğlanı getirdim. O yüzüyor bende KK.
Sizlerde ne var ne yok?
@La Vie
Mikan
Ozgur87
@mavi mucize
@Aysen012
@sekersizcikolata
@kavs-i kuzah
@Kmsl Hnd
Uçuk fiyatlı olanlarda var aman vereyim deme en fazla üç ay kullanabileceksin bunu unutmaBaktim baya yurtdisi yazilarina da baktim ergobaby omni 360 diolar en iyisi bide yikaniyomus fln okey bn bunu da ekliym listeye
4 yasa kdr dioUçuk fiyatlı olanlarda var aman vereyim deme en fazla üç ay kullanabileceksin bunu unutma
2.aşıda bende kötü oldum birdahaAblam ikinci aşıyı olduğu gibi yatak döşek hasta oldu korona oldu yani korumak şöyle dursun daha beter geçirmesine sebep oldu çünkü direk virüs enjekte diye yani.. ay neyse Allah yaşatmasın bi daha. Gerçi yine salgın olsa aşı deseler aynı şeyler yaşanır kesin
Kız ana kucağına kilo alınca koyup taşıyamazsın o yüzden en fazla üç ay dedim4 yasa kdr dio
Ben onu 1-2 sene kullanilirim
Yurtdisinda hep onu kullanio insanlar tatillerde filan en cok onugoruyorum ben ondan dedimKız ana kucağına kilo alınca koyup taşıyamazsın o yüzden en fazla üç ay dedimkocaman çocuğu omuzlarında nasıl taşıyacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?