Kendisini ve kocasını saymadım benYok alışmak değil ya.
Evlendiğimizde kahvaltıya eve ekmek aldığı için KV şok geçiriyordu. Bizde almazdın oğlum derdi o derece.Üç hafta Belçika'ya gittim. Geldiğimde mutfakta küflenenler evin hali filan hiç anlatmayım.hazırlamaya üşendiği için aç kalır o derece. Yazın bazen ben önce giderim 7-8 kilo verir.
Ayy bize çok gülüyorlardı ya.
Arabanın önü arkası ful bebek eşyası idi. Beşikten maşrapaya kadar işte aklına ne gelirse.
Sonra kv oraya bebek şampuanı filan da almaya başladı. Derken fazla bebek havlularından havlu bıraktım filan yavaş yavaş azaldı.
Kendisi kocası ee iki olur. Size baksa 2+5 7 olur benim hesap tutmadı. Kaynın filan da mı evde?
Gamze sen misin?
750 den önce kaça geliyordu ki?
Engel mengel tok çalışan sanırım.
Ha haenişte bizim halıları yıkamaya verdi berbat yıkamış lekeler çıkmadı tekrar gönderdim demiş halılar eski bahaneye bak . Sonra firmayı araştırdım armutta bile ilanları var.
Ben ilk 2 de yemedim ama 3.de hep yedimKızlar kahvaltıya tirit yapmak istiyorum ama sucuklu yaparız.
Sucuğu iyice pişirsem sucuğu yemesem ama illa yağı filan tiritin suyuna geçer. Yesem olur mu?
Hangisine cevap vereceğim şimdi bunlarınYok alışmak değil ya.
Evlendiğimizde kahvaltıya eve ekmek aldığı için KV şok geçiriyordu. Bizde almazdın oğlum derdi o derece.Üç hafta Belçika'ya gittim. Geldiğimde mutfakta küflenenler evin hali filan hiç anlatmayım.hazırlamaya üşendiği için aç kalır o derece. Yazın bazen ben önce giderim 7-8 kilo verir.
Ayy bize çok gülüyorlardı ya.
Arabanın önü arkası ful bebek eşyası idi. Beşikten maşrapaya kadar işte aklına ne gelirse.
Sonra kv oraya bebek şampuanı filan da almaya başladı. Derken fazla bebek havlularından havlu bıraktım filan yavaş yavaş azaldı.
Kendisi kocası ee iki olur. Size baksa 2+5 7 olur benim hesap tutmadı. Kaynın filan da mı evde?
Gamze sen misin?
750 den önce kaça geliyordu ki?
Engel mengel tok çalışan sanırım.
Ha haenişte bizim halıları yıkamaya verdi berbat yıkamış lekeler çıkmadı tekrar gönderdim demiş halılar eski bahaneye bak . Sonra firmayı araştırdım armutta bile ilanları var.
Tereyagini hic bilmiyorum yasak mi ? Ben cok yemem ama mesela demin corbaya yaktim ustune. Hic duymadim yasak die.
Yok ben is icin cok gidip geliyodum smdi calismiyorum izinliyim valla sehir disina bile cikmadim
Ben gecen gun cok iyi pisirdim 2 tane halka yedim valla. 3ayda ilk defa dayanamadim. Ama tiriti bilmiorum nediKızlar kahvaltıya tirit yapmak istiyorum ama sucuklu yaparız.
Sucuğu iyice pişirsem sucuğu yemesem ama illa yağı filan tiritin suyuna geçer. Yesem olur mu?
Mikan hiç bir şeyi doğru düzgün hatırlıyorum. İki hamilelikte de ne yaptım ne ettim çok az şeyi hatırlıyorumBen ilk 2 de yemedim ama 3.de hep yedimama iyi pişmesine dikkat ettim
Hahaha bana da bazen kal gelio sonra hepsine cvp veriorumYapma şöyle
Hangisine cevap vereceğim şimdi bunların
Miden kalkmıyorsa sucuktan ye sonuçta sık yemiyorsun kasma kendini o kadar yaKızlar kahvaltıya tirit yapmak istiyorum ama sucuklu yaparız.
HepsineYapma şöyle
Hangisine cevap vereceğim şimdi bunların
13 yıllık KK kurduyum napimHahaha bana da bazen kal gelio sonra hepsine cvp veriorum
Abovvv kiz ben daha yeni hamile kalinca uye oldum13 yıllık KK kurduyum napim
Her hafta pizza yapardım. Hamileşikten beri hiç yemedim.Miden kalkmıyorsa sucuktan ye sonuçta sık yemiyorsun kasma kendini o kadar ya
Ayyy böyle keyifçi bizde de vardı arada bana gelirlerdi birkaç kere de ablama gittiler sabah kahvaltı etmeden işe başlamazlardı son iki gelişlerinde ablam haşlamış temilik yaparken savsaklamışlar kızların banyo terliklerini giymişler bi kerede bende eksik iş yapmışlardı bi daha çalışmadık onlarla.. sen iyi bile dayanmışsınTereyagini hic bilmiyorum yasak mi ? Ben cok yemem ama mesela demin corbaya yaktim ustune. Hic duymadim yasak die.
Yok ben is icin cok gidip geliyodum smdi calismiyorum izinliyim valla sehir disina bile cikmadim
Ben gecen gun cok iyi pisirdim 2 tane halka yedim valla. 3ayda ilk defa dayanamadim. Ama tiriti bilmiorum nedi
Bizim kiz 650 aliodu o sosyetik ya. 2gun kv deme 2gun de evli bi dr ciftin evine gidio. Sana karakterini sole soliym ben onun evine gidip temizlik yapsam daha uygun olur benden daha evin hanimiydiiki hafta once eve bi geldim kahvesini yapmis balkonda telefonla konusup sigara icio? Sabah 9da gelip 10da ise basliodu. Kahvaltı keyfi mode … nediym. Ben de hic sevmiyorum is yapmayi
Dedim ya geçen oğlanın hamile grubuyla forum istanbul madoda buluştuk bebeklerle diye.Abovvv kiz ben daha yeni hamile kalinca uye oldum
He evet dogru. Ozmn aslinda yemesen daha iyi. Benim tum o testlerim pozitf cikti nasil bir pisliksemHer hafta pizza yapardım. Hamileşikten beri hiç yemedim.
Ama şu var.
Benim anti toxoplazma negatif. Yani geçirmedim hiç. Risk var sanki azcık da olsa.
Ama onu çip yersen olursun yavrum pişmişte olmazsınHer hafta pizza yapardım. Hamileşikten beri hiç yemedim.
Ama şu var.
Benim anti toxoplazma negatif. Yani geçirmedim hiç. Risk var sanki azcık da olsa.
Niye kız onlar hizmet eden.Siz hizmet edilen diye mi heKendisini ve kocasını saymadım ben
Hepsi ayni iste…Ayyy böyle keyifçi bizde de vardı arada bana gelirlerdi birkaç kere de ablama gittiler sabah kahvaltı etmeden işe başlamazlardı son iki gelişlerinde ablam haşlamış temilik yaparken savsaklamışlar kızların banyo terliklerini giymişler bi kerede bende eksik iş yapmışlardı bi daha çalışmadık onlarla.. sen iyi bile dayanmışsın
BenimdeeeeHe evet dogru. Ozmn aslinda yemesen daha iyi. Benim tum o testlerim pozitf cikti nasil bir pisliksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?