Sen taşıma ana kucağından bahsediyorsun değil mi evde uyutmak için olan değil
Yok yok baya tasima olani Diyorum. Markete fln gittigimde kullanmalik yuruyuse ciktigimda. Evde koala gibi yapmamayi planliyorum
Evde naparsam anakucagina koyup(yerde duran) mesafeli olmayi planliyorum
Ama bunlar plan

İyi 3 doza kendi kendi hamile kalmissin
Ben folic olan vitamini kahvaltidan sonra iciorum hic ole iki saat fln demediler bana onun icin sasirdim
Kan bilmedigim ixin nasil icildigini
Biontec sonrası çok kolay hamile kaldı çoğu insan. Hatta erkekler için sperm hareketi mi hızlandırıyor diye muhabbet vardı.
Hatta KK da başlık vardı bıontec sonrası hamile kalanlar diye.
Eşim hiç hiç aşı olmadı ama. Tr de daha covit yokken eşim çok ağır geçirdi. 1 ay süründü resmen. Doğal bağışıklık kazandı bildiğin.

Bence cok daha isabet olmus. En bastan herkes olup bitsrydi bu manyakligi yasamazdik evlere kapanmalar fln 3 kere oldum ben

Bi soru daha chicco anne yani besik var ya 3 garkli model var ne farki var bunlarin?
Liste yapiorum
Alinicaklar diye sira ona geldi anlamadim bi model daha buyuk ama gerilalan hepsi birbirine benziyo? Biliosaniz anlatsaniza bana ya
sudem34 S Seray94

Yan etkilerini görmemişsindir inşallah
Yaa elhamdülillah görmedim inşallah da görmem.
Koca Almanya da bile 31 kişi davalık olup tazminat aldı. İlla her ilacın yan etkisi oluyor.

O zaman olmak gerekiyordu çoğunluk oldu.Akrabalarım ,iş arkadaşlarım .

Sınovac mı?
Ooo kucagina aldiginda herseyi hatirlarsin hic unuttuk deme
Bende bisekilde yapicam heralde kitwp fln okumaya baslicam
Adem Güneş okudum ben. Lokum gibi oğlum şükür.
Kaç yaşında evlendin?
Lise aşkı filan mı?
Masallah ne diyim. Aynen baskasinin bebegini ellemem sevmem fln. İnsallah dedigin gbi olur
Kanguru bakiodum siz buraya cagirmadan once
Sanki markette orda burda daha kullanisli olur gbi geldi kullandiniz mi siz? sudem34 ?
Canım benim iki taneydi ablaö gönderdi. İkisini de 1-2 zor kullanmışımdır.
Benim canım da pişi çekiyor ya. Üşenmesem de yapsam keşke.

Ay olsa da yesek nerden geldi aklina. Yanina da bryaz peynir ufff

Canım ben daha bebek ürünlerine bakmaya hiç başlamadım desem.
Hamile grubuna soralım istersen.
Burda Mikan tecrübeli 3 bebesi var. biliyorsa yazar o.

Ben oğlumda 140 cm boyunda en kötü 130 cm olan park beşik kullandım çok memnun kaldım. 6-7 yaşına kadar bile kullandı yani.

Bende bu sefer anne yanı düşünüyorum. Odamda yer o şekilde musait şu an.

Ay olsa da yesek nerden geldi aklina. Yanina da bryaz peynir ufff
Sen neli börek yedin sabah?

Yüzmeden geldik.
Kurt gibi açıkmışım.
Hemen peynirli yumurtalı gözleme yaptım.
Çok güzel oldu valla.
Yufka varsa iki dakika tavada çevir.

Biz de sole dusunduk ilk 6ay bizimle yaticak nasil olsa bitane anne yani alalim. Bi de yazliga fln cok gidioruz lazim
Odayi da azicik buyusun karakterine gore yapalim ben montesorri yatak istiyorum
Bide seneye evi tadilata sokmayi planliyoruz bu sene ugrasamicaz seneye yazliga gecibce oda yapilir fln
Ozmna kdr da anne yaninda yatar die dusunduk
Esim hala uyuyo bende kagit kalem aldim elime alinicaklari yaziyorum bugun basladim yani hersey elimde hazir olsun ki almasi kolay olsun

Sen neli börek yedin sabah?

Yüzmeden geldik.
Kurt gibi açıkmışım.
Hemen peynirli yumurtalı gözleme yaptım.
Çok güzel oldu valla.
Yufka varsa iki dakika tavada çevir.
Yufka yok nerde olsun evde bulent borekcilik varya biz ailecek cok sevioruz secimden sonra gelin kahvaltti kurayim yaninada borek alalim dedim ucarak geldiler

Odanda yer varsa boydan uzun alabilirsin.
Dediğin gibi yazlığa da götürürsün en kötü.
Ben bayramlarda filan park beşiği götürürdüm.

Ay ben psikopatım ya küvetine, kovasına maşrapasına kadar götürüyordum.

Ben hep park yatak. kullandım çift kademeli olandan. Uzun süre kullanılıyor. Anne yanı olabilen park yatak araştırmanızı öneririm. Daha kullanışlı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…