Kul kurar kader gülermiş sen hiç plan yapma bacımYok yok baya tasima olani Diyorum. Markete fln gittigimde kullanmalik yuruyuse ciktigimda. Evde koala gibi yapmamayi planliyorum
Evde naparsam anakucagina koyup(yerde duran) mesafeli olmayi planliyorum
Ama bunlar plan
MaşallahKız çok çabalıyor valla işten geliyor direk mutfağa giriyor bazen iki saat çıkamıyorilk zamanlar aynı anda ev işi de yapardı öyle yoruldu ki şimdi yapamıyor
Onun sebebi alıştırmak aslında benim eşimde evlenmeden önce herşeyi yapardı evlendikten sonra ben herşeyi üstlendim yaptıklarını da unuttu adam sonra ben iteleye iteleye temizlik yaptırdım falan şimdide hamileyim diye giriyor yoksa bekarken yaptığı pilavı bile bilmiyorum yapmayı demeye başlamıştı yaniMaşallah
Benimki aşırı tembel ya.
Ne yemek ,ne temizlik üşenir durur.
Yeni yeni bulaşıkları hafta içi kitlemeye başladım o da hamileyim diye.
Arada çok nadir tantuni yapar.
Beceriksiz almışım işte napıcam
Benxe hic pikopat degilsin ben olsam aynisini yaparim yani gayet hijyenik benceOdanda yer varsa boydan uzun alabilirsin.
Dediğin gibi yazlığa da götürürsün en kötü.
Ben bayramlarda filan park beşiği götürürdüm.
Ay ben psikopatım yaküvetine, kovasına maşrapasına kadar götürüyordum.
Buyuk olanlar onlar anladim daha kullanisli yaniBen hep park yatak. kullandım çift kademeli olandan. Uzun süre kullanılıyor. Anne yanı olabilen park yatak araştırmanızı öneririm. Daha kullanışlı olacaktır
Bende park yatak almayı düşünüyorum oda yapmayı da istiyorum ama uzun süre zaten yanımda olacak o yüzden erkenden oda yapmaya gerek yok küçük beşik alırsan üç ay sonra değiştirmek zorunda kalırsın o yüzden en mantıklısı anne yanı park beşik canımBenxe hic pikopat degilsin ben olsam aynisini yaparim yani gayet hijyenik bence
Buyuk olanlar onlar anladim daha kullanisli yani
Yok aşkım icinden gelmesi benimki isyerinden getirir ben taniyosam ordaki abla bize de bi poset yapiverirOnun sebebi alıştırmak aslında benim eşimde evlenmeden önce herşeyi yapardı evlendikten sonra ben herşeyi üstlendim yaptıklarını da unuttu adam sonra ben iteleye iteleye temizlik yaptırdım falan şimdide hamileyim diye giriyor yoksa bekarken yaptığı pilavı bile bilmiyorum yapmayı demeye başlamıştı yani
Hiiiiiiiiii bak smdi daha iyi anladim. Yani onlarin kucuk boylari bikac ay kullanilio di miBende park yatak almayı düşünüyorum oda yapmayı da istiyorum ama uzun süre zaten yanımda olacak o yüzden erkenden oda yapmaya gerek yok küçük beşik alırsan üç ay sonra değiştirmek zorunda kalırsın o yüzden en mantıklısı anne yanı park beşik canım
Kadın niye terk ettiYok aşkım icinden gelmesi benimki isyerinden getirir ben taniyosam ordaki abla bize de bi poset yapiverirtemizlikte gecen hafta kadinim beni terk etti bakalim napicaz robotlarin yaptigi kdr
Sans meselesi yani alistirma degil
Eveet aynen öyle ne kadar küçük kullanım ömrü o kadar kısa demek oluyorHiiiiiiiiii bak smdi daha iyi anladim. Yani onlarin kucuk boylari bikac ay kullanilio di mi
SalçalıDomatesli makarna mı?
Onun ufak bebesi yok.
Kullanışlı, 3-4 yaşa kadar rahat kullanılır. İşin bitince kaldırması saklaması kolay itmesi çekmesi kolay. Sağlıklı doğumlar dilerimBenxe hic pikopat degilsin ben olsam aynisini yaparim yani gayet hijyenik bence
Canımya yakın olsaydın yapardım sanaYaa elhamdülillahgörmedim inşallah da görmem.
Koca Almanya da bile 31 kişi davalık olup tazminat aldı. İlla her ilacın yan etkisi oluyor.
O zaman olmak gerekiyordu çoğunluk oldu.Akrabalarım ,iş arkadaşlarım .
Sınovac mı?
Adem Güneş okudum ben. Lokum gibi oğlum şükür.
Kaç yaşında evlendin?
Lise aşkı filan mı?
Canım benim iki taneydi ablaö gönderdi. İkisini de 1-2 zor kullanmışımdır.
Benim canım da pişi çekiyor ya. Üşenmesem de yapsam keşke.
Cok tesekkur ederim canim hepimize insallahKullanışlı, 3-4 yaşa kadar rahat kullanılır. İşin bitince kaldırması saklaması kolay itmesi çekmesi kolay. Sağlıklı doğumlar dilerim
Yaaa ben zaten kendisinden nefret ediyodum oncelikleKadın niye terk ettiinternetten bulabilirsin şirketler var temizlik için
O zaman iyi bile dayanmışsınYaaa ben zaten kendisinden nefret ediyodum oncelikleama yenisini bulmakla ugrasmamak icin ve kayinvaldeme de gidio guvenilir oldugu icin agzimi acmiyodum
Bi onceki hafta bi tur fircaladim mesela kalkrifer peteginin altinda igrenc bi plastik olur ya onu silerken cikarmis 2 hafta bekledim takmadi en sonunda dedimki niye takmiyodun gormuyorum mu saniyosun hahahaha gamze abla haha die guldu aynen bole yapti balkonuun duvarini sil dioeum sildim dio bakiorum silinmemis sen beni mi yiosun dedim
Ertesi hafta yatagi degistirdi makinaya atti bi cikartti ben şok nevresim kilot ve sokak kiyafetlerini ayni anda atmis dedim bu hijyenik degil napiosun sen
Ayni gun zam istedgi 750 istiyomus bende neye istinaden istiyosun bu parayi dedim gitti bu
İki dk sonra whatsapptan yazmis ben ztn hijyenik degilim parayada hayir dediniz kendinize baska birini bulun diyip beni whatsapptan engrllrmis
Bende kadinsiz kaldim1 ay icinde yazliga geceriz havalara ve bnm durumuma gore ekim de doneriz. Oyuzden buara baslatmicam kimseyi. Sonra bi yardimci olur haftada 2-3 yarim gun gelen artik neyse biri bulunur die dusunuyorum. Smdilik robot var iki tane idare ederim. Cam robotum da var balkon kapatmayi onunla hallederim bi banyo ve mutfak tezgahi. Ona da bi alet aldim ask yasiyorum bizzzt bizzzt parlatiyo
Hallederim yani oldugu kdr
Ay cok doluydum bu konuda kafa sisirdim
Evet bende oyle dusunuyorum bisekilde hallolur hic kafama takmayacagimO zaman iyi bile dayanmışsınarmuttan ilan verirsin en kötü dönemeye yakın
Yok alışmak değil ya.Onun sebebi alıştırmak aslında benim eşimde evlenmeden önce herşeyi yapardı evlendikten sonra ben herşeyi üstlendim yaptıklarını da unuttu adam sonra ben iteleye iteleye temizlik yaptırdım falan şimdide hamileyim diye giriyor yoksa bekarken yaptığı pilavı bile bilmiyorum yapmayı demeye başlamıştı yani
Ayy bize çok gülüyorlardı ya.Benxe hic pikopat degilsin ben olsam aynisini yaparim yani gayet hijyenik bence
Kendisi kocası ee iki olur. Size baksa 2+5 7 olur benim hesap tutmadı. Kaynın filan da mı evde?Salçalı
5 kişilik aileye bakıyor işte kadın daha ne yapsın
Canımya yakın olsaydın yapardım sana
Gamze sen misin?Yaaa ben zaten kendisinden nefret ediyodum oncelikleama yenisini bulmakla ugrasmamak icin ve kayinvaldeme de gidio guvenilir oldugu icin agzimi acmiyodum
Bi onceki hafta bi tur fircaladim mesela kalkrifer peteginin altinda igrenc bi plastik olur ya onu silerken cikarmis 2 hafta bekledim takmadi en sonunda dedimki niye takmiyodun gormuyorum mu saniyosun hahahaha gamze abla haha die guldu aynen bole yapti balkonuun duvarini sil dioeum sildim dio bakiorum silinmemis sen beni mi yiosun dedim
Ertesi hafta yatagi degistirdi makinaya atti bi cikartti ben şok nevresim kilot ve sokak kiyafetlerini ayni anda atmis dedim bu hijyenik degil napiosun sen
Ayni gun zam istedgi 750 istiyomus bende neye istinaden istiyosun bu parayi dedim gitti bu
İki dk sonra whatsapptan yazmis ben ztn hijyenik degilim parayada hayir dediniz kendinize baska birini bulun diyip beni whatsapptan engrllrmis
Bende kadinsiz kaldim1 ay icinde yazliga geceriz havalara ve bnm durumuma gore ekim de doneriz. Oyuzden buara baslatmicam kimseyi. Sonra bi yardimci olur haftada 2-3 yarim gun gelen artik neyse biri bulunur die dusunuyorum. Smdilik robot var iki tane idare ederim. Cam robotum da var balkon kapatmayi onunla hallederim bi banyo ve mutfak tezgahi. Ona da bi alet aldim ask yasiyorum bizzzt bizzzt parlatiyo
Hallederim yani oldugu kdr
Ay cok doluydum bu konuda kafa sisirdim
Ha haO zaman iyi bile dayanmışsınarmuttan ilan verirsin en kötü dönemeye yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?