Eee napıcan gelinliği?Evett biz 1seneden fazla denedik olmadi. Ara kanama fln olunca doktora gittim. Orda cikti amh dusuk acele edin diye. Bizde apar topar evlendik 1 hafta fln sonra da yumurta buyutme basladigelinligimi aldim yetismedi giyemedim hala beklio nasil sonra gidip bi butikten beyaz elbise aldim giydim
Bende çok erken evlendim ya gözüm açılmadan.Oy masallah ne kadar guzel
Bilsem de solesem ilk seferde tutmaz buyuk ihtimal tutmazsa dugun yapalim dedik tuttu e smdi bole mi yapıcam ne yapicam? Valla bilmiorum. Almadim magazada beklio hala. Gecen mayista almistim ben cok yogun olunca evlenemedik bende ustume yaptirmadim kaldi orda. Bu aaatten sonra ne olucak bilmiorumEee napıcan gelinliği?
Akilli adam iyidir bacim bosver bende oynatamiyorum. Ama oynatmak da istemezdim.Bende çok erken evlendim ya gözüm açılmadan.
Yoksa biraz ev işi yapan daha pasif bir adam alırdım.
Benimki fazla akıllı.
Parmağımda oynatamıyorum.
Bebek oğlan olsaydı sünnetinde giyerdinBilsem de solesem ilk seferde tutmaz buyuk ihtimal tutmazsa dugun yapalim dedik tuttu e smdi bole mi yapıcam ne yapicam? Valla bilmiorum. Almadim magazada beklio hala. Gecen mayista almistim ben cok yogun olunca evlenemedik bende ustume yaptirmadim kaldi orda. Bu aaatten sonra ne olucak bilmiorum
Ya öyle artı tarafları var evet elinden her iş gelir mantıklı.Akilli adam iyidir bacim bosver bende oynatamiyorum. Ama oynatmak da istemezdim.
Olsun ya benim esim de dunyada gorebilecegin enn duz adam sifir romantizm ama bnde onu oyke sewiyorum ya. Neler neleeer gordu duydu bu gozler kulaklar.. oyuzden gercekten sevsin durust olsun evine bagli olsun napiym adam 4senede 1 kere cicek aldi. AlmayiversinYa öyle artı tarafları var evet elinden her iş gelir mantıklı.
Ben çok romantik duygusal isterdim çok aşık oldum vs ama.
Odun biraz şimdi alıştım. Başta değiştirmeye, törpülemeye çalıştım en son kabullenme evresine geçtim.
Bebek oğlan olsaydı sünnetinde giyerdin
Ayy benimkini duyOlsun ya benim esim de dunyada gorebilecegin enn duz adam sifir romantizm ama bnde onu oyke sewiyorum ya. Neler neleeer gordu duydu bu gozler kulaklar.. oyuzden gercekten sevsin durust olsun evine bagli olsun napiym adam 4senede 1 kere cicek aldi. Almayiversin
Kız sünnet düğününde anneler beyaz giyiyor ya.lohusa hastane seysimi yapiym deli gibi nasil fikir
Hahahahaha yok birbirimizden bi farkimizAyy benimkini duy
Mor seviyorum diye mor menekşe almış biz çıkarken siyah poşetin içinde gizli getiriyorutanıyor safım
Sonra dalından kopmasın muhabbetitabi yersen.
Neyse vır vır ede ede lilyum göndermişti
Hamile kalınca da beyaz orkide aşmıştı.
Ahanda 16 senede 3 çiçek
Ben erkek olsa hastaneden cikmadan yapicaktim ama minnos kizim gelio teyzesiKız sünnet düğününde anneler beyaz giyiyor ya.
Sünnet anası olucan boru mu?
Not :Ben sünnet düğünü yapmadım
Boşuna birbirimizi bulmadıkHahahahaha yok birbirimizden bi farkimiz
Anlamı ne?Ben erkek olsa hastaneden cikmadan yapicaktim ama minnos kizim gelio teyzesikarya
Karlar prensesiAnlamı ne?
Tek isimde bitirmişsinKarlar prensesi
Manisa mugla civarinda lidyalilar zamaninda bolgeye verilen isim krallik karya prensesinjn taci var bodrum kalesinde
Bi de tan gibi koyu demek
Takıntılı mısın senYok kız pandemi de manyak gibi bütün yoğurt peynir kaplarını köpürte köpürte yıkamış insanım bençift maske takardım.Bazem maske +siperlik takardım.
Bir kere kirazı o kadar çok suda bekletmişim ki kirazlar hep çatlamış
Eskiden de aynı tuz+sirke yapardım. Karbonat hamilelikten sonra bir iki yaptım. Sonra yenisini almadım kaldı öyle.
MaşallahSushi olurum bayilirimcok da guzel yaparim bilmiorum somon fume oluo ustundeki sanmam sushiden gecicegine
Kimse benden yeni evli olamazbiz tup bebege karsr verince kasimda evlendik
Yesillikleri yikiyoruz buarada
16 da nedur daBen eskimişim anacım atayım kendimi şurdan16 olacak.
Evlilik yıl dönümü, tanışma , doğum günü vs unutuyorum çoğu zaman
Şaka gibisinizEvett biz 1seneden fazla denedik olmadi. Ara kanama fln olunca doktora gittim. Orda cikti amh dusuk acele edin diye. Bizde apar topar evlendik 1 hafta fln sonra da yumurta buyutme basladigelinligimi aldim yetismedi giyemedim hala beklio nasil sonra gidip bi butikten beyaz elbise aldim giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?