İnsallah be kuzum vallahi tek dilegim o ayaklari uzerinde dursun her anlamda kendini gelistirsin prenses oldugunu unutmasin ama elinden her is gelsin sifirdan baslayabilicek kdr istekli olsun hayirli vicdanli olsun ne diyim bir de cok saglikli olsun:)

Ufak bi yemek eğlence tarzı yapın mutlaka git o gelinliği yoksa içinde kalır benden demesi

Esimde aynisi dedi de uf cok hamile hamile nasil olucak
Hiç birşey olmaz aksine iyi bile gelir psikolojine alkolsüz canlı müzikli bir yer balın yakın çevre çağırın al sana mis gibi eğlence bende nikahtan sonra öyle yapmıştım düğünden kırk kat daha eğlenceli oldu

Zaten bn dugun gibi seyleri sevmedigim icin ole buyuk bisey yapmicaktik ama smdi herkes tatile yazliga fln gider bilmiuorum ki :) neyse bakicaz ama gelinligimi giymek istiyorum o ayri

Zaten bn dugun gibi seyleri sevmedigim icin ole buyuk bisey yapmicaktik ama smdi herkes tatile yazliga fln gider bilmiuorum ki :) neyse bakicaz ama gelinligimi giymek istiyorum o ayri
Organize etmek kolay herkes gitmeden yaparsınız bence havalar da çok ısınmadan tam zamanı derim hal ve mide olarak iyiysen karnın şişmeden harekete geçmelisin

Takıntılı mısın sen
Yok ben değil eşim çok titiz böyle konularda normalde pasaklının önde gideni o ayrı ama
16 da nedur da biz görecek miyiz o günleri ah ah
Kız daha yaşın 30 neler görürsün daha.
26 da görürsün 36 da
Bence hepimiz öyleyiz
Evet ya kendini ezdirmesin değerini bilsin.
Ufak bi yemek eğlence tarzı yapın mutlaka git o gelinliği yoksa içinde kalır benden demesi
Bence de çok geçmeden.
Gelinlik seviyorsan içimde kalmasın diyorsan yap. Çokta fifi dersen. Gelinlikçi kabul ederse başka şeyler ile takas edersin.
Ne bileyim baby shower filan yapacaksan onun için zarif bir elbise olabilir. 40 mevlüdü filan düşünüyorsan ona cici bir şey.
Ne bileyim paranda yanmasın yazık.
Ne tatlı bir topik.. :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum
Hoş geldiniz.
Tatlıyızdır efenim.

Tadımıza ortak olmak isterseniz buyrun sizi tanıyalım.

Yok balim geri almazlar bilindik bi yer oyuzden 1 sene oldu arayip sormuyolar bile okdr umursuzlar
Nasip kismet bakalim. Bi degisiklik olursa size hbr veririm
Buarada kim ne burcu cok meraj ettim ben aslanim
S Seray94

Hosbuldum teşekkür ederim

27 yaşındayım
2 yaşında bir oğlum var
rutin ve monoton hayatı severim
Temizlik ve düzeni çok severim ama her zaman sağlayamıyorum böyle bir topik iyi gelecek diye düşünüyorum
Kitap okumayı fotoğraf çekmeyi resim yapmayı severim
Bu şekilde bende sizleri tanımak isterim :)

Nasip olsun hepimize en güzel yıllar inşallah
Yok balim geri almazlar bilindik bi yer oyuzden 1 sene oldu arayip sormuyolar bile okdr umursuzlar
S Seray94
Kustuuuum çok fenayımmm
Güneş oğlak ay kova yükselen terazi

Kustuuuum çok fenayımmm
Haydaaa bitmedi gitti senin de bu kusmalarin ya bu saatte neye icin kalkti ki
Benim de yukselenim terazi ay kova
Cok ilginc sudem34 sen ?

Yaş 30a 1 kala aslında 10 yaşında bir oğlum var 3 aylık da gebeyim
Rutin ve monoton hayatı aslında hiç sevmem ama hayat şartları işte monotonluğa bağlıyor
Temizlikten nefret ederim ama pis evide hiç sevmem o yüzden sağlıklıyken titizdim 3 aydır gebeyim ben = hastayım ben
Kitap okumayı çok severim de nedense son bir senedir elime kitap alamadım bir kere aldım onuda yarım bıraktım
Resim seneler önce kara kalem yapardım bende seneler içinde heves söndü tabi
Öyle işte bende

Amaaaaan balim oldugu kadar. Bende cok severim temizlik düzeni ama biri yaptigi surece ne guzel hobilerin var minik oglun var. Canin sikildiginda gel laflayalim. Ben yeni evliyim 3aylik hamileyim sudem ve tumayda ole

S Seray94
Boğayım tabi.
Bu kadar yemek delisi başka ne olabilir ya boğadır ya yengeç
Allah bağışlasın.
Burdan yaptıkça paylaşırsanız motive olursunuz.
Bu ara en çok yemek konuşuyoruz.
Acaip iştahımız açık

Kustuuuum çok fenayımmm
Aaa oğlaklar iyi yönetici olur.
Tatlı tatlı yönetirler
Oğlum ve eşinin tutumundan belli burcunu sergiliyorsun.

Cok ilginc sudem34 sen ?
Akşamdan beri midem ağzımda en son çıktı işte of ama ne çıkma ben oğlumda da böyleydim hatta bunda prilam yüzünden daha iyiyim aslında o dönemde prilam yoktu başka ilaçta pek tutmuyordu midemi
Şükür şuan ki halime

Seninki gibi olunca cok zor. Bn bole hep hamile kalirim. Birtek yoruluyorum merdiven bile cikarken. Okdr
Ama seninde az kaldi sanirim max 16 diolar. Buhaftadan sonra azalmaya baslar heralde

Boğaları severim eğlence adresi olurlar , evet yöneticiyim evlenmeden öncede müdür düm
Cok ilginc sudem34 sen ?
Aslanlarda harbi olurlar aslanlarla çok iyi anlaşırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…