İnsallah be kuzum vallahi tek dilegim o ayaklari uzerinde dursun her anlamda kendini gelistirsin prenses oldugunu unutmasin ama elinden her is gelsin sifirdan baslayabilicek kdr istekli olsun hayirli vicdanli olsun ne diyim bir de cok saglikli olsun:)Tek isimde bitirmişsin
Söylenişi, okunuşu, yazılışı da kolay.
Kızçen güçlü bir kız olur bence.
Ne kadar çok sevsen de prenses modunda yetiştirmez, ayakları üstünde duran bir kız yetiştirirsin bence.
Ufak bi yemek eğlence tarzı yapın mutlaka git o gelinliği yoksa içinde kalır benden demesiBilsem de solesem ilk seferde tutmaz buyuk ihtimal tutmazsa dugun yapalim dedik tuttu e smdi bole mi yapıcam ne yapicam? Valla bilmiorum. Almadim magazada beklio hala. Gecen mayista almistim ben cok yogun olunca evlenemedik bende ustume yaptirmadim kaldi orda. Bu aaatten sonra ne olucak bilmiorum
Esimde aynisi dedi de uf cok hamile hamile nasil olucakUfak bi yemek eğlence tarzı yapın mutlaka git o gelinliği yoksa içinde kalır benden demesi
Hiç birşey olmaz aksine iyi bile gelir psikolojine alkolsüz canlı müzikli bir yer balın yakın çevre çağırın al sana mis gibi eğlenceEsimde aynisi dedi de uf cok hamile hamile nasil olucak
Zaten bn dugun gibi seyleri sevmedigim icin ole buyuk bisey yapmicaktik ama smdi herkes tatile yazliga fln gider bilmiuorum ki :) neyse bakicaz ama gelinligimi giymek istiyorum o ayriHiç birşey olmaz aksine iyi bile gelir psikolojine alkolsüz canlı müzikli bir yer balın yakın çevre çağırın al sana mis gibi eğlencebende nikahtan sonra öyle yapmıştım düğünden kırk kat daha eğlenceli oldu
Organize etmek kolay herkes gitmeden yaparsınız bence havalar da çok ısınmadan tam zamanı derim hal ve mide olarak iyiysen karnın şişmeden harekete geçmelisinZaten bn dugun gibi seyleri sevmedigim icin ole buyuk bisey yapmicaktik ama smdi herkes tatile yazliga fln gider bilmiuorum ki :) neyse bakicaz ama gelinligimi giymek istiyorum o ayri
Hayırlı akşamlar hoş geldinNe tatlı bir topik.. :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum
Yok ben değil eşim çok titiz böyle konulardaTakıntılı mısın sen
Kız daha yaşın 30 neler görürsün daha.16 da nedur dabiz görecek miyiz o günleri ah ah
Bence hepimiz öyleyizŞaka gibisiniz
Evet ya kendini ezdirmesin değerini bilsin.İnsallah be kuzum vallahi tek dilegim o ayaklari uzerinde dursun her anlamda kendini gelistirsin prenses oldugunu unutmasin ama elinden her is gelsin sifirdan baslayabilicek kdr istekli olsun hayirli vicdanli olsun ne diyim bir de cok saglikli olsun:)
Bence de çok geçmeden.Ufak bi yemek eğlence tarzı yapın mutlaka git o gelinliği yoksa içinde kalır benden demesi
Hoş geldiniz.Ne tatlı bir topik.. :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum
Hosbuldum teşekkür ederim :) motivasyon için böyle bir yere ihtiyacım vardı görünce sevindim sonradan bulamam diye hemen yorum yaptım:)Hayırlı akşamlar hoş geldin
Yok balim geri almazlar bilindik bi yer oyuzden 1 sene oldu arayip sormuyolar bile okdr umursuzlarYok ben değil eşim çok titiz böyle konulardanormalde pasaklının önde gideni o ayrı ama
Kız daha yaşın 30 neler görürsün daha.
26 da görürsün 36 da
Bence hepimiz öyleyiz
Evet ya kendini ezdirmesin değerini bilsin.
Bence de çok geçmeden.
Gelinlik seviyorsan içimde kalmasın diyorsan yap. Çokta fifi dersen. Gelinlikçi kabul ederse başka şeyler ile takas edersin.
Ne bileyim baby shower filan yapacaksan onun için zarif bir elbise olabilir. 40 mevlüdü filan düşünüyorsan ona cici bir şey.
Ne bileyim paranda yanmasın yazık.
Hoş geldiniz.
Tatlıyızdır efenim.
Tadımıza ortak olmak isterseniz buyrun sizi tanıyalım.
Yok ben değil eşim çok titiz böyle konulardanormalde pasaklının önde gideni o ayrı ama
26 da görürsün 36 da
Bence hepimiz öyleyiz
Bence de çok geçmeden.
Gelinlik seviyorsan içimde kalmasın diyorsan yap. Çokta fifi dersen. Gelinlikçi kabul ederse başka şeyler ile takas edersin.
Ne bileyim baby shower filan yapacaksan onun için zarif bir elbise olabilir. 40 mevlüdü filan düşünüyorsan ona cici bir şey.
Hoş geldiniz.
Tatlıyızdır efenim.
Nasip olsun hepimize en güzel yıllar inşallahYok ben değil eşim çok titiz böyle konulardanormalde pasaklının önde gideni o ayrı ama
26 da görürsün 36 da
Bence hepimiz öyleyiz
Bence de çok geçmeden.
Hoş geldiniz.
Tatlıyızdır efenim.
Kustuuuum çok fenayımmm
Haydaaa bitmedi gitti senin de bu kusmalarin ya bu saatte neye icin kalkti kiNasip olsun hepimize en güzel yıllar inşallah
Kustuuuum çok fenayımmm
Güneş oğlak ay kova yükselen terazi
Yaş 30a 1 kala aslındaHosbuldum teşekkür ederim
27 yaşındayım
2 yaşında bir oğlum var
rutin ve monoton hayatı severim
Temizlik ve düzeni çok severim ama her zaman sağlayamıyorum böyle bir topik iyi gelecek diye düşünüyorum
Kitap okumayı fotoğraf çekmeyi resim yapmayı severim
Bu şekilde bende sizleri tanımak isterim :)
Amaaaaan balim oldugu kadar. Bende cok severim temizlik düzeni ama biri yaptigi sureceHosbuldum teşekkür ederim
27 yaşındayım
2 yaşında bir oğlum var
Temizlik ve düzeni çok severim ama her zaman sağlayamıyorum böyle bir topik iyi gelecek diye düşünüyorum
Boğayım tabi.
Allah bağışlasın.Hosbuldum teşekkür ederim
27 yaşındayım
2 yaşında bir oğlum var
Aaa oğlaklar iyi yönetici olur.Nasip olsun hepimize en güzel yıllar inşallah
Kustuuuum çok fenayımmm
Güneş oğlak ay kova yükselen terazi
Akşamdan beri midem ağzımda en son çıktı işte of ama ne çıkmaHaydaaa bitmedi gitti senin de bu kusmalarin ya bu saatte neye icin kalkti ki
Benim de yukselenim terazi ay kova
Cok ilgincsudem34 sen ?
Seninki gibi olunca cok zor. Bn bole hep hamile kalirim. Birtek yoruluyorum merdiven bile cikarken. OkdrAkşamdan beri midem ağzımda en son çıktı işte of ama ne çıkmaben oğlumda da böyleydim hatta bunda prilam yüzünden daha iyiyim aslında o dönemde prilam yoktu başka ilaçta pek tutmuyordu midemi
Şükür şuan ki halime
Boğaları severim eğlence adresi olurlar ,Boğayım tabi.
Bu kadar yemek delisi başka ne olabilir ya boğadır ya yengeç
Allah bağışlasın.
Burdan yaptıkça paylaşırsanız motive olursunuz.
Bu ara en çok yemek konuşuyoruz.
Acaip iştahımız açık
Aaa oğlaklar iyi yönetici olur.
Tatlı tatlı yönetirler
Oğlum ve eşinin tutumundan belli burcunu sergiliyorsun.
Aslanlarda harbi olurlar aslanlarla çok iyi anlaşırım benHaydaaa bitmedi gitti senin de bu kusmalarin ya bu saatte neye icin kalkti ki
Benim de yukselenim terazi ay kova
Cok ilgincsudem34 sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?