Günaydııın bende şimdi kalktım kahve dedin bi kahve içeyim kahvaltı için dışarıdan birşeyler söyledi eşim o gelene kadar ayılmış olayımSelam canlar
Kahvaltıya tirit yaptım.
Kahve keyfimi yaptım.
Yemek olarak mantar çorbası, gözleme ve helva yapacağım.
Dünden de sarma var.
Maşallah size ya valla özeniyorum enerjinizeGunaydinnn
Bnde 11de kalktim ama telefon trafigim bitmedikurufasulye koydum ocaga pilav yapicam bi de islak kek istedi esim bey onu yaparim. Smdi kahvalti ediorum camasir yikanio
Anneme gider kahve icerim bi de manikurcuye ugramam lazim tel cikti onu taksinlar e gun bitti zaten
Afiyet olsun canım. Bugün daha iyisin inşallahGünaydııın bende şimdi kalktım kahve dedin bi kahve içeyim kahvaltı için dışarıdan birşeyler söyledi eşim o gelene kadar ayılmış olayım
Benimde çamaşır atmam lazım kalkıp atayım bari.Gunaydinnn
Bnde 11de kalktim ama telefon trafigim bitmedikurufasulye koydum ocaga pilav yapicam bi de islak kek istedi esim bey onu yaparim. Smdi kahvalti ediorum camasir yikanio
Anneme gider kahve icerim bi de manikurcuye ugramam lazim tel cikti onu taksinlar e gun bitti zaten
Bugün bulantı yok şükürler olsun ilaç etki etti çarpıntı var harket edince nefes nefese kalıyorumAfiyet olsun canım. Bugün daha iyisin inşallah
Benimde çamaşır atmam lazım kalkıp atayım bari.
2 bölüm Equalizer izledim.
Biraz kitap okudum.
Annem ve yengemle konuştuk.
Afiyet olsun canım. Bugün daha iyisin inşallah
Benimde çamaşır atmam lazım kalkıp atayım bari.
2 bölüm Equalizer izledim.
Biraz kitap okudum.
Annem ve yengemle konuştuk.
Soylediklerimin yarisini yaptimBugün bulantı yok şükürler olsun ilaç etki etti çarpıntı var harket edince nefes nefese kalıyorumbitmiyordu semptomları
Bende telefonu bırakıp kalksam şahane olacakSoylediklerimin yarisini yaptimsmdi eve geldim camasira devam bi de tatli yapiym tamamdir
İlac niye carpinti yapio ki? Normal miymis?
Yok ilaç yapmıyor bende kronik olan bi panik atak var ilaç kullanıyorum normalde ama hamilelikten dolayı her zaman içmiyorum artık o yüzden çarpıntım oluyorSoylediklerimin yarisini yaptimsmdi eve geldim camasira devam bi de tatli yapiym tamamdir
İlac niye carpinti yapio ki? Normal miymis?
Bende de yoğun kaygı oluyor dönem dönem. Bir ara trafikte çok oluyordu. Pandemi de hastalıktan çok korktum. Panik atak olmadım ama yaklaştım diyebilirim.Yok ilaç yapmıyor bende kronik olan bi panik atak var ilaç kullanıyorum normalde ama hamilelikten dolayı her zaman içmiyorum artık o yüzden çarpıntım oluyor
Bi doktora gözüktün mü kaygı durumu benimkinden beter aslında panik atak kriz durumu bendeki ise boyut atlamış durumda her gün çarpıntı titreme nefes darlığı yaşayabiliyorum beynimde endişe durumu olmasa bile .. dideral tek çözümüm bide antidepresan tedavisi iyle psikoterapi görmek ama antidepresanı reddettim senelerdir çekiyorum o yüzdenBende de yoğun kaygı oluyor dönem dönem. Bir ara trafikte çok oluyordu. Pandemi de hastalıktan çok korktum. Panik atak olmadım ama yaklaştım diyebilirim.
Geçmiş olsun sana da
İki dkka aralik grubuna baky dedim ne kdr cok yazisilmis. Smdi bnde mutfaga giriorum tekrar. Kalan camasirlari da atayimBende telefonu bırakıp kalksam şahane olacak
Yaş 30a 1 kala aslında10 yaşında bir oğlum var 3 aylık da gebeyim
Rutin ve monoton hayatı aslında hiç sevmem ama hayat şartları işte monotonluğa bağlıyor
Temizlikten nefret ederim ama pis evide hiç sevmem o yüzden sağlıklıyken titizdim 3 aydır gebeyim ben = hastayım ben
Kitap okumayı çok severim de nedense son bir senedir elime kitap alamadım bir kere aldım onuda yarım bıraktım
Resim seneler önce kara kalem yapardım bendeseneler içinde heves söndü tabi
Öyle işte bende
Boğayım tabi.
Bu kadar yemek delisi başka ne olabilir ya boğadır ya yengeç
Allah bağışlasın.
Burdan yaptıkça paylaşırsanız motive olursunuz.
Bu ara en çok yemek konuşuyoruz.
Acaip iştahımız açık
Aaa oğlaklar iyi yönetici olur.
Tatlı tatlı yönetirler
Oğlum ve eşinin tutumundan belli burcunu sergiliyorsun.
Amaaaaan balim oldugu kadar. Bende cok severim temizlik düzeni ama biri yaptigi surecene guzel hobilerin var minik oglun var. Canin sikildiginda gel laflayalim. Ben yeni evliyim 3aylik hamileyim sudem ve tumayda ole
Amiin Allah razı olsun şimdilik elhamdülillah sallan yuvarlan bir şekilde geçiyor sağlıklıyım aslında ama hasta gibi geçiriyorum hamileliği geçecek inşallah sabırla bekliyorumÇok iyi
Evladınız sağlıkla afiyetle kucağınıza almanızı dilerimkolay bir gebelik olsun inşallah
Diyete burda devam edersen bozarsın benden demesiAyy demek yemek konusubende diyete başladım baya sıkı kararlar falan neyse banada fikir olur inşallah
Kolay gelsinYaa mükemmel resmen butun isleri bitirmissiniz bende şimdi islere başlıyım haftaici çok yoğunum aslında ama bugün izinliyim o yüzden bugün birçok şeyi yapmam lazım hadi bismillah
Gözükmedim. Kararları çok sorgularım. Dış gebelik zamanı filan kadın doğumcum doktora görün diye tavsiyede bulunmuştu ama üstüne düşmedim.Bi doktora gözüktün mü kaygı durumu benimkinden beter aslında panik atak kriz durumu bendeki ise boyut atlamış durumda her gün çarpıntı titreme nefes darlığı yaşayabiliyorum beynimde endişe durumu olmasa bile .. dideral tek çözümüm bide antidepresan tedavisi iyle psikoterapi görmek ama antidepresanı reddettim senelerdir çekiyorum o yüzdengeçer bir gün inşallah teşekkür ederim
Kaçırangiller ilan edelim Tümay lâ seniİki dkka aralik grubuna baky dedim ne kdr cok yazisilmis. Smdi bnde mutfaga giriorum tekrar. Kalan camasirlari da atayimesime dioeum ki kadini kacirmanin sonuclariyla yuzlesiyorum guluyo
Ha haAynen öyle doğru diyorsungelirim inşallah mesela bugün hiç bir iş yapmadım ama hiç bir iş sadece kahvaltı hazırladım o kadar ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?