Benim koca sabah birşey olmamış gibi aradı uyandırdı beni kahvaltılık birşeyler göndereyim mi sana dedi on dk bi aradı az önce de aradıGözükmedim. Kararları çok sorgularım. Dış gebelik zamanı filan kadın doğumcum doktora görün diye tavsiyede bulunmuştu ama üstüne düşmedim.
10 yıl işe araçla gidip geldim. Bir kaç kez kaza yaptım. Her gün trafikti işe geç kaldım kalmadım stresi derken pandemi oğlanın alerjisi vs hepsi tetikledi.
Şu an işe yürüyerek gidiyorum.
Oğlanın alerjisi büyük oranda azaldı. Yüzme ve futboldan sonra.
Böyle işte.
Kaçırangiller ilan edelim Tümay lâ senio kocayı sen kızı
Ha habizdensin ben fazladan bol bol öğün yaptım.
Vallahi kendimi bildiğim için yemin ettimDiyete burda devam edersen bozarsın benden demesi
Mutlaka gitmelisin doktora anksiyete ilerlerse yaşam kaliten düşer bak Allah korusunGözükmedim. Kararları çok sorgularım. Dış gebelik zamanı filan kadın doğumcum doktora görün diye tavsiyede bulunmuştu ama üstüne düşmedim.
10 yıl işe araçla gidip geldim. Bir kaç kez kaza yaptım. Her gün trafikti işe geç kaldım kalmadım stresi derken pandemi oğlanın alerjisi vs hepsi tetikledi.
Şu an işe yürüyerek gidiyorum.
Oğlanın alerjisi büyük oranda azaldı. Yüzme ve futboldan sonra.
Böyle işte.
Kaçırangiller ilan edelim Tümay lâ senio kocayı sen kızı
Ha habizdensin ben fazladan bol bol öğün yaptım.
Hadi o zaman görelim kaşla başladın diyeteVallahi kendimi bildiğim için yemin ettim
Hadi o zaman görelim kaşla başladın diyete
Yaaa babami ani kaybettim ozmn bende anksiyete cikti ciddi ilac kullandim sonra gitgide yavasladi. Emzirmeden fln sonra mutlaka iyi bir piskiyatriste git ilacla halloluyoYok ilaç yapmıyor bende kronik olan bi panik atak var ilaç kullanıyorum normalde ama hamilelikten dolayı her zaman içmiyorum artık o yüzden çarpıntım oluyor
Mutfağı topladıysa sıkıntı yokBenim koca sabah birşey olmamış gibi aradı uyandırdı beni kahvaltılık birşeyler göndereyim mi sana dedi on dk bi aradı az önce de aradıkaçan bendim baktım yanaşıyor birşey olmamış gibi devam
Boy kilo kaç?Vallahi kendimi bildiğim için yemin ettim
20 .haftadan sonra bende başlayacağımGöreceğizzzz
Hahaha ya ben diet yapmiorum saglikli beslenmeye calisiyorum
O zaman sana bir tavsiyede bulunayım ilk etapta şekeri komple kes şeker ihtiyacını sadece meyveden al ekmeği hemen kesme azalt porsiyon küçült yemeklerin sadece tanelerini ye yemeklerden önce yoğurtlu şeyler yemeği unutma iştahın kapansın .. ilk zamanlar bu şekilde midemi küçült sonra gerisi gelecektirAslında 2 hafta önce başladım haftalık yeminler ettim 2 hafta önce 85 kiloyu gördüm yaklaşık 3 ay önce emzirmeyi bıraktım ve olanlar oldu meğer süte gidiyormuş yediklerim
Bi gazla 81 i gördüm ama yine dün 83 çıktımneyse bugün tekrar tartilmadim ama hedefim 55 60 olmak
Mutfağı topladıysa sıkıntı yok
Boy kilo kaç?
20 .haftadan sonra bende başlayacağım
Yeni k toplamadı işe geç kalıyorduMutfağı topladıysa sıkıntı yok
Boy kilo kaç?
20 .haftadan sonra bende başlayacağım
Başın sağolsun mekanı cennet olsun İnşallahYaaa babami ani kaybettim ozmn bende anksiyete cikti ciddi ilac kullandim sonra gitgide yavasladi. Emzirmeden fln sonra mutlaka iyi bir piskiyatriste git ilacla halloluyo
Ama en onemlisi takmayacaksin
Hicbiseyi hickimseyi
Ben artik dunya yansa sacimi tariyorum ve spor bir de az karbonhidrat tuketimi
Ustunden gelinmeyecek birsey eegil sadece zmn alio
O zaman sana bir tavsiyede bulunayım ilk etapta şekeri komple kes şeker ihtiyacını sadece meyveden al ekmeği hemen kesme azalt porsiyon küçült yemeklerin sadece tanelerini ye yemeklerden önce yoğurtlu şeyler yemeği unutma iştahın kapansın .. ilk zamanlar bu şekilde midemi küçült sonra gerisi gelecektir
Yeminini bozmaman için destek oluruz.Boy 155
Kilo en son 83 tu artmış olabilir
On yargili olma. İlac sonucta. Nasil prilam iciosun ayni mantik. İyilestirecek seni. Beyin kimyani duzelticek. İnan bana.Başın sağolsun mekanı cennet olsun İnşallah
Antidepresan veriyorlar ya istemiyorum onu içmek
Biranda kesersen hepsini 2 hafta sonra geri basladsin. Paketli gidayi mutlaka kesEvet inşallah benim haftalık yeminim şu şekilde
Yemeyecegim gıdalar
Ekmek
Pilav
Makarna
Şekerli gıdalar bal haric
Paketli gıdalar
Hamur işi bunlar asla yok
Yeminini bozmaman için destek oluruz.
Günde 3 litre su ve 10.000 adımla işe başlamaya ne dersin?
Yalniz bu adim olayinin ouf noktasi gunluk attigin adimin disinda 10bin adim.Yeminini bozmaman için destek oluruz.
Günde 3 litre su ve 10.000 adımla işe başlamaya ne dersin?
Güzel ama bak birden nefsinle mücadele etmeye çalışırsan yenilirsin nefsine karşı gelmeden azaltarak başlarsan eğer kolaylaşacak sana tavsiye ettiğim şekilde ben bir ayda 5 kilo vermiştim.. ara öğünler ekle mutlaka günlerine kendin için kolaylaştır diyeti zorlaştırmaEvet inşallah benim haftalık yeminim şu şekilde
Yemeyecegim gıdalar
Ekmek
Pilav
Makarna
Şekerli gıdalar bal haric
Paketli gıdalar
Hamur işi bunlar asla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?