İyi huyum var mı kiİyi huyların kime benzer
Aslında bugün az konuştuk
Sudem güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Sen de öylesin
Adres ver gelip enişteyi dövelimSlm kızlar bildirim gelmemiş sonra, baya birikmiş sayfalar
Bugün sabah uyuyabildim yine zaman hızlı geçiyor erken uyanmayınca. Biraz ev işi yaptım. Çocukları babalarına bırakıp dışarı çıktım. Bir kafede oturup kitap okudum çok iyi geldi. Dönüşte de çiğ köfte aldım. Dünden makarna vardı yemek de yapmadım. Dışarı çıkmak için eşimi beklemeyeceğim artık ya sinir ediyor beni
Çamaşır yıkadım. Çocukları yıkadım. Yazılı okudum sisteme girdim. Şimdi yeşil çayımı içip dinleniyorum. Oğlanlar dedeye gitti, eşim halı sahaya. Kızımla başbaşa kaldık
İyi huyum var mı kibana benziyor babam iyi adamdı ya aceba ona mı bak kafamı karıştırdın akşam akşam abim de çok iyi insandır
Adres ver gelip enişteyi dövelim
Teşekkürler hoş buldukyeni gelen hamiş arkadaşlar hoşgeldinizgeçen sene bu dönemler doğumu bekliyordum Allah sizi de hayırla sağlıkla bebişlerinize kavuştursun
İnsan kendini bu kadar gömer mi bacım yaİyi huyum var mı kibana benziyor babam iyi adamdı ya aceba ona mı bak kafamı karıştırdın akşam akşam abim de çok iyi insandır
Adres ver gelip enişteyi dövelim
Gidilecek yer kadar yol da güzeldir, tadını çıkarınTeşekkürler hoş buldukamiiin Allah razı olsun bizim daha var ama Aralık'ta doğum
Son yazdığımı okur musun nasıl tadını çıkarayım ah ah ,Gidilecek yer kadar yol da güzeldir, tadını çıkarın
Bulantıda çok çektim ben de acillik olurdum ama 3 ay bitince geçiyordu sizinki de geçer umarımSon yazdığımı okur musun nasıl tadını çıkarayım ah ah ,
Överim de gömerim de.İnsan kendini bu kadar gömer mi bacım ya
Üç ay doldu benim yarın tam 12 haftalık oluyorum 13 le gideceğim .. önceki gece prilam içmedim artık iyi olmuşumdur diye dün mahvoldum bugün ilaçlı olmama rağmen kustum.. neyseki mutfağa girebiliyorum artık önceden kapısından kafamı uzatamazdım.. bugün bi deneyeyim dedim bulaşıkları yerleştirmek için kapağını geri zor kapattım kokudan direk salona kaçtımBulantıda çok çektim ben de acillik olurdum ama 3 ay bitince geçiyordu sizinki de geçer umarım
Kremin içeriği sana uygun mu ben bütün serumları kullanmayı bıraktım göz için olanları bile nemlendirici bile süremiyorum korkudan geçen eczanede bi uzmanla konuştum krem deyip geçmeyin çok önemli dedi hiç birşey önermem dedi bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum yüzüme çok pul pul oluncaÖverim de gömerim de.
Bugün dışarı çıkmadım ya bi enerjim az geldi.
Bir de gözlerim batıyor. Nemlendiriciye başladım kırışmayım diye. Yüzümü yıkadıkça gözüme giriyor sanırım. Bir çözüm üretmem lazım.
Cilt bakımından anlayan bir arkadaşım önerdi.Kremin içeriği sana uygun mu ben bütün serumları kullanmayı bıraktım göz için olanları bile nemlendirici bile süremiyorum korkudan geçen eczanede bi uzmanla konuştum krem deyip geçmeyin çok önemli dedi hiç birşey önermem dedi bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum yüzüme çok pul pul olunca
Öteki topikte son yazdığıma baksanaCilt bakımından anlayan bir arkadaşım önerdi.
Hindistan cevizi yağı var evde aslında.
Güneş kreminin altına özellikle baz olarak sürmek için aldım beyaz beyaz olmasın diye.
Daha yeni aldım başladım iki gün oldu.
Maske denedim takamadım oda kokuyor üç nefes sonraTümay maske takabilirsin.
Umarım o kadar uzun sürmez, bulantı gerçekten zor günlük yaşamı zehir ediyorÜç ay doldu benim yarın tam 12 haftalık oluyorum 13 le gideceğim .. önceki gece prilam içmedim artık iyi olmuşumdur diye dün mahvoldum bugün ilaçlı olmama rağmen kustum.. neyseki mutfağa girebiliyorum artık önceden kapısından kafamı uzatamazdım.. bugün bi deneyeyim dedim bulaşıkları yerleştirmek için kapağını geri zor kapattım kokudan direk salona kaçtım
Geçecek illa ki ama ilk gebeliğimde doğurana kadar kusmalarım devam etmişti sanıyorum bunda da devam edecek ya kokuya olan hassasiyetim biraz daha azalsa arada bir kusmak dokunmaz da kokular mahvediyor beni he bide ağzımdaki metalik tat
Hemde nasılUmarım o kadar uzun sürmez, bulantı gerçekten zor günlük yaşamı zehir ediyor
Lahmacun salata çorbaSende ne var
Son hamilelikte benim de öyleydi hem bitmeyen yeme isteği hem bulantı. Sadece yerken bulanmıyordu sankiHemde nasılsaat yedi sekiz arası bi kustum bir saati geçti iki tas ekmeksiz çorba içtim içtiğimden beri bulantım var dondurma yedim belki bastırır diye ağzım zehir oldu üstüne bide acıktım.. şimdi yine kusasım var sonra yine yerim yine bulantı olur .. kısır döngü resmen ,
Evet eveettt sadece yerken hem ağız tadım hem midem iyi durumda oluyor yediğim şey bitiyor bana işkence başlıyorSon hamilelikte benim de öyleydi hem bitmeyen yeme isteği hem bulantı. Sadece yerken bulanmıyordu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?