Akşam böyle enerji harcarsan kolay acıkırsın ama büyük işlerini öğlen var akşam yemeği arasında yaparsan akşamları daha az zorlanırsınBelki de bi kahve içerim şuan hiç acıkmadım evi supurmeye hazırlanıyorum
Bebemi banyo yaptırdım akladım pakladım
Oturma odasını topladım büyük süpürge loading...
Okulda yaz yağmuru ama felaket yağıyorduYaz yağmuru ıslansaydın biraznerde mahsur kaldınız
Seneler önce yazlıkta yakalandığımız yağmuru hatırladım donumuza kadar ıslanmıştık cadde dizlerimize kadar yağmur suyu dolmuştu 10 dakikadaOkulda yaz yağmuru ama felaket yağıyordu
15 dakika yağdı yollar su doldu gökgürültüsü acayip diSeneler önce yazlıkta yakalandığımız yağmuru hatırladım donumuza kadar ıslanmıştık cadde dizlerimize kadar yağmur suyu dolmuştu 10 dakikada
Psikopay mıyım neyim en sevdiğim15 dakika yağdı yollar su doldu gökgürültüsü acayip di
Menüler de ne var yaptinmiPsikopay mıyım neyim en sevdiğim
Ben yemek yapamıyorum kiMenüler de ne var yaptinmi
Evde olanı söyleyebilirim tavuklu patates yemeği tavuklu bulgur ve yoğurt çorbasıMenüler de ne var yaptinmi
Kokumu aliyon mide bulantısıBen yemek yapamıyorum kigebeyiiim
Afiyet olsunEvde olanı söyleyebilirim tavuklu patates yemeği tavuklu bulgur ve yoğurt çorbası
Evet malesefKokumu aliyon mide bulantısı
Sende ne varAfiyet olsun
Akşam böyle enerji harcarsan kolay acıkırsın ama büyük işlerini öğlen var akşam yemeği arasında yaparsan akşamları daha az zorlanırsın
Sigara içiyor musunTam tersine boş kalmak beni daha çok aciktiroyor böylesi daha iyi şimdilik
Yok hayır hic içmedim ömrümdeSigara içiyor musun
Tahmin ettim sigara içiyor olsaydın boş kalınca acıkmazdınYok hayır hic içmedim ömrümde
Sudem güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Sen de öylesinTanışırsın çok tatlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?