Sarmayı buzluktan çıkardıktan sonra pişirmek için ne kadar bekletmek lazım?
kızlar kızartılmış et dondurucuya atılır mı çok mu saçma bir soru sordum acaba:26:
Ay hic bilmiyorum amaaaaan niye olmasin. Ziyan edip atacagina koy buzluğa. ...
kızlar akşama ne yemek yapıyonuz yazın bide bana da fikir olur belkii
valla canım ben balık yapmayı düşünüyorum ama bugün istanbulda yağmur var trafik çok eve çok geç gideceğim sanırım o yüzden daha kolay birşeyler lazım banada..
siz dün aklıma koydunuz bende bugün karnıbahar yemeğimi yapsam acaba yanınada pirinç pilavı felan ama fikrim heran değişe bilir sen ne yapacağına karar verince yaz banada fikir olsun:):)
bide mezeleri denedin mi?
hımm bende karasızım henüz balık var buzlukta onumu yapsam kıymalı pırasa pilavmı yapsam yoksa biraz incik var onu sebzeyle haşlamamı yapsam havuç patatesle falan kızım et istiyor bugün benim kız biraz et canavarı teyzesi dünde karnabahar falan yedi ya bugün et yemesi lazım yoksa fırında tavuk mu yapsam ayy fikir çokta bende hangisini yapsam çok kararsızımm evet havuçluyla lahanalıyı denedim çokkkta güzel oldu canım ama galiba biraz mayonezini abartmışımm eşim öle dedi ağzıma yoğurttan çok mayonez tadı geldi dedi kerevizli yapıym bide dedim ama ben g antepte yaşıyorum burada kereviz bulmakk zor çünkü burada sebzeden çok et tüketiliyoo sebze büyük marketler ve pazarda bulunuyo burada ondada çeşit çok azzz
bir bucuk sene oldu neredeyse evleneli ama halaaaa mutfakta bi gelisme kat edemediiim : (
artik mutfaga giresim bile gelmiyor.. eski evdeyken 'kendi evime gecince daha istekli olurum' diye dusunuyodum..
ama yeni eve gectim yaptigim yemekleri tutturamayinca 'offf beee' diye bagirasim geliyo..
yemek yapmak bi cok bayan icin zevk halime gelmisken bana cok zor bi gorev geliyo artik : (
n'apicam beeeen???
ben yemek yapmaya bayılırım senin için üzüldüm ama bence hemen pes etme istersen sana yardımcı ola bilirim elimden geldiğince sen hangi yemeği yapmak istediğini söyle bende eğer o yemeği biliyorsam sana kendi ölçülerim ile tarifini vereyim canım belki o zaman tuttura bilir ve sevebilirsin yemek yapmayı..?
bu arada yeni evin hayırlı olsun Allah huzur mutluluk ve sağlık versin..
darısı benim başıma:)
kızlar bugun k.v kuru dolma yapacakmış yanına sütlaç cok sevndirik oldum yaaaaaaaa buarada benide yanınıza alırmısınız
kelebekcim cok tesekkur ederim amin darisi basina insaAllah : )
cesitli yemekler denedim ama olmuyor hatta kek borek corek de olmuyor dun esime dert yanip durdum 'ben niye yemek yapamiyorum' diye oda gulup ogrenirsin ogrenirsin diyo : ) ama boyle her seyi yapabilenleri gorunce gercekren neden yapamadigimi anlamiyorum..
dun mesela domatesli salcali bulgur pilavi yaptim (kacinci kez oldu ama hala inadla) lapa gibi oldu..
bide mantar sote yaptim tencerese.. firinda kup patates kizartip uzerine doktum birazda kasar rendeledim uzerine..
meger patateslerim cip cig kalmis : ( cart curt ediyor yerken mecbur cope gitti : ( halbu ki yarim saatten fazla biraktim firinda 180 derecede..
hoş geldin canım benimmm :):)
sen şanslısın yemek yapma ve ne yemek yapsam diye düşünme derdinden kurtulmuşsun bugünlük:):)
ilk defa oldu hamileyim diye sanırımmm
ayy çok güldüm ilk defamı kv den böyle birşey yapıyor bırak yapsın alışsın:):)
bende tatlı olarak fırında sütlaç mı yapsam acaba?
ahhh bu akşam çok işim var ne yapacağım bilmiyorum...
çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin..
saol canım benim amin allah razı olsun evlimisin ne kadrlık evlisin ne güzel yemek yapmayı seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?