- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Bende iyi olmaya calışıyorum kadın doguma gittim,rahimde yara tekrarlamış,biraz canım sıkkınn(
Konu actım canım burayı meşgul etmeyelim istersen ordan devam edelim.neden canını sıkıyorsunki
pek çok kişide yara var
mesala ben biz barıştık beraber gül gibi yaşayıp gidiyoruz
yaprak sarması buzluktan çıkınca biz sevmiyoruz
onun yerine mantı
sigara böregi
patlıcan patlatıp koy
yada kuru dolmalık biberi patlıcanı haşlayıp onları koy
dolduracagın zaman bir gün önceden çıkar erisin öyle doldur
Konu actım canım burayı meşgul etmeyelim istersen ordan devam edelim.
geçmiş olsun canımmmm
ben bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım sarmayı buzluktan yerken, misafirlerimde çok beğenirler.böreği düşündüm canım evet sarıp koyacağım kuru biber ve patlıcanlarım var hazırda:)
Sarma cıkınca yapraklar cabuk erimiyor mu?Ben börek ceşitlerini,kurabiyeleri pişmeden koyuyorum.Misafir gelceginde cıkarıyorum.Sarma cok ugrastırdıgı için üşeniyorum,cokta tüketmiyoruz misafirler için koymak isterim...Basma yapraktan mı?Taze yapraktan mı dolaba sarıp koyuyorsun?
yookkk erimiyor,pirincinide diri kavuruyorum mis gibi oluyor,,basma yapraktan koyuyorum genelde,ama bu sene taze yapraktanda yaptım fazla gelince dondurucuya attım o da çok güzel oldu,zaman aldığı için bende koyuyorum dolaba.böreği bende çiğ koyuyorum hem daha güzel pişiyor çıtır çıtır
Bende iyi olmaya calışıyorum kadın doguma gittim,rahimde yara tekrarlamış,biraz canım sıkkınn(
Deniyeyim o zaman.Basma yapragım var normal tencerede sıcak suya batırıp cıkarıyorum ben.Sonra soganı,pirinci,salcayı kavurup ocaktan alıncada baharat ve yeşillikleri koyup sarıyorum.Dondurucuya koymak içinde aynı işlemi yapsam olur herhalde.
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,misafir bereketi ile gelir olsun haberli değil sonuçta elinden geleni yapmışsın canımgeçmiş olsun canım..ihmal etme ..
ben sabah 6 da uyandım bu sabah..
ıspanak yemeği yaptım,pirinçli.
mısır unu çorbası yaptım
tavuk but haşladım..
tavuk suyuna kuskus yaptım...önce yağda kavuruyorum ben..sonra pişiriyorum..nefis oluyor.
bu kadar ..
sizin menüleriniz nasıldır..
benim kayınpederim ameliyat olmuştu kızlar..midesi alındı 15 gün önce..mide kanseri teşhisiyle hemen ameliyata alındı..yayılma yok denildi patoloji sonuçlarına göre..fakat dün doktor sabah 4 adet .akşam 4 adet olmak üzere ilaca başlamış..
elleri ve ayaklarına kına yakın demiş..ilaç ağır,tahriş edecek..kayinpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine yaktırmamış kına..biraz morallleri bozuk geliyordu sesleri..yani moralli gibi konuşmaya çalıştılar ama anlaşılıyordu ses tonundan..
tamam canım..ayyyy kopyalamayı yapammaışım kusura bakmayın kızlar,,,ayıkamadım daha:) adilecim kayınpederine geçmiş olsun sia canım misafir bereketi ile gelir sözüm sana canım
bu arada akşam için menüm
Dünden kalan artan yemekler....
Özel bir şey yapmayacağım,akşam kociş beni kızdırdı çünkü(
tamam canım..
amin arkadaşım.
eee artan yemekler ziyan olmasın canım..
kocan bir daha kızdırmasın seni ...yemek yok ona sonra..aklını başına alsın demii
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,misafir bereketi ile gelir olsun haberli değil sonuçta elinden geleni yapmışsın canım
anlamıştım zaten canım :)))ayyyy kopyalamayı yapammaışım kusura bakmayın kızlar,,,ayıkamadım daha:) adilecim kayınpederine geçmiş olsun sia canım misafir bereketi ile gelir sözüm sana canım
cezalandrma seklini beğendim :)) bende uygulayabilirim:))bu arada akşam için menüm
Dünden kalan artan yemekler....
Özel bir şey yapmayacağım,akşam kociş beni kızdırdı çünkü(
geçmiş olsun canım..ihmal etme ..
ben sabah 6 da uyandım bu sabah..
ıspanak yemeği yaptım,pirinçli.
mısır unu çorbası yaptım
tavuk but haşladım..
tavuk suyuna kuskus yaptım...önce yağda kavuruyorum ben..sonra pişiriyorum..nefis oluyor.
bu kadar ..
sizin menüleriniz nasıldır..
benim kayınpederim ameliyat olmuştu kızlar..midesi alındı 15 gün önce..mide kanseri teşhisiyle hemen ameliyata alındı..yayılma yok denildi patoloji sonuçlarına göre..fakat dün doktor sabah 4 adet .akşam 4 adet olmak üzere ilaca başlamış..
elleri ve ayaklarına kına yakın demiş..ilaç ağır,tahriş edecek..kayinpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine yaktırmamış kına..biraz morallleri bozuk geliyordu sesleri..yani moralli gibi konuşmaya çalıştılar ama anlaşılıyordu ses tonundan..
canım aslında saatimi 6:30 a kurmuştum..ama uyandım 6 da..kalkmışken yemekleri yapayım dedim..çünkü ıspanakları suya akşamdan koymuştum..anlamıştım zaten canım :)))
cezalandrma seklini beğendim :)) bende uygulayabilirim:))
çok geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavusur.
buarada sabah 6 da kalkıp yemek yapabilen enerjine hayran kaldım bnm uyanmam mümkn değil o saatte
canım ben sinirli olunca bazen iştahım kaçar..kızlar bir şey sorucam sinirli mutsuz olunca mı yoksa mutlu heyecanlı olunca mı daha çok yemek yiyorsunuz
bir de stresli mutsuz olunca yaptığınız özel bir yemek var mı ,ben soslu makarna yaparım mesela ,makarna yerimm sinirliyken çok yerim
kızlar bir şey sorucam sinirli mutsuz olunca mı yoksa mutlu heyecanlı olunca mı daha çok yemek yiyorsunuz
bir de stresli mutsuz olunca yaptığınız özel bir yemek var mı ,ben soslu makarna yaparım mesela ,makarna yerimm sinirliyken çok yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?