bugün ne yemek yapsam..

:):)
tamam rahatım artık o zaman daha hazır değilim çünkü:):)

benim iştahım açılsın ya çok zayıfım çünkü bak gene acıktım:)

valla bende değilim sanırım ama midemde de bi asit var sanki yanıyo sürekli..

afiyet olsun canım çal çall:):)

üşütmüş olabilirsin mideni yada yediklerinden de olmuş olabilir benimde yemeği fazla kaçırınca midem başlar yanmaya

nihayet akşam oluyor 7 de işten cıkıp eve gidip yemek yapıcam (menü için tesekkürler)yarın akşam yemeğinden yırttım eltim yemeğe davet etti :)

ye canım ..afiyet olsun..ben de hazır olmadığım bir vakit hamile kalmıştım.istemiyorduk üstelik..biz şok olduk tabi..

ooooo çok şanslısın bizi de bir gün biri yemeğe alsa hiç fena olmazdı.

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkrler,,,anne adayımız çok heyecanlı,,,maşalllahhh

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkrler,,,anne adayımız çok heyecanlı,,,maşalllahhh

kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

ne heyecan verici...tebrim ederim tekrar..ilk bebek demi...

ben evlendikten 3 yıl sonra anne olmuştum ilk ...çok şükür bir de kardeş oldu..çifte mutluyuz..Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür versin inşallah

ooooo çok şanslısın bizi de bir gün biri yemeğe alsa hiç fena olmazdı.[/QUOTE]

yeni evliyiz ya canım ondan şimdi keyfini çıkarıyorum gitmek çok güzelde geri dönüşü de olucak bu davetlerin :)

ooooo çok şanslısın bizi de bir gün biri yemeğe alsa hiç fena olmazdı.

yeni evliyiz ya canım ondan şimdi keyfini çıkarıyorum gitmek çok güzelde geri dönüşü de olucak bu davetlerin :)[/QUOTE]

hehehehehe..o zaman tadını çıkar canımcımmmm...Afiyet olsun.

evet canım ilk bebek zaten ekimde yeni evlendi:)ee yaş 30 beklemedi:) amin canım hayırlı ömür versin Rabbim çocuklarımıza

kızlarrr günaydın;

bugünde bir güzel haberle enerjim tavan,haftasonu annem ve babam geliyor yaklaşık bir ay kalacaklar,ufaklığa bakacaklar,,,,sizden ricam güzel yemek ,ve meze fikirleriniz,,,şimdiden tşkler......

canım gözün aydın ..ne güzel bir haber..çok şanslısın..hem sana arkadaş olurlar hem oğluna bakarlar...güzel mezeler salatalar yaparsın onlara..ben 2 gün önce kısır yaptım..dolaba koydum..yağını tuzunu ve nar ekşisini koymadım..her akşam salata gibi bir tabağa alıyorum..limon yağ ve nar ekşisini ekleyip öyle yiyoruz salata niyetine..bol maydonoz doğradım içine bir de havuç rendeledim..biz çok beğendik..çiğ köftenin lezzeti var nedense içinde...

bu akşam için tavuklu patates pişirdim..patatesleri 4 e böldüm..tavuk butlarının derisini çıkardım..soğan ve burada meşhur abaza salçası var..onu kullandım..bakalım sabah evden çıkarken ocağı söndürdüm..öğlende çocuklar yemek isterse yer..yemezlerse akşam hep beraber yeriz...
yanında bir şey yapmayacağım..pilav yapsam çocuklar direk pilava odaklanıyor..yemek yemiyor..böyle olunca tabağa koyuyorum..suyuna ekmek batırıyorlar ara sıra ..yemekten de yiyorlar..

alışsınlar artık yanii..biri 7 yaşında oldu..diğeri oca ayında 3 olacak...

aaa canımm gözün aydın çok sevindim senin için rahatlarsın hemde özlem giderirsiniz bol bol canım ne güzel ben yardımcı olmaya çalışırım canım sana sor sen bana biliyorsam veririm tarif:):)

anne olmayı ne kadar istsekte şimdilik biraz erken geliyo bana da Rabb'im aratmasın tabi.bnm açımdan iştah acıklığı çok iyi bişey değil kilo almak istemiyorum artık evlendiğimden beri 3 kilo aldım zaten.
sevindim canım senin adına. 'bi tek annem olsun bana bişey olmaz' diye bi reklam vardı yaa çok doğru:)) annem her konuda destekcim sen de bir ay rahat edersin

amin canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
bende evlendim 3 kilo verdim şimdi geri almaya başladım 48 dim 45 e düştüm şimdide 46 oldum bi 50 felan olsam harika olur diye düşünüyorum..
senin kilo problemin var anladığım kadarı ile ben çok yürüyorum o yüzden zayıfladım canım sanada tavsiye ederim..

eğer yaşınızın çok geç olmadığını düşünüyorsanız hemen çocuk yapmayın derim..biraz gezin tozun..biz öyle yaptım..3 yıl sonra oldu ilk oğlum..

Allah da aratmadı çok şükür isteyince hemen oldu ...Allah herkese nasip etsin.

şimdilik kilo problemim yok ama böyle devam ederse olucak:)) küçük yerde yasıyorum canım ben işe yürüyerek gidiyim yürüyüş olsun desem bukadarcık mesafe yürüyüş sayılmıyo kaldı ki daha cabuk yetişeyim diye arabayla gidip geliyoruz.

ben günde 2 saat yürüyorum hemde tempolu ama keyfimden değil mecburiyetten valla

kızlar ya herşey iyi hoşta siz temizliği nasıl yapıyorsunuz haftasonuda temizlik yaparak geçirmekten bıktım zaten sürekli misafir geliyor isyanın eşiğindeyim az kaldı valla evlendim evleneli tek bi pazarımı bile evde eşimle ayaklarımı uzatarak geçiremedim nerdeyse..
hiç bir yere gitmek istemiyorum kimseye hizmet etmek istemiyorum sadece evimle ilgilemek istiyorum ama olmuyorl..
çok yoruluyorum temizlik yap misafir ağırla oraya buraya davet edil emrivaki yapılsınn offf bıktım valla ya..

temizliği hem çalışıp hemde hafta içi yapabileniniz hafta sonuda kendine eşine vakit ayıra bileniniz var mı acaba kızlar ahhh çok doldum çok..
geçen c.tesi günü eşim yaptı temizliği dip köşe ben eve gidene kadar bitirdi pazar günüde beraber vakit geçirelim diye ama gene geçiremedik gene geçiremedik..

bu akşam haftasonu yapacağım işleri biraz azaltsam diyorum ama nasılllll

bu akşam
mercimek çorbası
pilav tavuk sote
vede huavuç salatası yapmayı planlıyorum

geçen hafta uzun bir listen vardı canım bu işler ne kadar nankör yap yap yine aynı benim hafta sonu misafirim var hemde ilk ağırlamam olucak kendi evimde dün mutfak dolablarımı sildim beyaz renk oldukları için çok çabuk kirleniyorlar. işten çıknca dısarda yedik yemeğimizi eve dönünce işlere koyuldum hafta içi ufak tefek işleri yapıyorum ama hafta sonu evdeysem derine iniyorum yani iş bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…