gecen ay birebir aynı seyleri yasadım canım hamilelik falan çıkmadı rahat ol:) havalardan galiba bu sıkıntılar ki hayatımda ilk defa idrar yollarından sorun yasadım. şimdi iyiyim ama iştahım bnm de çok açık(
valla bende değilim sanırım ama midemde de bi asit var sanki yanıyo sürekli..
afiyet olsun canım çal çall:):)
ye canım ..afiyet olsun..ben de hazır olmadığım bir vakit hamile kalmıştım.istemiyorduk üstelik..biz şok olduk tabi..:):)
tamam rahatım artık o zaman daha hazır değilim çünkü:):)
benim iştahım açılsın ya çok zayıfım çünkü bak gene acıktım:)
üşütmüş olabilirsin mideni yada yediklerinden de olmuş olabilir benimde yemeği fazla kaçırınca midem başlar yanmaya
nihayet akşam oluyor 7 de işten cıkıp eve gidip yemek yapıcam (menü için tesekkürler)yarın akşam yemeğinden yırttım eltim yemeğe davet etti :)
kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkrler,,,anne adayımız çok heyecanlı,,,maşalllahhh
ooooo çok şanslısın bizi de bir gün biri yemeğe alsa hiç fena olmazdı.
kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ne heyecan verici...tebrim ederim tekrar..ilk bebek demi...
ben evlendikten 3 yıl sonra anne olmuştum ilk ...çok şükür bir de kardeş oldu..çifte mutluyuz..Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür versin inşallah
evet canım ilk bebek zaten ekimde yeni evlendi:)ee yaş 30 beklemedi:) amin canım hayırlı ömür versin Rabbim çocuklarımıza
kızlarrr günaydın;
bugünde bir güzel haberle enerjim tavan,haftasonu annem ve babam geliyor yaklaşık bir ay kalacaklar,ufaklığa bakacaklar,,,,sizden ricam güzel yemek ,ve meze fikirleriniz,,,şimdiden tşkler......
kızlarrr günaydın;
bugünde bir güzel haberle enerjim tavan,haftasonu annem ve babam geliyor yaklaşık bir ay kalacaklar,ufaklığa bakacaklar,,,,sizden ricam güzel yemek ,ve meze fikirleriniz,,,şimdiden tşkler......
anne olmayı ne kadar istsekte şimdilik biraz erken geliyo bana da Rabb'im aratmasın tabi.bnm açımdan iştah acıklığı çok iyi bişey değil kilo almak istemiyorum artık evlendiğimden beri 3 kilo aldım zaten.:):)
tamam rahatım artık o zaman daha hazır değilim çünkü:):)
benim iştahım açılsın ya çok zayıfım çünkü bak gene acıktım:)
sevindim canım senin adına. 'bi tek annem olsun bana bişey olmaz' diye bi reklam vardı yaa çok doğru:)) annem her konuda destekcim sen de bir ay rahat edersinkızlarrr günaydın;
anne olmayı ne kadar istsekte şimdilik biraz erken geliyo bana da Rabb'im aratmasın tabi.bnm açımdan iştah acıklığı çok iyi bişey değil kilo almak istemiyorum artık evlendiğimden beri 3 kilo aldım zaten.
sevindim canım senin adına. 'bi tek annem olsun bana bişey olmaz' diye bi reklam vardı yaa çok doğru:)) annem her konuda destekcim sen de bir ay rahat edersin
anne olmayı ne kadar istsekte şimdilik biraz erken geliyo bana da Rabb'im aratmasın tabi.bnm açımdan iştah acıklığı çok iyi bişey değil kilo almak istemiyorum artık evlendiğimden beri 3 kilo aldım zaten.
sevindim canım senin adına. 'bi tek annem olsun bana bişey olmaz' diye bi reklam vardı yaa çok doğru:)) annem her konuda destekcim sen de bir ay rahat edersin
amin canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
bende evlendim 3 kilo verdim şimdi geri almaya başladım 48 dim 45 e düştüm şimdide 46 oldum bi 50 felan olsam harika olur diye düşünüyorum..
senin kilo problemin var anladığım kadarı ile ben çok yürüyorum o yüzden zayıfladım canım sanada tavsiye ederim..
şimdilik kilo problemim yok ama böyle devam ederse olucak:)) küçük yerde yasıyorum canım ben işe yürüyerek gidiyim yürüyüş olsun desem bukadarcık mesafe yürüyüş sayılmıyo kaldı ki daha cabuk yetişeyim diye arabayla gidip geliyoruz.
kızlar ya herşey iyi hoşta siz temizliği nasıl yapıyorsunuz haftasonuda temizlik yaparak geçirmekten bıktım zaten sürekli misafir geliyor isyanın eşiğindeyim az kaldı valla evlendim evleneli tek bi pazarımı bile evde eşimle ayaklarımı uzatarak geçiremedim nerdeyse..
hiç bir yere gitmek istemiyorum kimseye hizmet etmek istemiyorum sadece evimle ilgilemek istiyorum ama olmuyorl..
çok yoruluyorum temizlik yap misafir ağırla oraya buraya davet edil emrivaki yapılsınn offf bıktım valla ya..
temizliği hem çalışıp hemde hafta içi yapabileniniz hafta sonuda kendine eşine vakit ayıra bileniniz var mı acaba kızlar ahhh çok doldum çok..
geçen c.tesi günü eşim yaptı temizliği dip köşe ben eve gidene kadar bitirdi pazar günüde beraber vakit geçirelim diye ama gene geçiremedik gene geçiremedik..
bu akşam haftasonu yapacağım işleri biraz azaltsam diyorum ama nasılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?