bugün ne yemek yapsam..

bu akşam menü.
tarhanalı mercimek çorbası

hamsi kızartması

havuç salatası.

topik ivme kaybediyo canlandıralım :)))
benim aksam menüm sadece mantı
çaya davetliyiz aksama ancak hazırlanırım ben daha işten çıkamadım.

topik ivme kaybediyo canlandıralım :)))
benim aksam menüm sadece mantı
çaya davetliyiz aksama ancak hazırlanırım ben daha işten çıkamadım.

mantıyı sen mi yaptın hazır mı canım..

aynen öyle ya kaç gündür kimsecikler gelmiyor.

bende öyle yapmaya çalışıyorum aslında ama çok vakit kalmıyor malesef bende hep bugünün yemeğini ya sabahtan ya da bir önceki günden yapıyorum 2 günlük yapıyorum kalan olursada dondurucuya atıyorum arada günü kurtarmak için çıkartıp koyuyorum sofraya

afiyet olsun şimdiden.sabah kalkıp yemek yapmanızı ellerinize sağlık tarhana enfes olur soğuk kıs günlerinin vazgeçilmezi

sağol canım :)
aynen bende tarhanada karar kıldım birde kar yağacakmış yarın istanbul a iyi olur tarhana çorbası:)

Merhaba Kizlar :)

bugün Menümde

Yayla corbasi
Firinda Mantar soslu kasarli Tavuk gögsü
Pilav
Havuclu Lahan salatasi var, ki$in genelde Lahanali havuc salatasi yiyoruz domates ve salataligin tadi pek yok bu mevsimde

Merhaba Kizlar :)

bugün Menümde

Yayla corbasi
Firinda Mantar soslu kasarli Tavuk gögsü
Pilav
Havuclu Lahan salatasi var, ki$in genelde Lahanali havuc salatasi yiyoruz domates ve salataligin tadi pek yok bu mevsimde

afiyet olsun canım yanlış anlamazsan eğer yayla çorbası ile pirinç pilavı yakışır mı ki bir birine tabi sen yayla çorbasını pirinçli mi yapıyorsun onu bilemem ama eğer pirinçle yapıyorsan ikiside pirinç ben hiç öyle denemedim yakışıyorsa eğer bende yaparım artık..

yavhuu bayanlar siz nerelerdesiniz ne yani el birliği ile eşleri mi protesto ediyoruz ne yani anlamadım ki yemek mi yapmıyonuz artık siz huuuhuuuuu

dünden ıspsnak ve pırasa var bugünde tavuk haşlıycam ilave

havalar soğuyunca kimse yemek yapmıyo herhalde :)))

sanırım
ben bu ara sallıyorum eşim geç geliyor
kızımla ne bulursak yiyoruz
bikaç gündür annemde yedik
pek yemek yapmıyorum ama bugün yaptım

kızıma ve bana tavuklu şehriye çorbası
eşime işkembe çorbası
islim kebabı
pilav
salata yaptım

naber canım off islim kebebımı yaptın süpersin ya sen nasıl çekti canım anlatamam gerçi şu sıra canım taştan yumuşak herşeyi çeker oldu ama olsun:):)
harbiden bi dağıldık ne oluyor anlamadım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…