bugün ne yemek yapsam..

o gecen haftaki listemi ben eve gidene kadar eşim sağolsun bitirmişti ama öyle olmaz yani benim bişeyler yapmam lazım gerçi evime baksan bal dök yala ama o görünen yüzü bide derinlikleri var bu evin her hafta sonu şart temizlik dip köşe ahhh ahhh..

sanada allah kolaylık versin ilk kez geliyorsa işin daha zor canım.. ben bu hafta sonuda istemiyorum kimseyi ama kesin gelir birileri ya da bize davet ederler sanki bizsiz olmuyormuş gibi hınhhhh

aaa canımm gözün aydın çok sevindim senin için rahatlarsın hemde özlem giderirsiniz bol bol canım ne güzel ben yardımcı olmaya çalışırım canım sana sor sen bana biliyorsam veririm tarif:):)

ayy sağolun kızlar,anne bulunmaz nimet dünyamızda,nazım kaprisim annecime geçer sağolsun,bende onları evimde güzel ikramlarla ağırlamak istiyorum gönlümce,,tarif olarak sıkıntım yok ama çeşit konusunda fikir alırsam çok mutlu olucam ne yapabilirm???

kızlar annemlere pazar kahvaltı menüm;

doğa çorbası(yoldan geldikleri için sabah çorbası)
peynirli börek
ıspanaklı pizza
patates biber ve sosis kızartma domates sos eşliğinde
narlı yeşil salata
üzümlü cevizli kurabiye

akşam yemek için;
domates çorbası
patlıcan kebabı
közlenmiş kırmızı biber salatası
yoğurtlu kabak ve havuç salatası
mevsim salata
pilav

tatlı olarak hala düşüncedeyim???

akşam yemeği menüne bayıldım canım..
tatlı olarak benimde fikrim yok.

tavuk gögsü
şekerpare
kadayıf hemde muhallebi güzel olur

ne güzel istediğinde anne olabilmişsin bnde çok istiyorum inşAllah kısmet olur.

canım daha sürücek bu ev temizleme rutinlerin. ben şimdi pazarı muhakkak boşaltıyorum cumartesi yapıyorum temizliği çamasırları falan haftaiçi yıkıyorum hergün eve gittiğimde bugünde böyle olsun demedn ufak çaplı bi temizlik yapıorum böyle olunca cumartesiye bile cok iş kalmıyo. biz ilk üç ay misafir kabul etmedk pek gitmedik de kimseye. basbasa kalmak istedik 2 hafta kadar önce 3. ayımızı doldurdk şimdi de yağmur gibi misafir geliyo:)) ama ben alıştım artık panik yapmıyorum.

oooooooooo.süper menü ..hadi bakalım şimdiden afiyet olsun hepinize..

canım inşallah senin de istediğin zaman gelir bebişin....

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

haftasonu biara dışarı çıkıp alışveriş yapacağız bi kaç işimiz var onları halledeceğiz biraz gezip eve döneceğiz..

yani anlayacağıznız misafirim olmayacak eşimle baş başa olacağız allahın izni ile:):)

şimdi ben diyorum ki hafta sonunu eşime evime ve kendime ayırayım..
böyle güzel güzel yemekler yapmak istiyorum
neler tavsiye edersiniz acaba bana?

canım inşallah senin de istediğin zaman gelir bebişin....
amin canım inşallah
ne güzel şimdiden iyi eğlenceler:)bnce işlerinizi hallettikten sonra eşinin çok sevdiği bişey yap sonrada bol bol film izleyin sohbet edin şakalaşın:) mutfakta cok oyalanma eşinle ilgilen:)

Tamam canım sağol öyle yapayım en iyisi

buyur canım buda benim falım

Eklentiler

• $06122013740.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $06122013741.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $06122013742.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $06122013743.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $CIMG0001.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $CIMG0002.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
  • $CIMG0003.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $CIMG0004.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $CIMG0005.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $CIMG0006.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0007.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $CIMG0008.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $CIMG0009.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0010.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $CIMG0011.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $CIMG0012.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $CIMG0013.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $CIMG0014.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $CIMG0015.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $CIMG0016.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
bu sayfayla yemeklerle kafamı fena bozmuşum şuanda bunu anladım başka yere yazayım derken buraya yazmışım şaka gibi:):)

günaydın kızlar hayırlı ve güzel bir hafta geçirmemizi diliyorum..

yemeğimi bugün sabahtan yaptım;

etli patates yemeği
pirinç pilavı
bunları yaptım çorbada yapmak istiyorum tarhana mı yapsam başka birşey mi yapsam fikir verirseniz sevinirim..

siz ne yapacaksınız kızlar..?

merhabalar bende iş ve ev arasında mekık dokuyanlardanım.Bende haftalık yemegımı pazar gunu yapıyorum.Akşam 7 30 buluyor evde olmam.Hafta sonu yapmam kolaylık sağlıyor.Dün yaptıklarım;
Domates Çorbası
İzmir köfte
Makarna
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
salata (büyük borcam hazırlıyorum)salata sosunu aksam yedıkce yapıyorum.süper kolaylık.

hafta sonu 2 çeşit yemek yapıp,hafta içi aksam pilav çorba eklıyorum.Bir günde kahvaltı,menemen vs.hazırlıyorum.Ancak çalısan biri olup7 30,8 gibi evde oldugumdan ancak bu şekilde düzen sağlıyorum.Herkese bu soğuk gunde,sıcacık yuvalarında afiyet olsun..

afiyet olsun şimdiden.sabah kalkıp yemek yapmanızı ellerinize sağlık tarhana enfes olur soğuk kıs günlerinin vazgeçilmezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…