ana bide o var değil mi off ya ben unutmuştum ne güzel hediye felan olayını keşke hatırlatmasaydın hiç:):)
canım boşversene kimin ne yaptığını ne düşündüğünü bence yaptıra bilirsin puzzle ben çok beğenirdim şahsen ama böyle ufak değil büyüklerden olacak karıştırıp vereceksin ilk önce normal olarak ne olduğunu bilmediği için beğenmeyecek beğenmiş numarası yapacak sonrada siz çödükçe resim meydana çıkacak ve eşin şaşırıp çok beyenecekk anaaamm bende mi her evli çif gibi bundan yaptırsam ki acaba:):)
yaptıralım dimi:)))
ben internetten arastırdım 500 ve 1000 parca yapıyolar ben 500 parcalı yaptırmayı düşünüyodum 1000 parcanın içinden cıkamıyoruz biz:)) baska da aklıma bişey gelmiyo çok vakit gecirmeden sipariş vermem lazım.bugün sende düşünsene belki daha güzelbişey buluruz nasılsa eşlerimizin pişti olduklarından haberleri olmıycak:)))
sulu köfte yap 2 gündür taktım sulu köfteye herkese onu öneriyorum ben dün yaptım valla benim tarif çok basit yarım saatte olup bitiyor yanınada pilav yap bide çorba yap domates çorbası olabilir bide ben kesin bi kaç çeşit mezede yapardım:)akşama yemekli misafirim gelecek acaba ne yapsam? çok kararsızım, şöyle hafif, yapımı basit ama güzel bir şeyler olsun istiyorum. fikri olan var mı? :)
merhaba canım valla senin işin zormuş ben sana söyleyeyim allah kolaylık versin buzluğunda et olarak ne var şuanda?
sulu köfte yap 2 gündür taktım sulu köfteye herkese onu öneriyorum ben dün yaptım valla benim tarif çok basit yarım saatte olup bitiyor yanınada pilav yap bide çorba yap domates çorbası olabilir bide ben kesin bi kaç çeşit mezede yapardım:)
sağol canım buzlukta sadece kuşbaşı kaldı
canım sulu köfte dediğin kıyma ve patatesle olan mı?
bde omates çorbasını nasıl yapıyorsunz?
hımmm et sote yapabilirsin ,
güveç yapabilirsin harika olur bence..
evet canım kıyma ve patatesle olan bazıları havuçta koyuyor ama ben öyle sevmiyorum çünkü tatlımsı bir tat veriyor..
domates çorbasınıda ben hazır domates suyu un ve süt kullanarak yapıyorum normal domatesten pek sevmem yiyemiyorum
selam kızlarrr
selam canım naber neler döktüreceksin bakalım bugün mutfağında:)):
olabilir canım çokta güzel olur
bende hiç koymadım havuç. domates çorbasını ben normal domatesle yapıyordum bunu deneyeceğim teşekkür ederim
olabilir canım çokta güzel olur
bende hiç koymadım havuç. domates çorbasını ben normal domatesle yapıyordum bunu deneyeceğim teşekkür ederim
iyidir cnm seni sormalı
bugün sadece pırasa pişirecegim eşim akşam geç gelecek
yogunlugu temizlige verdim
ohh ne güzel temizlik gibisi m var keşke evde olsaydımda bende temizlik yapıyor olsaydım çok şanslısın :)
valla şanslıyımda canım
pişman oldum
perdeleri yıkayım boşboş oturana kadar dedim
perdeyi söktüm makineye attım
eeee dedim bari camın tozunu almazsam olmaz camı açınca açmaz olaydım
nerden başladım diye söylenmeye başladım
resmen fırtına var dışarda
Allah iyiliğini versin bu havada cam mı sildin
yok olarak silmedim zaten
salonumun camına güvercinler yuva yaptı
camın önü cam kuş pisliginden gözükmüyorhergün yıka aynı gene malesef eşimde hayvanları rahat bırak diye bana kızıyor
dün camın önünü yıkadım havalar sogudu kuşlar gitmiştir dedim ama bugün gene aynı
camı açtım tozunu alıyım bari dedim
güvercinler tepeme çullandı zaten
yani cam silmedim sadece tozu gitti camın
misafirlerim müsade etmiyor
bu kuşlarla napacam bilemedim ya
bi fikrin varmı:44:
yok olarak silmedim zaten
salonumun camına güvercinler yuva yaptı
camın önü cam kuş pisliginden gözükmüyorhergün yıka aynı gene malesef eşimde hayvanları rahat bırak diye bana kızıyor
dün camın önünü yıkadım havalar sogudu kuşlar gitmiştir dedim ama bugün gene aynı
camı açtım tozunu alıyım bari dedim
güvercinler tepeme çullandı zaten
yani cam silmedim sadece tozu gitti camın
misafirlerim müsade etmiyor
bu kuşlarla napacam bilemedim ya
bi fikrin varmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?