- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
canım aman diyeyeim dikkat et kendine sağlık bir gittimi geri gelmiyor bel ağrısı çok fena..
havalarada çok aldanma acaip salgın var gene..
ve bence halılarını kendin yıkama çok temiz yıkayan halı yıkamacılar var hem uygunada yıkıyorlar ben bu yaz yıkamayıcıya vereceğim çünkü ben bi rende yaparken bide halı yıkarken kendimi kaybediyorum. zaten ter temizler..
Ahh canım sorma, nefes alırken batıyor sanki sırt kemiklerim birbirine
Aslında ben halı yıkamam hiç de sevmem.Mutfak halım vardı küçüktü zaten, ağır bişey de değil. Mutfak halıları çabuk kirleniyor. Misafirlerim de gelcek. Dedim küçücük halı yıkarım ne var
Yazın ben de vercem bütün halıları, oturma odasındaki kirlendikçe halı şampuanlarıyla siliyorum tertemiz oluyor. Ama yaza doğru yıkanması şart.
Benim de ellerim rende yaralarıyla dolu bu arada
bencede öyle yap bu şekilde kendine zarar verirsin..
o ufak halılar ıslanınca inanılmaz ağır oluuyor bide bileklerimiz incecik zaten güç felan yok kendimize zarar veriyoruz bu yüzden..
ahh hiç sorma ya evlendim evleneli sağ baş parmağımı iyleşmiş olarak göremedim işin tuhafı yarayı tekrardan rendeliyorum
sağ elimde sağlam tek bir parmağım yok dün fırını çektim arkasını sileyim dedim demir varmış yüzük parmağımıda o şekilde yaraladım..
Evliliğimin ilk ayında elimi yakmıştım fırında, izi kaldıAnnem ellerimdekileri gördükçe dalga geçiyor benle öğrencen öğrencen diye
Ama napim o kadar sakarım ki toz alırken bile elimi yaralayabiliyorum
valla canım benimde birşeylere takılıp düşme huyum var en çokta ya kafa mı yada kasık kemiğimi vuruyorum oraya buraya heleki iş yerinde..
ben mutfakta becerikliyimdir aslında ama rende yaparken birde birşeyi ufak ufak doğrarken kendimi cidden kaybediyorum
toz alırken elini nasıl yaralıyorsun ki bezi sıkarken mi
Bu perdeyi sipariş ettim canım, nasıl sence
Eki Görüntüle 921114
Dikimler baya zorlardı bizi, hazır aldım ne yapayım. Bu da çok hoşuma gitti
canım çok beğendim yastıklarıda mı öyle yaptıracaksın?
maşallah ya Allah huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin bak ya benide heveslendirdin rengine bayıldım
Aslında aklımda turkuaz renk vardı ama bunu görünce aşık oldum
Evet 4 tane de kırlent sipariş ettim
Teşekkür ederim canım benimSon halini gösteririm sana tülümü de alayım. Çok heyecanlıyım
bizde dün salonun şeklini değiştirdik değişik oldu ama o perdeden bende istiyorum salonuna huzlu bi görünüm vereceğine eminim:)
Ay inşallah, şu perdelerden bi kurtulsamEşim diyor şimdi de perdelere mi taktın? Ama hani diyorlar ya evi gösteren perdedir diye. Gerçekten doğru :26:
Ben de sürekli değişim yaparım evde, ordan orayaPerdeyi hepsiburada'dan aldım. Çok hoş şeyler var
ama gerçekten öyle evi gösteren cidden perde benim perdelerim çok güzel ama böyle değil ki bende mi değiştirsem acaba
Bilmem belki seninki daha güzeldir, görmediğim için
ay yok şu attığın resmin yanından bile geçemez canım
benim ki sadece tül tül olan perdelerle kıyaslarsan o zaman gayet şık ve güzel ama senin aldığının yanında tırtt
Yapma etme kelebeğim, tırt demesene perdene
Bu arad dün ne oldu; eşimle perdeciye gittik, fiyat araştırıyorduk. Adama bir fiyat verdi eşimi suratı kıpkırmızı oldu. Adamın kartını falan aldım dışarı çıktık. Eşim diyor ki bir an tamam alıyorum diceksin diye çok korktum dediSen alsan ben almam dedim bende. Bu perdeciler uçmuş resmen
Öncelikle eşine yansıtma kelebekcim o bişey yapamaz.ya ben yemek yapınca az yemek yapıyorum iki kişilik yapıyorum kalırsa ertesi günde yiyoruz felan..
şimdi kayın validem gil gelecekmiş eşim diyor ki ne yapacağız içimden zıkkım dedim ama dışımdan diyemedim bu ne ya hafta içi hafta içi işten 9 da dönüyorum zaten ayıp ya bana da yazık haber ver 1 gün önceden bende hazırlık yapayım sabahın köründe çıkıyorum evden belki evim dağınık bu ne ya çok sıkıldım artık kötü düşünmek istemiyorum ama bakıyorum ki hiç kimse beni düşünmüyor bunaldım artık..
ne yapayım ben eşim diyor patates kızartırız menemen yaparız yapmam kardeşim yapmam ben akşam yemekte onlarımı yiyorumda gelen misafire onları yedireyim bu ne ya usandım artık fazladan 4 kişiye nasıl yemek yapayım allah aşkına ya
ya ben yemek yapınca az yemek yapıyorum iki kişilik yapıyorum kalırsa ertesi günde yiyoruz felan..
şimdi kayın validem gil gelecekmiş eşim diyor ki ne yapacağız içimden zıkkım dedim ama dışımdan diyemedim bu ne ya hafta içi hafta içi işten 9 da dönüyorum zaten ayıp ya bana da yazık haber ver 1 gün önceden bende hazırlık yapayım sabahın köründe çıkıyorum evden belki evim dağınık bu ne ya çok sıkıldım artık kötü düşünmek istemiyorum ama bakıyorum ki hiç kimse beni düşünmüyor bunaldım artık..
ne yapayım ben eşim diyor patates kızartırız menemen yaparız yapmam kardeşim yapmam ben akşam yemekte onlarımı yiyorumda gelen misafire onları yedireyim bu ne ya usandım artık fazladan 4 kişiye nasıl yemek yapayım allah aşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?