bugün ne yemek yapsam..

canım yemek yaparken şunu düşün yaptığın yemek çok lezetli olacak ve herkes beğenecek bide yeni şeyler denemeye alışırsan hevesinin önünde kimse duramaz..
benim pek kahvaltılıkla geçiştireyim tarzı olaylarım olmuyor ya canım çok skkın olacak ya da hasta olacağım ya da eşim yemek yapmama izin vermemiş olacak ki kızartma ile menemen ile geçiştireyim..

mesela bugün için yemeğim yok eşim dün izin vermedi yemek yapmama bugün ne yeriz bilmiyorum dışarda yeriz büyük ihtimalle ama içim hiç rahat değil alışınca böyle oluyor..
bak sen ne güzel evinede erkenden gidiyorsun çok şanslısın ben akşam saat 20:30-21:00 arası anca evde olabiliyorum..

günaydın bacılar,sabah çıkmadan malzemelerimi hazırladım,gidince pişecek patlıcan kebabım

kilo almaya uğraşma canım.. Ben de çok zayıftım hep uğraşırdım kilo alayım diye..olmuyodu... şimdi ise 3-5 kg fazlam var vermek istiyorum....

bu akşam ki menüm:
-tarhana
-z.yağlı pırasa
-sarımsaklı yoğurtlu havuç
-salata
-....ay karar veremedim ne yemek yapsam?

inan bende ne yemek yapacağımı bilmiyorum şuanda
etli birşeyler yapmayı düşünüyorum ya da dışarda yeriz

Kizlar merhaba...
Bugün ispanak ve eriste yapmayi düsünüyorum..
Eristeyi nasil farkli yapabilirmi acaba?
Gecen hafta ispanak ve kasarli makarna yapmistim
Eristeye beyaz peynir katsam olurmu

Kizlar merhaba...

merhaba canım
kuş üzümlü, fındıklı ve dil peynirli yapa bilirsin

Kizlar merhaba...

olur tabi niye olmasın...ben genelde tereyağla kavurur üstüne de kaşar veya yoksa beyaz peynir de olur koyarım varsa ceviz de yakışıyor...dün değişik yapayım dedim hafif salcayla kavurup üstüne peynir rendeledim öyle de güzel oldu...

Kizlar merhaba...

olur tabi niye olmasın...ben genelde tereyağla kavurur üstüne de kaşar veya yoksa beyaz peynir de olur koyarım varsa ceviz de yakışıyor...dün değişik yapayım dedim hafif salcayla kavurup üstüne peynir rendeledim öyle de güzel oldu...

sagol cnm
bende bugün akşama
mercimek çorbası
pırasa
kuru patlıcan biber dolması
salata
yapacagım

bnde yemeğe karar veremedim dün değil önceki gün sulu köfte yapayım dedim eşim boşver uğraşma dedi yemek yapamadım dün yemeğim yoktu anlayacağın eşim yapmış bişeyler et kızartmış makarna yapmış patates kızartmış salata yapmış felan.
dün akşamda izin vermedi yemek yapmama bugünde yemeğim yok nasıl yetiştiririm bilmiyorum dışarda yeriz büyük ihtimalle ya da çokkk pratik birşey bulursam onu yaparım

Kizlar merhaba...

bizimkiler sanırım yani babannemler
erişteyi haşlayıp
üstüne bol tereyag kızdırıp dökerlerdi
sonra bide ceviz döküp yerlerdi
erişte diyince aklıma hep bu tarif gelir

buzlugunda bişeyler yoksa
dışarda yersiniz cnm
sonra dışarda yemek yemek bile lüks oluyor
yani çocuk oldugu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…