kızlar hepinize merhaba ,
ben sabah 9 akşam 6.5 çalışıyorum evim işim de istanbul trafiğine göre çok çok yakın mesafede ancak kendimi eve zar zor atıyorum , yemek yapacak hal kalmıyor siz böle paylaştıkça çok özeniyorum ama tık yok .. genelde aperatif şeyler yapıyorum ama böle giderse hoş olmayacağını da düşünüyorum biraz öğrenmem lazım , ilk aylar uğraştım vs ama şuan öle değil , ramazanda mesela hem yeterli zaman vardı hem hevesim vardı sanırım çorba yapıyordum 2-3 çeşit salata et yemeği pilav vs buaralar annem de yakın die belki de biraz saldım , gerçi geçen hafta fırında beşamel soslu karnabahar yaptım güzelde oldu sonra etli sebzeli yemek de yaptım , ama daha çok yapmak istiyorum bi yandan da uyuşukluğum tutuyor kalakalıyorum , pehhh ..
siz hep yemek yapma modunda mısınız mesela , arada kahvaltılık tarzı geçiştirdiğiniz oluyor mu?
dün mesela domates soslu patates kızartması tavuk bugün kıymalı yumurta ve çorba yarın pilav vs ..
hergün 3-4 çeşit yemek yapanlara bayılıyorum ya maşallah size hanımlar !!
günaydın bacılar,sabah çıkmadan malzemelerimi hazırladım,gidince pişecek patlıcan kebabım
selam kızlar
nasılsınız bakalım
a.s canım iyi sen nasılsın?
nasıl oldun?
ya şu çikolata kahve bi bana kilo yapmıyor bende kilo almak için çabalıyorum ve bütün gün bende oturuyorum ama iş dışında inanılmaz hareketliyim o yüzden mi alamıyorum kilo anlamadım ki bide baya baya yemek yerim yani can boğazdan gelir felsefesini iyice özümseyip sindirmiş biriyim
bende bilmiyorum cnm
bi bakıyorum çok iyiyim diyorum
aha iyileştim diyorum
hop başa sarıyor
salgınmış zaten
kilo almaya uğraşma canım.. Ben de çok zayıftım hep uğraşırdım kilo alayım diye..olmuyodu... şimdi ise 3-5 kg fazlam var vermek istiyorum....
bu akşam ki menüm:
-tarhana
-z.yağlı pırasa
-sarımsaklı yoğurtlu havuç
-salata
-....ay karar veremedim ne yemek yapsam?
çook şükür sen nasılsın bakalım neler yapıonnselam kızlar
nasılsınız bakalım
aynen öyle canım çok dikkat et kendine bol bol sıvı tüket
Kizlar merhaba...
Bugün ispanak ve eriste yapmayi düsünüyorum..
Eristeyi nasil farkli yapabilirmi acaba?
Gecen hafta ispanak ve kasarli makarna yapmistim
Eristeye beyaz peynir katsam olurmu
merhaba canım
kuş üzümlü, fındıklı ve dil peynirli yapa bilirsin
Kizlar merhaba...
Kizlar merhaba...
sagol cnm
bende bugün akşama
mercimek çorbası
pırasa
kuru patlıcan biber dolması
salata
yapacagım
Kizlar merhaba...
Hm findik var elimde suan sadece :)
Ama cok degisik bir tarif.
Denemek lazim :)
bnde yemeğe karar veremedim dün değil önceki gün sulu köfte yapayım dedim eşim boşver uğraşma dedi yemek yapamadım dün yemeğim yoktu anlayacağın eşim yapmış bişeyler et kızartmış makarna yapmış patates kızartmış salata yapmış felan.
dün akşamda izin vermedi yemek yapmama bugünde yemeğim yok nasıl yetiştiririm bilmiyorum dışarda yeriz büyük ihtimalle ya da çokkk pratik birşey bulursam onu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?