bugün ne yemek yapsam..

bu akşam için buzluktan yoğurulmuş köfte ve rendelenmiş domates çıkarttım ne yapacağım fikrim yok henüz kızlar

sağol canım ona yansıtmıyorum zaten ve çok haklısın madalya vermiyor kimse ben yorulduğum hırpalandığım ile kalıyorum..

köfte ve domates rendesi içinde köfteyi kızart yanına patates domates ilede sos yap aklımada başka bişi gelmedi ya da domates ile çorba yapabilirsin canım

kelebekcim nasilsin?
ben dün kiymali pideyi yaptim fakat ablamin anlattigi hamur tarifine göre yaptim sanki biraz daha kolay geldi bana :))
insaAllah senin tarifi de deneyecegim bir gün..
tecrübe kazanmis olurum..
hamuruna oval sekil vemrekte zorlandim :S
birde kasarini cok kacirdim..
agir oldu yani migdeye oturdu diyebilirim
ama yine de fena olmadi..
ilk denemelik gayet iyiyidi..
4 tane büyük pide ciktigi icin 2sini bugün yiycez..
yarina Allah Kerim

kaşar bol olunca yağlı oluyor ağırlaşıyor tadı olacak artık o kadar ilk denemeye göre harikasın canım

Eki Görüntüle 922324

Degigim gibi sekil vermekte basarili olamadim

Canım bence de çok güzel görünüyor
Özgün bir şekli olmuş Ben de deniyeyim bari bakalım benimki neye benzicek Bi de şey ben kıymaları hiç bişeye çiğ koyamıyorum sanki pişmeyecek zannediyorum. Az da olsa kavuruyorum :/

Son düzenleme:
geyet iyi duruyor ikinci denemende daha iyi olacağına eminim canım

InsaAllah canim
Hele kenarlarina cok güldük ama esimle
Ekmek gibi olmus mübarek.
Seklini veremeyince uclarini ücgen seklinde birlestiremedim :))

Tesekkür ederim canim evet bu efulim style olmus biraz dimi
Hmm bende basta korktum acaba pisermi diye..
Sonra youtube da izledigim videodada cigden koymustu bayan diye bende öyle koydum..
Ve gercekten pisiyor yani..

olacak artık o kadar:)
bide bende kıymayı çiğden kullanmam azıcıkda olsa kavurunca tadı daha güzel oluyor bana göre

mrb kızlar.
ben cok yoğun çalışıyorum buaralar pek fırsatım olmuyo girmeye yemeklerimde öyle eskisi kadar özenli olamıyo(
gecenlerde bi baktım bi pamuk poğaça mı ne vardı tarifini alıyım dedim ama o arada bi iş çıktı kaldı öyle bakamadım bi daha bi link paylasılmıştı sanırım bilen varsa paylasırsa sevinirim.
sizler neler yapıosunuz sanırım vefa84 geri gelmiş hoşgelmiş:))
kelebekcim eşin kardesi geldi aklıma hala sende mi gitmiş olduğunu umuyorum

canım ben bulur yollarım sana link ini..
Sizin işlerde sene sonu ve başı ay ortası ve sonu çok yoğun oluyor zor valla canım..
kaynım gitmişti dün geri geldi bugünde kalır sanırım yarın döner aman ya artık hiç birşey umurumda değil hayattan zevk alamamaya başladım..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/662003-bugun-yemek-yapsam-110.html

canım bu sayfada yaseminA arkadaşımızın paylaştığı bir tarif..
şimdiden afiyet olsun

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/662003-bugun-yemek-yapsam-110.html

canım bu sayfada yaseminA arkadaşımızın paylaştığı bir tarif..
şimdiden afiyet olsun

çok tesekkür ederim canım fırsat olursa yarın aksama misafir almayı düşünüyorum bu poğacadan yapmak geciyo aklımdan insallah yapabilirim.buarada sen daha kaç yasındasın da hayattan zevk almamaya basladın duymamıs olıyım:)) bunlar en güzel günlerimiz

Bugün kolaya kaçıp, balık salata yapıcam Canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Hem tarih çalışmam lazım daha of off

beni bu hale getirenler utansın
ama ne yapayım canım ya çok bunaldım artık çok sıkıldım..
yaparsın canım pratik tarif kolay gelsin umarım güzel geçer

Bugün kolaya kaçıp, balık salata yapıcam Canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Hem tarih çalışmam lazım daha of off

bende bu akşam balık yapmak istiyordum fakat kaynım balık sevmediği için başka bir akşama kaldı yemek olarakta hiçbirşey yapmayacağım..
bende mat çalışıyorum canım

beni bu hale getirenler utansın
ama ne yapayım canım ya çok bunaldım artık çok sıkıldım..
yaparsın canım pratik tarif kolay gelsin umarım güzel geçer

gecer gecer bugünlerde gecer :))bnde bazen bunalıyorum işler sanki hiç bitmiycekmiş gibi geliyo ama yapıcak bişey yok:)) çalışırken sürekli oturduğum için istikrarlı bi kilo alışım var arada kahve çikolata molalarımında etkisi var tabi. ama suaralar rejimin r'sini aklımdan geciremem cok yorgunum zaten herkesn var yani kendine göre dertleri dert etme sen de boşver

ya şu çikolata kahve bi bana kilo yapmıyor bende kilo almak için çabalıyorum ve bütün gün bende oturuyorum ama iş dışında inanılmaz hareketliyim o yüzden mi alamıyorum kilo anlamadım ki bide baya baya yemek yerim yani can boğazdan gelir felsefesini iyice özümseyip sindirmiş biriyim

kızlar hepinize merhaba ,

ben sabah 9 akşam 6.5 çalışıyorum evim işim de istanbul trafiğine göre çok çok yakın mesafede ancak kendimi eve zar zor atıyorum , yemek yapacak hal kalmıyor siz böle paylaştıkça çok özeniyorum ama tık yok .. genelde aperatif şeyler yapıyorum ama böle giderse hoş olmayacağını da düşünüyorum biraz öğrenmem lazım , ilk aylar uğraştım vs ama şuan öle değil , ramazanda mesela hem yeterli zaman vardı hem hevesim vardı sanırım çorba yapıyordum 2-3 çeşit salata et yemeği pilav vs buaralar annem de yakın die belki de biraz saldım , gerçi geçen hafta fırında beşamel soslu karnabahar yaptım güzelde oldu sonra etli sebzeli yemek de yaptım , ama daha çok yapmak istiyorum bi yandan da uyuşukluğum tutuyor kalakalıyorum , pehhh ..

siz hep yemek yapma modunda mısınız mesela , arada kahvaltılık tarzı geçiştirdiğiniz oluyor mu?

dün mesela domates soslu patates kızartması tavuk bugün kıymalı yumurta ve çorba yarın pilav vs ..

hergün 3-4 çeşit yemek yapanlara bayılıyorum ya maşallah size hanımlar !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…