merhaba kızlar... uzun zamandır takıp edıyorum sızı ne guzel menulerınız var hem calısıp hemde bunları yapıyosunuz hayran kalıyorum size.. benımde hafta sonu kahvaltıya mısafırım var deişik seyler yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bırde domates corbası tarıfı ıstıyorum sızden kremasız yapmak ıstıyorum ınternetten tarıf alıp bır kere yaptım ama ıstedıgım gıbı olmadı yardımcı olurmusunuz
Benim de ctsi arkadaşlarım kahvaltıya gelecek.Benimkiler saat 11 gibi gelecek brunch gibi birşey olacak.Aklımda olanlar
Sosisli milföy yapacağım,haşlanmış sosise ince milföy şeridi sarıp fırına vereceğim
Fırında patates
Domates soslu biber
Omlet
Kek
Mücver
Yapabildiğimi yapacağım.Tam kahvaltılık değil ama öğlen yemeği de işte dahil gibi birşey olacak.
merhaba kızlar... uzun zamandır takıp edıyorum sızı ne guzel menulerınız var hem calısıp hemde bunları yapıyosunuz hayran kalıyorum size.. benımde hafta sonu kahvaltıya mısafırım var deişik seyler yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bırde domates corbası tarıfı ıstıyorum sızden kremasız yapmak ıstıyorum ınternetten tarıf alıp bır kere yaptım ama ıstedıgım gıbı olmadı yardımcı olurmusunuz
Benim de ctsi arkadaşlarım kahvaltıya gelecek.Benimkiler saat 11 gibi gelecek brunch gibi birşey olacak.Aklımda olanlar
Sosisli milföy yapacağım,haşlanmış sosise ince milföy şeridi sarıp fırına vereceğim
Fırında patates
Domates soslu biber
Omlet
Kek
Mücver
Yapabildiğimi yapacağım.Tam kahvaltılık değil ama öğlen yemeği de işte dahil gibi birşey olacak.
Süper bir menün var canim, yanina kisirda iyi gider, yani sen bilirsin tabi benim öyle aklima geldi
kızlar bunu yapın ben sık sık yapıyom misafire hem tad olarak hemide görsel olarak güzel oluyo misafirlerde çok beğeniyor fakat milföy hem çok çabuk soğuyo hemide soğuyunce ben beyenmiyorum
Aklıma gelmedi değil ama zaten üç kişi olacağız az az yetiştirebildiğimi yaparım artık.
Cnm bu nasıl yapılmış ben çözemedim:26:
Bir dee aklıma gelmişken iki soru sorayım becerikli hatunlsrı bulmuşken hem
Ben ne zaman damla çikolatalı kek yapsam damla çikolatalar dibe çöküyor,hormonun dağılması için ne yapabilirim?
Bir de sodalı keke süt ve kabartma tozu konulmuyor değil mi ?
Aynen canim bende cözemedim :44:
böyle daha anlaşılır olacaktır sanırım
böyle daha anlaşılır olacaktır sanırım
Süpersin canim ya, anladim, ellerine saglik eminim cok güzel bir tadi vardin, deniyecegim insallah
ama sıcak sıcak yiyin olur mu soğuyunca güzel olmaz sonra beni suçlamayın
hoşbuldum cnm
günaydınn
öncelikle aramıza katılmak için neden bukadar çok bekledin acabaaaaa
hoş geldin canım benim
ben sana yardımcı olmaya çalışayım canım ben hazır domates suyundan yapıyorum tamek markayı kullanıyorum domatesten yapınca sevmiyorumm..
malzemeler;
yarım şişe tamek domates suyu
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı margarın
yarım su bardağından biraz daha fazla süt
tuz
yapılışı;
margarini yağda erit ununu ekleve un kokusunu kaybedip pembeleşene kadar karıştır.
unun kıvamını bulunca domates suyunu ekle ve kısık ateşte kanat domatesin kaynadıktan sonra göz kararı sıcak su ekle ama süt ekleyeceğinide hesaba katarak az ekle..
tekrar kaynadıktan sonra sütünü koy ve kısık ateşte bir taşım kaynayınca altını kapat kaşar peyniri eşliğinde servis yapp
hıı bide tuzu eklemeyi unutmamak lazım yoksa tadı kötü oluyor
bu benim tarifim biz beğenerek içiyoruz yaparsanız afiyet olsun sizleredeeee
hoşbuldum cnm
tarıfını en kısa surede denıycem.benım tarıfıme benzıyo ama ben hazır kullanmıyodum oyuzden heralde yogun bir domates kokusu oluyordu.çok tsk tarif içinpeki pazar gunu misafirime ne yapıyım sence cnm kahvaltıya gelcekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?