- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Bugün ne yemek yapsam gerçekten,eşim kilo vermeye çalışıyor light bişiler olması lazım.pırasayı geçen gün üşendim yapmadım,bugün onu mu yapsam..Ya da eşim soslu tavuk kanadı almış ama hani bir miktar pişmiş olanları olur ya ondan,az yağ ile fırın poşetine koysam,salatayla yesek mi,güzel olur mu ki.
Ilk bebek miydi onların?yoksa oğulları var mıydı?neden o kadar kıza adapte olmuşlar?bizde eşimin hayali kızı olacak,kanguruyla dolaştıracakmış.dedim hayallerini erkeğe göre değiştir napalım.
canım hafif olarak menemen falan yapabilirsin
yada kahvaltılık tarzı poça cay falan yap üşendiysen
ama bidaki sefere tavuk alırken hazır soslanmış olanları tercih etme
Ben kendim alsam almadım soslu tavuk ama eşim almış bulunmuş işte.Eşim diyette kek,börek,poğaça,makarna,pilav yapma lütfen dedi.Hafif ne yapayım diye düşünüp dürüyorum artık hergün.
Benim bir arkadaşımın annesi kız olacak ümidiyle üçüncüyü doğurmuştu ama sonuç hüsran tabi,bir arkadaşım da ablasını anlatır,erkek olacak diye beş çocuk yapmış 5 kız olmuş
Ben kendim alsam almadım soslu tavuk ama eşim almış bulunmuş işte.Eşim diyette kek,börek,poğaça,makarna,pilav yapma lütfen dedi.Hafif ne yapayım diye düşünüp dürüyorum artık hergün.
Benim bir arkadaşımın annesi kız olacak ümidiyle üçüncüyü doğurmuştu ama sonuç hüsran tabi,bir arkadaşım da ablasını anlatır,erkek olacak diye beş çocuk yapmış 5 kız olmuş
brokoli karnıbahar bürüksel lahanası tarzı yeşil şeyler haşla yağla limonla koy sofraya bak nasıl zayıflıyo senin eşin
şu bürüksel lahanalara bayılıyorum:)) öğlen pırasa tarhana yoğurt,,akşama kabak yoğurt yiyeceğim diyete tam gaz devammm
ahh benimde kilo almam lazımmm
ozaman gelsin börekler gitsin mantılar sana canımm :))
hamile oldugun için dedim canım soslu tavuklar genelde bozulmuş tavuklarmış
elden çıkarmak için soslayıp allayıp pullayıp satıyorlarmış sen yeme istersen
menemen yap
sebze yap
pırasa ıspanak pazı
karnıbahar brokoli haşla
önüne bolbol yeşillik yıka koy
hiç diyet yapmadımki yardımcı olayım
ablamınkide onların hesap oldu
kız olacak diye hamile kaldı ama erkek
şimdide Allahtan erkek masraf olmayacak büyügün kıyafetleri duruyor diyerek
kendini avutuyor
brokoli karnıbahar bürüksel lahanası tarzı yeşil şeyler haşla yağla limonla koy sofraya bak nasıl zayıflıyo senin eşin
Teşekkür ederim fikirler içinn
Zeytinyağlı pırasa yaptım.Yanına da karnıbahar,havuç,kabak haşladım sarımsaklı yoğurt da yaptım üstüne.bugün bir kase çorba,sebze haşlama,salata yesin.Pırasa ortaya yarın çıksın :)
Brokoli,Brüksel lahanası da en kısa sürede alınıp yapılacak.
merhaba kızlar... uzun zamandır takıp edıyorum sızı ne guzel menulerınız var hem calısıp hemde bunları yapıyosunuz hayran kalıyorum size.. benımde hafta sonu kahvaltıya mısafırım var deişik seyler yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bırde domates corbası tarıfı ıstıyorum sızden kremasız yapmak ıstıyorum ınternetten tarıf alıp bır kere yaptım ama ıstedıgım gıbı olmadı yardımcı olurmusunuz
günaydın hamarat hatunlar hayırlı cumalar
bugün karnıyarık mı yapsam kii
Karnıyarık yap bence de cnm ben de haftaya yapmayı düşünüyorum.Normalde kızartıp yapıyorum patlıcanları ama hafif olsun diye fırında közleyip yapıcam inş.
günaydın hamarat hatunlar hayırlı cumalar
bugün karnıyarık mı yapsam kii
günaydın kelebekcim hayırlı cumalar,,karnı yarık çok seviyorsunuz sanırsam sık yapıyorsun,,bende akşama k.valideme gitmeyi düşünüyorum yemek yapma fikrim yok ama c.tesi için hazırlık yapabilirim geceden yorgun olmazsam,,ben karnı yarığı közlenmiş olarak fırındada çok severim hemde zeytinyağlı kıyma koymadan iç harcını soğan sarımsak maydonoz domates biber çok güzel olurr üzerinede kaşar peyniirr
merhaba kızlar... uzun zamandır takıp edıyorum sızı ne guzel menulerınız var hem calısıp hemde bunları yapıyosunuz hayran kalıyorum size.. benımde hafta sonu kahvaltıya mısafırım var deişik seyler yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bırde domates corbası tarıfı ıstıyorum sızden kremasız yapmak ıstıyorum ınternetten tarıf alıp bır kere yaptım ama ıstedıgım gıbı olmadı yardımcı olurmusunuz
o kaşar peynirli olanını hiç denemedim canım ama aklıma yazdım
evet ben çok severim özellikle
ama benim patlıcanların zeytin yağında kızarması lazım ben yağlı olan ağır yemeklere bayılıyorum
közlenmişini pek beğenmiyorum ben.
benim bu akşama dolmam var hala onu yiyeceğiz karnı yarığı yarın için yapacağımm malum ben yarında çalışıyorum
git git kayın validende yiyin azda olsa dinlenmiş olursun canımcımmm
tabi kilo problemin yok canım ye yarasınn sana ağlı yağlı şekercim,,,yemekten sonra oğlanı gezmeye götürmeyi düşünüyorum evde ye iç toparlan gecikiyoruz,,,ordan yiyip çıkarız artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?