geçmiş olun boş anına geldi demekki ya da biri dalga geçti herhalde çünkü olay çok tuhaf yani ellerine ne geçebilirdiki
öncelikle geçmiş olsun...
bence telefonla arayan ve kendini polis diye tanıtan insan ne ad soyadınızı ne de cep numaranızı söyleyin. böyle şeylerde karakola gidip ifade veririm size bilgi veremem diyin ve karakola gidin
gecmis olsun ama,
eve iki polis geldi vs, de kapat demis burdan bi sacmalik oldugu belli zaten niye dedigini tekrarliyorsun ki
Geçmiş olsun.. Teşekkürler bilgilendirme için.
Sizinde dediğiniz gibi okuyunca ya da duyunca bu tarz haberler;
mantıksız yanları geliyor insanın aklına ama yaşamak çok farklı.
O an kontrol edemeyebiliyorsunuz.
Bu sabah saat 10 civarı (uyuyorum) Nasıl ard arda zil çalınıyor bir görseniz yataktan fırladım.
Kapının merceğinden baktım. Bir adam.. Kimsiniz dedim. Maliye deyince ben o durumda panikleyip açtım kapıyı..
Eşimin şirketi var. Bazı bilgiler verdi eşimle ilgili. Ve son aylardaki beyannameleri vermediği belirlenmiş. bununla ilgili eve gelmişler.
Niye sormuyorum ki işyerinde bulursunuz eve niye geliyorsunuz diye...:26:
(normalde bu konuyu bana anlatana derim ki kimliğine baktın mı? Ama ben o anda nasıl bir uyku sersemliğiyse sormadım bile)
Neyse sonuç itibariyle bana bir kağıt imzalatmaya kalktı.. Allah'tan o anda aklıma geldi ve HAYIR İMZALAMIYORUM dedim.
Ama bu kısa konuşma esnasında eşimin telefon numarasını bir güzel verdim adama... (Çok kızdım kendime)
İmzalamıyorum deyince gitti... Israr etmedi.
Hemen eşimi aradım anlattım olayı.
Saçmalama Marjinaly ne beyannamesi ya kimliğine baktın mı dedi. :26:
Yani az kalsın dolandırılıyordum arkadaşlar.
Maliyeden gelenler tek kişi gelmezler herhalde değil mi? Bu adam tekti. Kimlik falan sormadım ama göstermedi de. Ayrıca eve niye gelsin. Yıllardır işyeri adresi değişmedi kaçak göçek olay yok vs. Eşim de iyi ki imza atmamışsın yanardık dedi...
Size de geçmiş olsun çok dikkat etmeli. Antenler her daim açık olmalı arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?