bugün neredeyse dolandırılıyordum :((

2 nısanlı sahılde oturuyolarmıs aksam vaktı 2tane adam gelmıs yanlarına bız polısiz kımlerınızı gorebılırmıyız dedısler kızında kımlıgı yerınde yokmus bız merkeze goturucez ozaman demısler cocukta kızı bırakıp evınden kımlıgını almaya gıtmıs bu adamlar kızı goturmus bı eve kapatıp gunlerce tecavuz etmısler bu olaysan sonra yanlıs hatırlamıyosam:44glan kızı terketmıs tabı bekaretı gıttı ya kızın namusuda 2bacagının arasında olunca tabı cocukcagız napsız namussuz kızı O ısı yapanlar namuslu tecavuze ugrayan namussuz ay allahım ne gunlere kaldık ya

sen de yazsaydın "siz var boşboş konuşmak,siz yok kedi satmak,öyleyse eyvallah" =))

şaka bir yana netten ben de sıkça alışveriş yapıyorum fakat belli sitelerden...
İran kedisinin değerli olduğunu duymuştum,ucuz yırtmışsınız
inşallah bir kediniz olur kısa zamanda

Geçmiş olsun arkadaşım. Ucuzsa vardır zaten bir illeti derler ya senin ki en başından ortaya çıkmış iyi ki...
Kedileri bu kadar seviyorsan onlara para ödeme canım.
Gidip bir petshop'tan da asla alma. Hayvanların satışı teşvik etmeyelim. Onlar da can.
Üstelik petshoplarda satılana kadar o vitrinlerde çok eziyet çekiyorlar, yurtdışından getirilene kadar çoğu ölüyor telef oluyor... Sırf meraklılarına satıp para kazanabilmek için.
Sokaktan aldığın bir kedi de sana en iyisinden kedilik yapacaktır =)
Benim kızım sokaktan geldi. Dünyalara değişmem; öyle akıllı, öyle sevgi dolu bir hayvan oldu ki..
Bazen dile gelecek konuşacak, beni sevdiğini söyleyecek sanıyorum.
Her akşam kapıda karşılıyor beni, sarılıyoruz, sonra ben çayımı içerken o dizlerime çıkıp bana masaj yapıyor. Çok mutluyuz.
Onu sokaktan alarak onun hayatını kurtardım; o da benim evimi şenlendirdi..
Senden sokaktan al, bir can kurtar. Ona bir şans ver.
Emin ol kedileri bu kadar seviyorsan o kapıdan girecek her kediyi seveceksin
İran kedilerine takılma..

evet aynen ole dolandırılmak an meselesı oldu hepımız buyuk rısk altındayız valla ınsallah ama esım ıstemıyo bakımı cok zor bakamayız evı pısletır sureklı bagırır tuy doker dıyococugumuz olmadıgından kedı ıstemıstım kedımde olmadı

bana kalsa ben sokaktakı butun kedılerı eve toplarım onları cok sevıyorum dısarı cıktımmı hep peslerınden kosup kucagıma alıyorum ama esım bıraz kıl ıstemıyo fazla tıtız esım kadınlar kadar tıtız oyuzden ıkna olmuyo ha buarada tesekkur ederım

Son düzenleme:
Yasemin;kuş almayı düşündün mü?
Bizim sultan papağanımız var
erkek kardeşime çok bağlı
o kapıdan girmeden sevinç çığlıkları atıyor..

bunu okuyunca cooook kötü oldum yazik kiza yaa ,oglanin yapti kalleslik sanki kiz kendi istedi kizin yaninda olmasi gerekirken zor gününde kacmis gitmis

:))) Benim ki de aynen. Tıpatıp seninki gibi kadın titizliği vardır adamda...
İkna edemedim hiç sonra birgün tuttum getirdim kediyi.
İlk zamanlar her tüy gördüğünde deli gibi tartıştık. Ama sonra kediyi sevdikçe görmez oldu tüyleri.
Şimdi benden çok seviyor abartmıyorum. Şapır şupur öpüyor hayvanının sırtını karnını :))))
"Kızım, kızım" diye gezdiriyor kucağında. Ne mamalar, ne oyuncaklar aldı ona. Evlat bildi resmen.
Kedi candır. Sevdirir kendini.
Sorumluluğunu alabileceğine inanıyorsan durma hemen al bi tane

cocugumuz olmadı derken arkadaslar ıstedıkte olmadı degıl bız ıstemedık maddı manevı hazır degılz ben dogustan annelık durtulerıyle yogunum ama mantıgım engel oldu cok ıstememe ragmen yapamadık yakında 3sene olucak evlenelı allah herseyın hayırlısını versın gec olsun guc olmasın yavrum benım gıbı babasız buyucek dıye odum kopuyocevremızdekı herkezde benı pkolu oldugumdan cocugum olmadıgını dusunuyo aneme sorup duruyolarmıs cocugu olmadımı daha dıye olmadı dıyınce vah vah dıyolarmıs bu ınsanlar ne meraklı hemen kısır damgası vurmaya sen hayır ole degıl desende kendı dusunduklerıne ınanıyolar bu arada konu sahıbı arkadasım konunun dısına cıktım özur dılerım fakat cocugumuz olmadı yazımdan sonra acıklama yapmak ıstedım kımsenın bana vah cocugu olmuyomus dıye dusunmesını ıstemedıgımden sanırım ben herkezın benım adıma kısr tesısı koymalarından cok sıkıldım

bunu okuyunca cooook kötü oldum yazik kiza yaa ,oglanin yapti kalleslik sanki kiz kendi istedi kizin yaninda olmasi gerekirken zor gününde kacmis gitmis

erkek mılletı ıste kendılerı evlenene kadar bıcok kızla beraber olmak ıcın bın takla atarlar ama evleneceklerınde bekaret ararlar adıler

yok cnm ne hadimize.....
İnsanlar bazen bunaltıyorlar

Okuyunca çok etkilendim.Yazıklar olsun nişanlısını bırakan o çocuğa

Yasemin;kuş almayı düşündün mü?
Bizim sultan papağanımız var
erkek kardeşime çok bağlı
o kapıdan girmeden sevinç çığlıkları atıyor..

canım benım kusum var hemde cok konusuyor neler neler soluyor yasemın annecım senı cok sevıyorum sen benım herseyımsın annemsım canımsın askımsın bıtanemsın annem anem canım askım benım tımucın babacım cok acıktım sampıyon cımbom ayca kopek gıbı ıssırıyosun kopek gıbı ıssırma askım daha neler neler kendı kendını tatmın edıyor 7 24 surtunuyor hemde yasemın anecım senı cok sevıyorum dıye dıye bızde gulmekten oluyoz ama ben kusumla sevısemıyom dısarı cıktımı cok korkuyorum acırı ıssırıyo benı cok sever cok baglı evde hep pesımde ama ben uzerıme gelmesını ıstemem korkarım bıkac kere dudagımı kanattı fena bısekılde uzaktan sevmekte bana yetmıyo ılla mıncıklıcam opcem sevcem benım kusum ıyı hosta cok ıssırıyo bıde erkek delı dana cınsınden sısman baya mansallah uzerıme uctumu cok korkuyom cok ıssırıyo kanatıyo valla

Okuyunca çok etkilendim.Yazıklar olsun nişanlısını bırakan o çocuğa

merak etme canım benım allah ole buyuk allah kı cıkarır bıyerden kız dıye alır kız kımbılır ne haltlar yemıstır tobe tobe ya onada bolesı yakısır

bizimki konuşmuyo,ama 7 mahaleye yeter cikcik'i...Ben de çok korkuyorum uçunca falan hep kaçarım odadan=)ürküyorum
inşallah eşini ikna edersin kedi için=)

merak etme canım benım allah ole buyuk allah kı cıkarır bıyerden kız dıye alır kız kımbılır ne haltlar yemıstır tobe tobe ya onada bolesı yakısır
Kesinlikle haklısın canım.Afedersin ama canım şimdi kim namussuzluk yapmış oluyor çocuk mu kız mı
Böylesil erkeklere sinir oluyorum.

bu yazıyı gormemıstım benım adam olebı tıtızkı anlatamam benım uzerımden sureklı kıl topluyo 1tane sac telı buluyo yumak toplamıs gıbı oluyo kedı tul dokse neler yapar acaba ben ıstıyorum ama maddı acıdan yetemeyız dıye dusunuyorum yok asıları yok kontrollerı hem bır sure sonrada calısayım dıyorum ta cocuk alıscak bana sonra ben butungun evde olmucam uzulur bunalıma gırer sonra kusum bıle sureklı benden ılgı beklıyo 2dak ortalıktan kaybolsam ortalıgı ayaga kaldırıyo benı gordumu taklalar atyo mutfaga gectımı gene kendını yerden yere atyo hep yanımda olayım ıstıyo bunlar cok hıslı yaratıklar

Kesinlikle haklısın canım.Afedersin ama canım şimdi kim namussuzluk yapmış oluyor çocuk mu kız mı
Böylesil erkeklere sinir oluyorum.

sane bısey soluyeyımmı erkeklerden nefret etmeye basladımdemekkı kızı sevmemıs sevseydı bole bı sebepten ayrılmazdı evlenseydıde kızı mutlu edemezmıs kesın kız cok mutlu olacagı bırısıyle evlenmıstır kerım gıbı ALLAH buyuk allah her serın ardında vardır bır hayır

Tabiki bütün erkekler aynı olacak diye bi kaide yok canım
Ama namus abidesi gibi gözüküp her haltı yiyen erkeklerden nedret ediyorum
Bu devirde kimseye güven olmuyor gerçektende.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…