bugün neredeyse dolandırılıyordum :((

geçen cumartesi yazdıklarınızın aynısını ben de yaşadım..tel çaldı ve hanfendi ben emniyet büro amirliğinden başkomiser x..telinizden son 48 saat içinde bölücü terör örgütüyle bağlantı kurulmuş,haberiniz var mı?hayır dedim ama bende bir korku..Allahtan evde annem ve ablamlar vardı..eşiniz nerede,telini sordular,ben de verdim,o anda basiretim bağlandı,bian gaflet içine giriyosunuz..telden hiçbir numarayı aramayın dedi..eşimide aramış,aynılarını onada söylemiş,eşim böyle bişi varsa gelin beni alın kardeşim,götürün emniyete demiş..bidahada arayan yok..ama o korku bi müddet gidiyo..Allah bütün kötülüklerden,kötü insanların şerrinden bizleri muhafaza eylesin..

geçmiş olsun sanada canım

iyi yine aynı yalanı söylemişler hem eşine hem sana bizde bana internet üzerinden dolandırılıyorsunuz onu bulmaya çalışıyoruz diyor eşime de sizin numarayla bir albayın eşi aranıp rahatsız ediliyor demiş yine bana eşinizin herşeyden haberi var dedi ama yokmuş eve gelip anlatınca anladım ikimize tamamen farklı yalanlar allah belalarını versin...

Geçmiş olsun. Aynı durum bi komşumuzun başına da geldi geçen yıl. Malesef o inandı ve 500 TL gibi bi parayı aldılar adamdan.

verilmis sadakan varmis canim,paylasimin icinde tessekurler

Geçmiş olsun diyeyim öncelikle. İnsanlar ne kadar sahtekar olmuşlar yaa, Benim cep tlf.da arada uzun rakamlarla çaldırıp kapatıyorlar bende engelledim, eğer ararsan o numarayı kontör alıyorlarmış nasıl oluyorsa anlamadım. Her daim dikkatli olmalıyız artık..

rica ederim... dediğim gibi zaman zaman hatırlatmak lazım böyle önemli şeyleri

walla haklisin simdi konuyu bastan sona okudumda,yani hic beklemedigin bi anda gelen telefonla insan o an ne yapacagini sasirir haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…