Bugün neredeyse intihar ediyordum. Bu abiden nasıl kurtulucam ben ?

Anne müdahale etmiyormu yetisemiyormu ağırlığını koymak zorunda abiniz fiziksel yada sözlü şiddet gösteremez.İntahar ne demek .Bir şekilde meslek edinmek gerek çalışmanız lazim hicbirseye bakmadan ama iyi ama kötü bir iş bulup günün belli kısmı o evde kalmayın.Abinizin bir faydası var millete iyi sizi kötü olarak bazı erkeklerin nasıl el iyisi olduğunun iyi bir örneği.Bu nedenle sizde evlilik yolu ile o evden Kurtuluş diye çıkmazsiniz işte.İntahar etmeye değermi sizce her güçlükle havlu atmak olmaz çok da ileri giderse şikayet edebilirsiniz .Dünyaya onun için gelmediniz onun için gidesiniz.Zaten böyle giderse bulur derdini .Siz bence darp raporu alıp şikayet edin nedir o bıçaklar falan .
.

İşiniz varmış şimdi okudum şikayet edin aynı evde olmaz onunla bu şekilde araştırın bir yolu olmalı

Berbatmis şikayet edip ne olursa olsun demek gerekli galiba öylede sıkıntılı böylede sıkıntılı Allahından bulsun diyorum da yani onun gerçekten şikayet edilmesi lazım Allah kurtarsın ayrıca

Evet katılıyorum
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bi laf var
Duydun mu hiç konu sahibi ?
Madem dışarıya karşı korkak
Gerekeni yap

Odanızın bir köşesine telefonunuzu koyup kamera kaydını açın. Eğer ki bir vaka olursa bunu delil olarak gösterirsiniz. Aslında birine zarar vermeden bir sinir krizi geçirse ve polis gelse de hastaneye kaldırsalar...

Ben şöyle bir taktik oneriyorum.. hee deyin geçin . Bebekken öyle mi oldu ,hay Allah nasılda hata etmişim cahillik işte gibi suyuna gidin sakin olup politik davranın.. bakın bakalım bu şekilde nasıl gidicek.. hem huzurunuz hem güvenliğiniz için denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum..

Canım gerçekten çok üzüldüm .İki yıllık veya dört yıllık,il dışında 2. Öğretim bir bölüm kazanmaya çalış.Gündüz çalışır akşam derslerine girersin .Okulun bitinceye kadar düzenini oturtur bir daha da dönmezsin .Şu an için senin şartlarında başka bir çözüm gelmedi aklıma .Annende abinden korktuğu için onu savunuyor görünüyor olabilir.Allah yardımcın olsun

Belki burdan bi ev arkadasi falan bulursun forumlari bi dolas hangi sehirde ve semtte yasamak istedigini yaz saga sola ilan koy birini bulursan ayri eve cikman kolay olur.

gündüzleri çalış
akşamları da evde baska şeylerle oyalana madem evden ayrılma şansın yok

Benzer şekilde abim var mecbur kalmadıkça muhatap olma yok say bir an önce iş okul bir şey ayarla hayatinı planla . Ben kendi psikolojime odaklandım artık uğraşmayı karşılık vermeyi bıraktım en iyisi yok saymak .onun davranışlarına çözüm bulucam diye kendini yiyip bitirme kendi sağlığını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…