Bugün NEYE KIZDIN VE NEYE GÜLDÜN

Sevdiceğimin arkadaşının askerde gargara ilacını içip bana bir şey olmuyor ki demesine güldüm

Yengeme kızdım.

Erkek arkadaşıma

Bugün hiçbirşeye gülmedim gülemedim sinirlenince güldürmüyor hiçbirşey

yangın merdiveninde yanık yanık şarkı söylemeye çalışan gacıya sinirimden güldüm sadece

teyzemin dramatik kabuslarına güldüm

ismi lazım olmayan birine çok ama çok kızdım

kiracımıza kızdım..(içimden)

kendı esprime güldüm:))

ayağıma uçağını düşüren oğluma kızdım, kucağımda bebek vardı ve canım çok yandı. gülecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar:44:

Arkadaşıma kızdım, Facebook`ta okuduğum bir duruma güldüm.

Biranlık duygusallıkla malak gibi ona attığım mesaja kızdım Hiç akıllanmıyorum hiçç ...

Hiçbirşeye gülmedim bugün

kendime kızdım çok gururlu oldugum için hayatımı istedigim gibi yaşayıp istedigime istedigimi diyemediğim istedigim zaman görmedigim ve gurur yüzünden kaybettigim şeylerin fazlalıgına kızdım, hiçbişeye gülmedim

içine düştüğüm değiştiremediğim çevreye ve hadlerini bildiremediğim için kendime kızdım

sanırım gülmedim

3 yakın kız arkadaşımın yanımda randevulaşıp kahvaltı planı yapmasına ve beni çağırmamalarına çok üzüldüm..

3 yakın kız arkadaşımın yanımda randevulaşıp kahvaltı planı yapmasına ve beni çağırmamalarına çok üzüldüm..

gizlice kahvaltı yapacakları yere gıt ve garsona rusvet verıp caylarına müshil koydur sonrada izle

gizlice kahvaltı yapacakları yere gıt ve garsona rusvet verıp caylarına müshil koydur sonrada izle

neden böyle yaptılar anlamadım ama gittikleri yer baya uzak keşke elimde garsonu yoldan çıkartmak gibi bi imkan olsa düşünmeden yapardım dediğini :) sağol cvp verdiğin için :)

Bugün bizde misafir olan eşimin babasının saçma sözlerine çok kızdım

Oğluşuma güldüm öyle tatlı ki hele dansları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…