bende bugün sana yapılan bu eşekliğe çok kızdım çok ayıp yahu komplomu planlasak:26:
bende senin kızdığın şeye çok kızdımm
Sıra bize de gelir kızlar hiç endişelenmiyorum ben üzüldüm ama bu çark elbet tersine dönecek.. onlara göre ben cimri kaçıyorum paramı tutumlu harcıyorum diye... yine de benim yanımda randevulaşmamaları gerekirdi gidin mesaj atın birbirinize haksız mıyım?
ama yine de komplo planı kursak olur :) bi b planımız olur hiç yoktan :44:
ben çok dikkat ederim böyle şeylere kimseye yapmam veyapılmasınada çok kırılırım çok ayıp bişey bu. gidin tel ile halledin yada kalkınca. sana bişeymi ima ediyolar mjmı vermek istiyolar acaba:26: bende tutarım paramı çalışmıyorum çünkü yüzsüz yüzsüz para harcayamam utanırım ama kimseyede yük olmam gerektiği kadar harcarım kime ne
belki de dediğin gibi ima etmiştir içlerine alınmadığımı lafta yakın arkadaşlarız ama fos baksana biz karı koca çalışıyoruz kredi borçlarımız var onların durumları bizlere göre iyi.. hanımlar çalışmıyor akşama kadar gezerler günler çaylar vb vb. bende çok dikkat ederim böyle durumlara.. bazen insanlar çok acımasız olabiliyorlar ya da empati yapamıyorlar dilerim aynı duyguyu tadarlar bir şekilde
onları kendi silahıyla vur
başkalarını onların yanında bi yere davet edersem ya da onları davet etmeden bi şeyler yapsam, misilleme yapmış olmaz mıyım ? kıskandığımı hatta alındığımı daha da düşünmezler mi? :44:
offf offffffffff zor benim işim zor
yok hayatım yok bazen yapmak lazım alınmayıp herşeye susunca insanı aptal yerine koyuyolargünaydın buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?