Bugün NEYE KIZDIN VE NEYE GÜLDÜN

emıne arayınca guldum mutlu oldm
yıne aynı sekılde emıneye kızdım
arkadasım olur kendılerı

bende bugün sana yapılan bu eşekliğe çok kızdım çok ayıp yahu komplomu planlasak :26:

bende senin kızdığın şeye çok kızdımm

Sıra bize de gelir kızlar hiç endişelenmiyorum ben üzüldüm ama bu çark elbet tersine dönecek.. onlara göre ben cimri kaçıyorum paramı tutumlu harcıyorum diye... yine de benim yanımda randevulaşmamaları gerekirdi gidin mesaj atın birbirinize haksız mıyım?
ama yine de komplo planı kursak olur :) bi b planımız olur hiç yoktan :44:

ben çok dikkat ederim böyle şeylere kimseye yapmam veyapılmasınada çok kırılırım çok ayıp bişey bu. gidin tel ile halledin yada kalkınca. sana bişeymi ima ediyolar mjmı vermek istiyolar acaba:26: bende tutarım paramı çalışmıyorum çünkü yüzsüz yüzsüz para harcayamam utanırım ama kimseyede yük olmam gerektiği kadar harcarım kime ne

belki de dediğin gibi ima etmiştir içlerine alınmadığımı lafta yakın arkadaşlarız ama fos baksana biz karı koca çalışıyoruz kredi borçlarımız var onların durumları bizlere göre iyi.. hanımlar çalışmıyor akşama kadar gezerler günler çaylar vb vb. bende çok dikkat ederim böyle durumlara.. bazen insanlar çok acımasız olabiliyorlar ya da empati yapamıyorlar dilerim aynı duyguyu tadarlar bir şekilde

onları kendi silahıyla vur

Ailemin hareketlerimi manipüle etmeye çalışmasına kızdım.
Bir arkadaşın yapmacık hareketleriyle dalga geçerek güldüm.

Anneme güldüm, sevdiceğime kızdım ama gönlümü almasını bildi sıpa

Nisanlimla pizza yerken etrafin kalabalik olmasindan dolayi bana sessiz sordugu soruyu bi kac kere anlamayip ustune oyle mi boyle mi diye sagir duymaz uydurur hesabi anlayamama ve onun sapsal suratina guldum hemde cok guldum krize girdim ardindan recep ivedige gittik onada cok guldum..hicbiseye kizmadim cok keyifli bi gundu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belediye otobüsü şoförüne çok kızdım, ani frenler yapıyordu sürekli

Eşimle izlediğimiz komik kedi videolarına çok güldüm

Trafikte yanima yanasip erkeklik taslayan kıroya kizdim ama sonra o bana sinir oldu pisman ettim bana bulastigina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiçbir şeye kızmadım, dondurma aldığım için güldüm.

onları kendi silahıyla vur

başkalarını onların yanında bi yere davet edersem ya da onları davet etmeden bi şeyler yapsam, misilleme yapmış olmaz mıyım ? kıskandığımı hatta alındığımı daha da düşünmezler mi? :44:
offf offffffffff zor benim işim zor

yok hayatım yok bazen yapmak lazım alınmayıp herşeye susunca insanı aptal yerine koyuyolar günaydın buarada

yok hayatım yok bazen yapmak lazım alınmayıp herşeye susunca insanı aptal yerine koyuyolar günaydın buarada

doğru diyorsun ben bi tezgah yapayım ya da toplayıp iş arkadaşlarımı face te basayım etiketi zaten 7/2 oradalar :) bakalım altta kalanın canı çıktın :) gelişmeleri yazarım

Oğlum uyumadığı için çok kızdım.

Eşimin babasının pikapını tamir etme bahanesiyle indragandi yapma çabasına çok güldüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abim sürpriz yapmak istemiş gelmiş ben ona sürekli sen gelir miydin hayırdır iş mi var yoo cumartesi yayının var alahalah araba mı almaya geldin niye geldin ki söylenmelerime katlanamayıp konuşmaya devam edeceksen gidiyim demesine güldüm :)

Kuzenimin dolabımdan kıyafetlerimi kendi dolabı gibi almasına kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…