bugün şahit oldugum bir olay..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
merhabalar ...
bugün bi cafe de oturmuş arkadasımla kahvaltı yaparken kapıdan içeri bi kadın ve adam girdi.
daha kapıdan girerken bağırışmalar oldu ama telefonla konustuğum için anlamamıştım.
sonra arkadaşım böyle tiplerden nefret ediyorum dedi de noldu dedim anlattı;
kadın adama ben oraya nasıl gitcem yolu bilmiyorum ki demiş adamda bagırmış nasıl bilmiyosun şurdan gitceksin falan diye baya azarlamış kadını, cafe de insan dolu herkes onlara bakmış
adam gittti baktım kadın aglıyo sessiz sessiz. yanına gitsem daha cok gururu incilir diye gidemedim.

böyle adamlarla birlikte olmayın kendinize bunu yapmayın diyemedim..

kalabalık ortamda bagırıs cagırıs hic sevmiyorum kimse kimsenin kavgasını dinlemek zorunda degil kendilerini kotu gosteriyorlar evlerinde tartıssınlar herseylerini niye ortaya dokuyorlarki kadına yazık kalmıs tek basına aglamıs

Ister sevgili olsunlar isterse abla kardes herneyse .. hic bir hakki yok milletin icinde bir kadina bagirmasina !!! Hep bizim bu türk erkeklerinde var sokak ortasinda kadina bagirmalar sanki kendilerinin gücünü isbat ediyorlar hem ne varmis kadin yolu bilmiyorsa tarif etseydi mesala veya konu herneyse..
Ben olsam kadinin yanina giderdim böyle bir durumda hic dglse iyi mi diye sorardim yanliz kalmak isteseydi zaten o mekkandan kalkar giderdi belliki cagresiz his etmis kendisini

Niye ya,insan tartışamaz mı

Ben hic yabancilarda bir adamin karisina veya yanindaki kadina birakin sokak ortasinda bagirdini bir sekilde olgunca konusup hal ediyorlar hep türk kadinlari susdukca bunlar böyle gücleniyor

Ben kadını da pasif buldum.
Ne demek "ben oraya nasıl gitcem yolu bilmiyorum ki"
Dağ başında değildi arkadaşınız ve o kişiler herhalde.

Sora sora bulunur.
Ellerinde akıllı telefon var, google'a girer, adres bulur gider.
118'le başlayan numaraların birinden gideceği yerin telefonunu öğrenir, tarif sorar, ona göre gider.

öyle olmuş birazcık
ama üzüldüm gercekten o yüzden paylaşmak istedim
Yaşadığımız her şey biraz da bizim seçimimiz.
O yüzden ben etrafımda gördüklerime pek takılmıyorum.
Mesela toplu taşımalarda kapalı alanlarda hıçkıra hıçkıra ağlamışlığım var,sonunda ağlayacağımı biliyordum ve ağladım benim seçimimdi.
Hayatımıza aldığımız insanlar,karakterleri huyları hepsi bizim seçimimiz.
Toplum olarak biraz "bile bile lades" olayını seviyoruz.
Çok takılmamak lazım.

Her çift tartışır normal
Ama insan içinde iyi olmuyor
Biz eşimle evde tartışırız en güzeli

Konunun sonuna doğru daha aksiyon olacak sanarak okudum açıkçası ama yok.
Toplum içinde tartışmak hoş değil tabiki ama olabiliyor bazen.Hem belki sevgilisi bile değildi bilmiyoruz.Nereye gitmesini istediginide . .

İnsanlar tartışabilirler hanımefendi. İlla orada tartıştılar diye niye kadının kötü biriyle beraber olduğu çıkarımını yaptınız ki siz? ayrıca size ne ? insanların özeli. Bizde bazen dozu arttırırız bir yerde o an patlayabiliriz eşimle ama anlaşıyoruz kötü bir güne denk gelmiş demek ki. Hemen önyargıda bulunmayın. Hiç tartışmıyoruz diyen zaten yalan söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…