Kimsenin kimseyi rahastız etme hakkı yok.Gerek dışarıda gerek evde.Kavga eden neyse,bir mekanda kahkaha atan yüksek sesle konuşan da aynı.Herkes birbiri ile tabikide tartisiyor ister istemez ama disarida baskalarini rahatsiz etme lüksünü kim veriyor ona? Neyi isbatliyor kendince?
Bir kadinin kalbini nsl oluyorda kirabiliyor istedigi gibi?
Nasıl yani ?ya size ne zamandır yazıcam unutuyorum. yazı tipiniz çok göz yoruyor, anlaşılmıyor
konu sahibine gelince. cidden kamusporu gibi olmuş. ama saygı önemli evet.
İyide burdan kim haklı kim haksız göremeyiz ki.Ne var bunda diyen hanımlar siz iyimisiniz.... adam insan içinde kadına bağırıyor azarlıyor ... ya sizler insan içinde küçüķ düşürülmeye alışmışsınız yada sırf muhalefet olmak derdindesiniz...
İyide burdan kim haklı kim haksız göremeyiz ki.
Tartışmalarda hayatın bi parçasıdır , hem canım , cicim yapsa bu sefer "ıyyy ne vıcık vıcık çiftler var" diye konu açılacak.
Nasıl yani ?
Tamam ayar çektimyazı tipi nedeni ile okumak zor oluyo :) el yazısı gibi ya.
Adam haklı da olabilir. Ama bu yaptığı haklı iken haksız konuma düşürür... Ben de sinirlerine hakim olamayip bazen toplumda sesimi yükselten biriyim. Ama biliyorum ki çok çok çok çok kötü birşey....İyide burdan kim haklı kim haksız göremeyiz ki.
Tartışmalarda hayatın bi parçasıdır , hem canım , cicim yapsa bu sefer "ıyyy ne vıcık vıcık çiftler var" diye konu açılacak.
Her ne olursa olsun ses yükseltmenin haklı bi sebebi olamaz ama burdan konuşmak saçma hemde konu sahibi tanımıyor bu insanları çok yersiz bi konu olmuş.Adam haklı da olabilir. Ama bu yaptığı haklı iken haksız konuma düşürür... Ben de sinirlerine hakim olamayip bazen toplumda sesimi yükselten biriyim. Ama biliyorum ki çok çok çok çok kötü birşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?