- Emoji Skoru
- 847
- Puanlar
- 158
işte yakaladım o bakışları kız normal girdi kapıdan bize bakıp bakıp suratını astı ağlıycak gibiydi ben inanamadım derdi neydi anlamadım,böyle nişanlım sor diyo o gözlerini yana kaydırarak yok işiniz var galiba diyo
hayır tabi kimseyi terslemesin ama çok ciddi davransın ne biliyim.
senin sevgilinmiydi eşin mi okulda çalışıyodu kusura bakma gerçekten unuttum
Mesela sen kendinden örnekler versen ,işte senin hayatında ki insan okuldaki kızları ders çalıştırdı mı hiç ödev gibi şeylere yardımcı oldu mu sohbet ettimi sen nasıl karşıladın vs.
çok sevinirim gerçekten
gerçi ben konu açıp anlatıyorum bi kaç gün rahatlama oluyo gerçekten oluyo ama yorumlar sayesinde ama bi süre sonra eskiye dönüyorum,ama yine de dinlemek isterim
belkide birşey yok ama o an söylememesi dersle ilgili olmadığını gösteriyo ve ben çok merak ettim çok bide o tavırları,yani burda anlatamıyorum çok acayipti
Şöyle söyleyeyim sözlüyüm henüz evli değilim, benim sözlüm de ben de proje bazlı çalışıyoruz. Dolayısıyla grup çalışması yapıyoruz. Sözlüm aynı zamanda hoca olduğu için tabii ki diğerlerinin projelerine de yardım ediyor.
Öyle ki bazı öğrencileri çok sevdiği için sarma, börek yapıp odasına gidiyormuş, çay içip yiyorlarmış. İnanki benim için sakıncası yok. Benim de erkek bir asistan hocam var çok severim, sürekli de danışırım bir derdim olduğunda.
Benim gerçekten anlayamadığım nokta işin içinde olduğun halde bu kadar anlayışsız davranıyor olman. Seni kırmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama ama.. Yeri geliyor ailemizden daha fazla gördüğümüz insanlar onlar, hepsini potansiyel tehlike olarak göremeyiz ki.
Kendimden de örnek vereyim. Yeri geliyor 10-12 saat çalışıyorum günde. Grup arkadaşlarımın yarısı erkek, geçenlerde saçım açıldı toplayamadım elim doluydu, birine toplayabilir misin dedim topladı. Şimdi sözlüm beni topa mı tutsun? Ya da rapor yazarken falan dipdibe saatlerce yazıyoruz, çoğu zaman haftada 7 gün saatlerce beraberiz. Ama bu işin kuralı bu, oyunu kurallara göre oynamak gerekiyor ki bu camiada yer edinebilelim.