Bugün yaşadığımız olay

Parkta değil evimin bahçesindeydik kızımda yan tarimdaydi bahçe l şeklinde

Yan tarim ne oluyor? Komşunun bahçesimi? Kizin, senin göremediğin yerde yani.

Peki 15 yaşindaki çocuk, nasil komşu bahçesine öyle daliyor? Kizin bahçede ne yapiyor? Oyuncak yok, salincak yok.

Bu arada I sekil diye bişey yok. O halde sadece upuzuuun ince bahçe olurdu. L şeklimi demek istedin ama bu harflerin ne anlamz geldiğini bilmeyerek?

Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
15 yaşında olduğunu şıp diye mi anladın çok bilmiş seni her şeyi geçtim sen hangi cesaret 15 yaşındaki çocuğu dövüyorsun? Suçlu olsa kaçardı dimi ? Umarım annesi seni o parkta yakalayıp bir evire çevire döver

Yan tarim ne oluyor? Komşunun bahçesimi? Kizin, senin göremediğin yerde yani.

Peki 15 yaşindaki çocuk, nasil komşu bahçesine öyle daliyor? Kizin bahçede ne yapiyor? Oyuncak yok, salincak yok,
Yok kendi bahçemiz yan tarafı demek isterdim L şeklinde

E evin bahcesiyse zaten diger cocuk da tanidik muhtemelen. İnsallah sabah annesi kapiniza dayanir ya da polis memurlari allahim lutfen olsun :KK53:
Polis gelirse yine iyi bence, adamlar umarim anladigi dil madem bu o dilden konusalim diyip, birde ben senin cocugunu pataklayayim bakalim da diyebilir.

"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.

15 yaşında olduğunu şıp diye mi anladın çok bilmiş seni her şeyi geçtim sen hangi cesaret 15 yaşındaki çocuğu dövüyorsun? Suçlu olsa kaçardı dimi ? Umarım annesi seni o parkta yakalayıp bir evire çevire döver
Kaçtı zaten

İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
İnsanlar da çocuğunu sizden korumalı.

İsim sordu diye başkasının çocuğuna mı vurdunuz?

Madem bu kadar evhamlısınız çocuğunuzu fanusta büyütün.

Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Korktuysa anasının yanına gelseymiş, 7 yaşındaki çocuk bunu akıl edemiyormu bu bilinci vermediniz mi ona
ayrıca parkta anneee dediğinde efendim yavrum diyecek mesafede olmanız gerekmiyor mu çocuğunuza?
o gerizekalı komşu niye gitmemiş yanlarına hayırdır dememiş?

O kadar sinirlendim ki hala anlayın diyorsunuz. Baktı konuştu diye sapık damgasını yaftalayıp, üzerine birde vuramazsınız!
Çok rahatsızsanız, uzaklaşmasını söylersiniz.
Ama siz vuramazsınız !!!!!!!!!!!!

Siz kimsiniz ya !?
15 yaşında oda çocuk henüz.
Şuan hem kendi çocuğunuzun hemde o çocuğun psikolojisini bozmuşsunuz resmen.

Vicdanınız o kadar rahat ki birde konu açıp, destek istiyorsunuz. Pes doğrusu.

İnsanlarda çocuğunu sizden korumalı.

İsim sordu diye başkasının çocuğuna mı vurdunuz?

Madem bu kadar evhamlısınız çocuğunuza fanusta bakın.
Bu kadar evhamliysa gözünün önünden ayırmasın uzun uzun bakmış da konuşmuş da konu sahibi tey tey nerelerde

Yok kendi bahçemiz yan tarafı demek isterdim L şeklinde

Nasil tanimadiğin cocuk senin bahçene daliyor, senin bundan haberin olmuyor?

Komşu görüyor, sen görmüyorsun?

Kizin orda birini fark ediyor gelip sana anlatmiyor.

Hayirdir ora versailles bahçesimi nedir?

Back
X