Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gösterir de!Cocuk hangi evin bahcesinde durdugunu ve nerede dovdugunuzu unutmaz emin olun.
Eliyle koymus gibi bulur adresi gosterirde.
Neler görüp duyuyorsunuz buna rağmen cocuk dışarda yalnız!!!Tanıdık olsa
Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor
Hanımefendi yaşadığımız dönem öyle bir dönem ki kimin ne olduğu belli değil. Hadi diyelim kadın haklıydı çocuk kızı taciz etti vs. ya yarın öbür gün kadın vurdu diye çocuk ve çevresi başlarına bela olursa? Her çeşit insan var ve konu sahibinin şiddet uygulaması her açıdan yanlış."Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
Ben 7 yaşındayken oturduğumuz yerde 15 yaşında erkek arkadaşlarım da vardı. Sitenin bahçesinde hepimiz bir arada vakit geçirirdik.Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Olayı kendi gözüyle bile görmemişki çocuk bakmışta,arabaya çarpmışta mış mişli cümleler kuruyor.Bir de 15 yaşındaysa gayet de size karşılık verip 2 tokat da o atabilirmis ama yapmamış bile.. Anladığıniz dili bilmiyor sanırım.
Umarım yakınları o dili biliyordur da konu sahibini korkudan bahçeye çıkamayacak hale getirirler.Bir de 15 yaşındaysa gayet de size karşılık verip 2 tokat da o atabilirmis ama yapmamış bile.. Anladığıniz dili bilmiyor sanırım.
Size kalsa fake olmayan konu bulamayacağız buradaBen daha halen işin bahçe kismindayim. 7 yaşindaki cocuk bahcede ne yapar? Hani 3 yaşindaki çocuk kendine oyun yapar, 7 yaşinda tablet istiyorlar.
Tanimadiği cocuk kendi özel bahçelerine geliyor ve kiz bunu nasil hemen annesine yetiştirmiyor??
"Kizimda dedi uzun uzun kötü bakti diye" o yaşta kötü bakmanin ne olduğunu bilmiyorlar ki zaten. Seksi bilmiyorlar, pedofiliyi bilmiyorlar. Ki kaldi ki o 15 yasindaki cocuk, o kiz icinde cocuktur.
Bu konu fake. Başka açiklamasi olamaz.
Hı hı... evet konu sahibi ve ben aynı kişiyiz. Farklı düşünme ihtimalimiz yok çünkü. Hepimiz aynı tornadan çıktık.Hayirdir yeni üye, ne tesadüf ki tek konu sahibini savunan sensin.
Ne tesadüf...![]()
Umarım fake tir.Ben daha halen işin bahçe kismindayim. 7 yaşindaki cocuk bahcede ne yapar? Hani 3 yaşindaki çocuk kendine oyun yapar, 7 yaşinda tablet istiyorlar.
Tanimadiği cocuk kendi özel bahçelerine geliyor ve kiz bunu nasil hemen annesine yetiştirmiyor??
"Kizimda dedi uzun uzun kötü bakti diye" o yaşta kötü bakmanin ne olduğunu bilmiyorlar ki zaten. Seksi bilmiyorlar, pedofiliyi bilmiyorlar. Ki kaldi ki o 15 yasindaki cocuk, o kiz icinde cocuktur.
Bu konu fake. Başka açiklamasi olamaz.
Size kalsa fake olmayan konu kalmayacak burada![]()
Hı hı... evet konu sahibi ve ben aynı kişiyiz. Farklı düşünme ihtimalimiz yok çünkü. Hepimiz aynı tornadan çıktık.
Mazlum görmüştür görmese saldırabilir mi öyle? çocuk masumsa bunun travmasını nasıl atlatacak sırf bu ihtimale bile insanın içi acır emin olmaya çalışır önceBir de 15 yaşındaysa gayet de size karşılık verip 2 tokat da o atabilirmis ama yapmamış bile.. Anladığıniz dili bilmiyor sanırım.