Bugün yaşadığımız olay

İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Ne hakla birine hatta bir çocuğa vurursunuz?? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor hanımefendi. Her şeyin bir yolu bir adabı var.

Polis gelirse yine iyi bence, adamlar umarim anladigi dil madem bu o dilden konusalim diyip, birde ben senin cocugunu pataklayayim bakalim da diyebilir.
Tanıdık olsa
"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor

"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.

Hayirdir yeni üye, ne tesadüf ki tek konu sahibini savunan sensin.

Ne tesadüf... :KK14:

Anne nerde bastan bu hikayede? Diyelim 15 yasindaki cocuk sapik veya baska bir sapik geldi orda o cocuk neden tek basina? Veya sadece komsunun görecegi bir yerde? Komsu da sapik olabilir. Evet ortalik sapik dolu bundan hic süphem yok, ama kendi gözümüzle görmeden birine de dalmak, heleki cocuksa dogru degil. Böyle kac tane linc girisim basladi. Cocuklari bahcede veya kapi önünde oynuyor diye de kimse yalniz birakmasin bir zahmet.

Sanırım konu sahibi ile siz müneccimsiniz şıp diye çocuğun yaşını vs anlıyorsunuz. 15 yaşında ki erkek çocuktur. Genç -ergen hangisi ? Genç olmadığı kesinde

Bir çocuğa hiçbir şeyden emin olmadan vuramazsınız. Bu bir suçtur. Sapık olsa emin olun o ara kızınızı kaçırır giderdi bile zorlanmadan anlaşılana göre sizin ruhunuz da uzun süre duymazdı. Bana göre çocuk iyi niyetiyle, safça bahçede dolaşırken az laf etmiş kızınıza. (çocuk bu tatlı diye herkes sever.)

Size karşı afallaması da kendisini bir anda tokatlanıp pedofili konumunda bulunması olsa gerek.

Bu çocuğu gözünüz tutmadı ise hemen kızınızı yanından alırsınız. Bir daha da gözünüzün önünde oynatırsınız.

Tabii her ergen potansiyel tehlike ama 30 küsur yaşında olayı bile görmemiş konu sahibi döverken iyi yapmış. Oldu hepimiz emin olmadan dövelim, sövelim... Haa ama çocuğu salabiliriz onda sorun yok ne de olsa dovucez sonra örnek ebeveyn olarak.

Etki tepkiyi doğurabilir. Babam bana platonik dadanan çocuklarla bile hep kibar konuşmaya çalışıp olayı çözmeye çalışırdı. Siz haklı olsanız bile defalarca vurmanız doğru olmamış. Hem de olayı kendi gözünüzle görmeden...Bir daha çocuğunuzu dikkatle takip edersiniz bir müddet.

Son düzenleme:
Siz neredeydiniz? Madem bu kadar önem veriyorsunuz neden çocuğunuz gözünüzün önünde değil? Gören komşu saksı çiçeği miymiş? Sizin elinizde bir delil yok ama ya çocuk sizden şikayetçi olursa? Azıcık dikkat edin öfkenize.

Belki de çocuk birine benzetti o yüzden adını sordu. Sadece baktı diye gidip çocuğa vurmanız meşru değil . Kızınızın başına aynı şey gelse ortalığı yıkarsınız ama erkek diye tacizci damgası vermişsiniz. Eğer kızınıza baktı uyarıp kızsaydınız birşey diyemezdim. Ama bir çocuğa şiddet uygulamanızı desteklemiyorum.

Tanıdık olsa

Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor

Her yazdığınız kalbimi sıkıştırıyor nefesim daralıyor ciddi anlamda söylüyorum .konu sahibi kendinize gelin Allah rızası için...bir çocuk kızınızın adını sordu diye dövmek nedir. komşu görmüş eğer gerçekten ters birşey gitseydi müdahale ederdi degilmi ? Siz böyle yapinca aaa evet bakıyordu diye ikiyüzlü bir şekilde sizi desteklemiş .arkanızdanda emin olun demedigini bırakmamıştır

Back
X