Bugün yaşadığımız olay

Bir çocuğa hiçbir şeyden emin olmadan vuramazsınız. Bu bir suçtur. Sapık olsa emin olun o ara kızınızı kaçırır giderdi bile zorlanmadan anlaşılana göre sizin ruhunuz da uzun süre duymazdı. Bana göre çocuk iyi niyetiyle, safça bahçede dolaşırken az laf etmiş kızınıza. (çocuk bu tatlı diye herkes sever.)

Size karşı afallaması da kendisini bir anda tokatlanıp pedofili konumunda bulunması olsa gerek.

Bu çocuğu gözünüz tutmadı ise hemen kızınızı yanından alırsınız. Bir daha da gözünüzün önünde oynatırsınız.
Emin olsa da vuramaz. Bir çocuğa yapılan her türlü şiddet istismara girer ve adli vaka sayılır.

her şeyin bir adabı var. Herkesin kendince bir “ hak etti ama” kriteri vardır, o zaman ona göre kriterlerimizi tamamlayanları dövme hakkımız olsun, sonra ortalık ali baba ve kırk haramilere dönsün.

“Asmak kesmek kelle uçurmak… 🎵

Sizi anlıyorum, siz de konu sahibine yanlışsın diyorsunuz aslında ama bence o boldladığım söyleminiz yanlış olmuş.

Mesela benim yeğenlerim var, onlar buradayken parka götürürdüm. Oynayan çocukların abisi falan vardı biri ortaokul sona gidiyordu. 4 yaşındaki yeğenimle vakit geçiriyorlardı yani. Üstelik ben çok korumacı bir insanım yeğenlerime karşı, ona rağmen aklımın ucundan bile geçmezdi ismini sordular diye hemen saldırıya geçmek.

Vakit geçirmekten kastım salıncakta sallayıp yeğenim sevimli konuştuğu için onunla sohbet etmekti. Bunlar normal şeyler. Çocuk sadece isim sorduğu için dayak yemiş şu an şoka girdim resmen.

Tamam dikkat edelim çocuklara ama sizin gibi insanlardan korumak için dikkat edelim. El kaldırdığınız benim yeğenim olsaydı cinnet geçirirdim orada herhalde. Umarım ailesi daha sakin insanlardır da sizden sadece şikayetçi olurlar, kapınıza gelip sizi dövmezler.

Ya da olay şöyle gelişseydi. Siz olayı görmediniz. Komşudan, kızınızdan dinleyene kadar en az 7 8 dakika geçmiştir zaten. Sokakta çocuğun peşinden koştunuz vurmaya başladınız. Çevreden görenler o çocuğu linç etseler ne yapacaktınız.

Umarım ailesine anlatır da bu yaptığınız suçun cezasını çekersiniz.

O çocuk gibi kendi kızınızın da psikolojisiyle oynadığınızı bilin

Mazlum görmüştür görmese saldırabilir mi öyle? çocuk masumsa bunun travmasını nasıl atlatacak sırf bu ihtimale bile insanın içi acır emin olmaya çalışır önce
İki saattir içimi yakan o çocuğun sadece bahceli eve , bahçedeki bir oyuncağa veya küçük kızın elindeki bir yiyeceğe imrenerek baktığı düşüncesi...çık aklımdan

Mesela benim yeğenlerim var, onlar buradayken parka götürürdüm. Oynayan çocukların abisi falan vardı biri ortaokul sona gidiyordu. 4 yaşındaki yeğenimle vakit geçiriyorlardı yani. Üstelik ben çok korumacı bir insanım yeğenlerime karşı, ona rağmen aklımın ucundan bile geçmezdi ismini sordular diye hemen saldırıya geçmek.

Vakit geçirmekten kastım salıncakta sallayıp yeğenim sevimli konuştuğu için onunla sohbet etmekti. Bunlar normal şeyler. Çocuk sadece isim sorduğu için dayak yemiş şu an şoka girdim resmen.

Tamam dikkat edelim çocuklara ama sizin gibi insanlardan korumak için dikkat edelim. El kaldırdığınız benim yeğenim olsaydı cinnet geçirirdim orada herhalde. Umarım ailesi daha sakin insanlardır da sizden sadece şikayetçi olurlar, kapınıza gelip sizi dövmezler.
Zaten konu sahibi iddia ettiği kadar korumacı olsaymış çocuğunun başında beklermiş. Böyle anne babalar çocuklarını korumuyorlar sadece sorun çözmeyi nasıl zorlaştırır, kendimizi nasıl koruyamayız onları öğretiyorlar.

İki saattir içimi yakan o çocuğun sadece bahceli eve , bahçedeki bir oyuncağa veya küçük kızın elindeki bir yiyeceğe imrenerek baktığı düşüncesi...çık aklımdan
Gerçekten ya çocuk da gençmiş yazık kötü bir niyeti yoksa daha kimseye de öyle adını falan soramaz belki çocuk flört bile edemeyecek yaşıtlarıyla e dayak yemiş yahu..

Emin olsa da vuramaz. Bir çocuğa yapılan her türlü şiddet istismara girer ve adli vaka sayılır.

her şeyin bir adabı var. Herkesin kendince bir “ hak etti ama” kriteri vardır, o zaman ona göre kriterlerimizi tamamlayanları dövme hakkımız olsun, sonra ortalık ali baba ve kırk haramilere dönsün.

Sizi anlıyorum, siz de konu sahibine yanlışsın diyorsunuz aslında ama bence o boldladığım söyleminiz yanlış olmuş.
Karşı tarafın da kendi adaletini kendilerinin sağlamasını istiyorum ben şu an. Çünkü şikayetçi olsalar dahi darptan bişey çıkmaz muhtemelen. Umarım manyak tiplerdir en az benim kadar da yaşadığı mahalleyi dar ederler konu sahibine. Böylece elalemin çocuğuna şiddet uygulamaması gerektiğini öğrenir.

Kimseye zaten vuramazsın. Hatası varsa şikayet et. Orada yanlış anlatmışım derdimi.

Yapma gözünü seveyim canım piraye hanım, gerçekten uyuyamam ben kafama takarsam bunu şimdi 😔

Elin kirilsin net söylüyorum
Ne hakkın var vurmaya ?
Bı anla dinle
Kimsin o hakkı sana kim verdi
Komşu gelip sana söyleyince niye horozlandin neyi ispata calistin
O kadar ilgiliysen ilk sen fark etmeliydin
Benim kızım 8 yaşında ve o parkta oynarken ben nerdeyim biliyor musun en fazla 5 adım gerisinde
Sen şimdi o zavallı çocuğu dövdün ilgili anne mi oldun
Komşun aman nasilda ilgili anne bak kızına adını soran çocuğu dövdü desin diye mi yaptin
Ya da diğer soru Allah bin kere esirgesin o 15 yaşında biri olmayabilirdi gerçek bir sapık olabilirdi o süreçte de yine diyorum Allah bin defa esirgesin o yavruya bir kötülük edebilirdi
O zaman ne olacaktı
Nerde kaldı sorumlu anneliğin
Tekrar ve çok içten söylüyorum elin kirilsin!

Birde beni anlayın demiş, annelik, insanlık sadece kendi çocuğunu düşünerek, diğer çocuğun onurunu, gururunu hiçe sayarak olmaz.

Sadece doğurduklarimiza mi iyi davranıp, hakkınızı savunacağız gerekli durumlarda.

Birtek benim çocuğumun diyen kadınların anneliğinden ne olur? Koca bir sıfır.

Son düzenleme:

Oda olabilir :( birgün oğlumla parktaydik oğlumun elinde meyvesuyu bide poğaça vardı yolda almıştım.10 yaşlarında bir çocuk oğlumla ilgileniyor kaydıraktan kaydiriyor .ben anlamadım niye yaptığını oyun oynuyorlar işte o gözle baktım :( sonra o çocuk abla 1 liran varmı meyvesuyu istedi canım dedi . verdim gitti aldı 5 dakika sonra parktan ayrıldı

Birde beni anlayın demiş, annelik, insanlık sadece kendi çocuğunu düşünerek, diğer çocuğun onurunu, gururunu hiçe sayarak olmaz.

Sadece doğurduklarimizz mi iyi davranıp, hakkınızı savunacağız gerekli durumlarda.

Sadece benim çocuğumun diyen kadınların anneliğinden ne olur? Koca bir sıfır.
[/QUOT enE]
Size yemin ediyorum inanın anne olduğumdan beri dünyadaki bütün çocukların annesi hissediyorum kendimi ben
Çocuk ya çocuk adı üstünde
Öyle üzüldum ki

Back
X