Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben de buna katılıyorum zaten. Benim kast ettiğim sadece çocuklar için geçerliydi. Yoksa sizin bahsettiğiniz konularda maalesef ben de vicdanıma söz geçiremeyip dişe diş göze göz mantığını kabul ediyorum.Ben böyle düşünmüyorum tacizcilerin tecavüzcülerin (konu sahibinin saçmalamasını kastetmiyorum) adil bir şekilde yargılandığını düşünmüyorum onlar şiddetin alasını hakediyorlar.
Ya da bu çocuğu dövülen anne bu kadına şiddetin ne demek olduğunu gösterebilir. Evet yasalarda suç, ben vicdan mahkememde bunu istiyorum.
Dişe dişse gene iyi, benim tecavüzcüler ve pedofililer için çok daha kötü düşüncelerim var.Yok ben de buna katılıyorum zaten. Benim kast ettiğim sadece çocuklar için geçerliydi. Yoksa sizin bahsettiğiniz konularda maalesef ben de vicdanıma söz geçiremeyip dişe diş göze göz mantığını kabul ediyorum.
Evinden aldırsana geçenki üye gibi![]()
Bu alıntı mahkeme kararıyla ve döt korkusuyla değiştirilmiştir. Tenk yu men.Yav biri aydınlatsın artık, kim bu grup? Kimse cevap vermiyor, çıldıriciiim.
Öyle bir ortamda ben olsam o taşı o adamın g**ne sokardım. Aşırı sinirlendim şu an.Aklıma bır ay önce yaşadığım olay geldi. Durakta bir çift var. Adam su almaya gitti o sırada bir adam kıza doğru geldi belli yani ortada belli adam zihinsel engelli sanki saldırmış misali kadın bir çığlıklar bir bağrış çağrış oraya buraya attı kendınınişanlısı gelince adama saldırdı şöförler araya girdi normal durakta olan insanlar girdi gözün kör mü adam zihinsel emgelli ve bir şey bile yapmadı yanına gitti sadece dıye adam bildiğiniz yerde kocaman taşı aldı kafasına fırlatıyordu zor aldılar. Taşta büyük dıyorum bildiğiniz büyük kaldırım taşından büyük
binmiş otobüste bunları salıyorlar dışarıda yok neymiş öldürmeliymiş kesmeliymiş dönüpte kendisinin psikopat olduğundan nişanlısınında süzme olduğuna bakmıyor. Bunun gibi insanlar ve buna çanak tutan insanlardan nefret ediyorum. Kaç tame haberde adam kadınların salaklığı yüzünden linç edildi. Hatta biri temizlik işçisi şirketi para vermeyınce temizlediği diş hekiminin kliniğine gidip maaşını istemiş vermezse bana saldırdın dıye bağırırım diyince kovmuş ve yapmışta adamı linç ettiler kameralarda ortaya çıktı
kaç tane engelli çocuk sizin gibiler yüzünden dayak yedi
Aklıma bır ay önce yaşadığım olay geldi. Durakta bir çift var. Adam su almaya gitti o sırada bir adam kıza doğru geldi belli yani ortada belli adam zihinsel engelli sanki saldırmış misali kadın bir çığlıklar bir bağrış çağrış oraya buraya attı kendınınişanlısı gelince adama saldırdı şöförler araya girdi normal durakta olan insanlar girdi gözün kör mü adam zihinsel emgelli ve bir şey bile yapmadı yanına gitti sadece dıye adam bildiğiniz yerde kocaman taşı aldı kafasına fırlatıyordu zor aldılar. Taşta büyük dıyorum bildiğiniz büyük kaldırım taşından büyük
binmiş otobüste bunları salıyorlar dışarıda yok neymiş öldürmeliymiş kesmeliymiş dönüpte kendisinin psikopat olduğundan nişanlısınında süzme olduğuna bakmıyor. Bunun gibi insanlar ve buna çanak tutan insanlardan nefret ediyorum. Kaç tame haberde adam kadınların salaklığı yüzünden linç edildi. Hatta biri temizlik işçisi şirketi para vermeyınce temizlediği diş hekiminin kliniğine gidip maaşını istemiş vermezse bana saldırdın dıye bağırırım diyince kovmuş ve yapmışta adamı linç ettiler kameralarda ortaya çıktı
Ama karikatür yasak. Evinden aldırırlar seni sonra
Yasaktı dooru unutmuşum. SileyimAma karikatür yasak. Evinden aldırırlar seni sonra![]()
Kadında "Ay beni kıskanıyor" diye triplere girmiştirAklıma bır ay önce yaşadığım olay geldi. Durakta bir çift var. Adam su almaya gitti o sırada bir adam kıza doğru geldi belli yani ortada belli adam zihinsel engelli sanki saldırmış misali kadın bir çığlıklar bir bağrış çağrış oraya buraya attı kendınınişanlısı gelince adama saldırdı şöförler araya girdi normal durakta olan insanlar girdi gözün kör mü adam zihinsel emgelli ve bir şey bile yapmadı yanına gitti sadece dıye adam bildiğiniz yerde kocaman taşı aldı kafasına fırlatıyordu zor aldılar. Taşta büyük dıyorum bildiğiniz büyük kaldırım taşından büyük
Offf leşş leşşSen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Ayy onu ben boğazlayacaktım nasıl çığlıklar bağrışlar git gelme sapık dıye yerlere attı adamı bı ıteledı adam yere kafa üstü düştüKadında "Ay beni kıskanıyor" diye triplere girmiştir![]()
Ay evet ya bi de o var benim oğlum 14 yaşında ama 18den aşağı demezsin.Bakınca hemen nerden anlamış da basmış tokadı.Umarım yaptığı karşılıksız kalmazçocuğa vurmak nedir, hem çocuğun 15 yaşında olduğunu nerden biliyorsunuz belkide daha küçük. Konuyu okuyunca çok sinirlendim, benimde 13 yaşında bir oğlum var, babası kızdığı zaman bile rahatsız oluyorumki elin kadını hadsizin teki gelecek, kızmayı bırak benim çocuğumu sokak ortasında dövecek…
İnşAllah oğlanın ailesi çocuklarının arkasında durup sizi şikayet ederler![]()
O vurduğunuz çocuğun annesi ben olacaktım, size dövmek nasıl olur anlatırdım. Çocuk taciz mi etmiş? Hayır! Sadece soru sordu diye bunu yapamazsınız.İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
ayy kesinlikle ya utanmaz rezil.Offf leşş leşş
Ağzınız lağım olmuş