Bugün yeni bir başlangıç :)

LimonlaZeytin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
24
8
1
32
Geçmişe dönüp yeni bir başlangıç yapamam ama bugün yeni bir başlangıç yaratabilirim. Bugün fotoğraflarımı çektim.Boyum 1.68 kilom ise 60. Normalde ideal kilo grubuna giriyorum ama ben zayıf ve fit görünmek istiyorum. Kalçalarım normalden geniş olduğu ve sporla hiç ilişkim olmadığı için hiçbir zaman çok zayıf olamadım.Ama artık bu durum değişiyor. Her hafta fotoğraflarımı koyacağım.Belki değişiklik olmayacak moralim bozulacak, belki de her hafta biraz daha değişip mutlu olacağım. Ama bunu beraber görelim.Ve tabiki önerilerinizi bekliyorum.
Sevgilerimle :)

Geçmişe dönüp yeni bir başlangıç yapamam ama bugün yeni bir başlangıç yaratabilirim. Bugün fotoğraflarımı çektim.Boyum 1.68 kilom ise 60. Normalde ideal kilo grubuna giriyorum ama ben zayıf ve fit görünmek istiyorum. Kalçalarım normalden geniş olduğu ve sporla hiç ilişkim olmadığı için hiçbir zaman çok zayıf olamadım.Ama artık bu durum değişiyor. Her hafta fotoğraflarımı koyacağım.Belki değişiklik olmayacak moralim bozulacak, belki de her hafta biraz daha değişip mutlu olacağım. Ama bunu beraber görelim.Ve tabiki önerilerinizi bekliyorum.
Selam evet fazla kilonuz yok spor salonuna giderseniz eger orada makineli sukuatı tavsiye ederim

Selam evet fazla kilonuz yok spor salonuna giderseniz eger orada makineli sukuatı tavsiye ederim

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Maalesef şu an spor salonuna verecek para beni çok zorlar ki zaten vaktim de yok git gel yapmaya. Ebru Şallı'nın plates videolarını çalışacağım. Çok güzel onlar.Bununla beraber yediklerime de dikkat edeceğim.Bakalım ne olacak :)

canım çok kilon yok :) yani biraz basen var gibi ama oda gider sporla bence hayırlı olsun diyim :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Maalesef şu an spor salonuna verecek para beni çok zorlar ki zaten vaktim de yok git gel yapmaya. Ebru Şallı'nın plates videolarını çalışacağım. Çok güzel onlar.Bununla beraber yediklerime de dikkat edeceğim.Bakalım ne olacak :)
Anladım o Zaman Ebru şallı ve jillanda yapabilirsiniz takipteyim :cool:hayırlı olsun :spor:

merhaba bende sizin gibiydim üstüne birde doğum kilosu eklendi 67 oldum yetmezmiş gibi iştahım çok açıldı emzirmeden dolayı yeni yeni başladım zayıflamaya kendime yandaş arıyordum başlığa rastladım:))

Harika! Katilin siz de bana yapalım bu işi! İki gündür devam ediyorum şimdiden hissetmeye başladım hafifligi

ben yarın kan tahlili yaptırıp bir diyestisyenle online olarak çalışacağım ama bir haftadır yürüyüş yapıyorum dün jessica smith adında bir hocanın latin müzikleri eşliğinde yürüyüşünü yaptım müthiş eğlenceli ve etkili

ismi bu 30-Minute Latin Spice Walk | Walking, Exercise, Fitness, Dance, Home Workout

Durumlar fena! Almanya'dan misafirim geldi.Ona Türk mutfağını tanıtacağım diye ben de yedim haliyle.O yüzden çoook çok farketti diyemem.1-2 kilo belki.Şimdi adet dönemindeyim.Şişliğim geçsin yine atacağım foto.Tebrik ediyorum çok sevindim adına :)

Back
X