Bugün...

1.peeling
2.arındırıcı maske
3.yüz yıkama jeli yada köpüğü vs.
4.tonik
5. nemlendirici
yukarı yazdıklarımın cilt tipinize uygun çeşitlerinden alın ve cildinizi arındırın.en basitleri .bunlarla başlayın

1.peeling
2.arındırıcı maske
3.yüz yıkama jeli yada köpüğü vs.
4.tonik
5. nemlendirici
yukarı yazdıklarımın cilt tipinize uygun çeşitlerinden alın ve cildinizi arındırın.en basitleri .bunlarla başlayın
Önerebileceğiniz markalar var mi ozellikle ellerim icin nemlendirici

Şimdi paran ve zamanın var mı bilmiyorum.
Her ikisi içinde evde olanlarla kendine bakabilirsin. Yoğurt bal yumurta süt maskeleri yapabilirsin saç için. Aynı malzemeler yüz içinde olur. İnternetten araştırabilirsin cilt tipine göre. Siyah noktalar için buhar banyosu yapıp jelatin ve kağıt havludan kendin bant yapabilirsin. Ama kuaföre bir gidip saçı değiştirmek en temel değişim elementi onu atlama :) manikür pedikürü akşam oturduğun yerden yaparsın. Et pensi alman lazım 30-40 liraya. El çatlakları için ilk önce kahve telvesiyle şekeri karıştırıp peeling yapar, sonra nemlendiriciyi bol bol sürüp eldiven giyip oturabilirsin yada öyle yatarsın. Yumuşacık olur ellerin.
Temizlik olayını da abartmadan yap ev hanımıysan. Youtubeda 2 saatte komple ev temizledikleri videolar var. Haftada 1 günde çocukları birine bırakabiliyorsan bırakıp kendine ayır. Gez dolaş beğendiğin kıyafet olursa al. Eğer paran yoksa trendyol, gardrop(2.el) uygulamalarında 10 liraya çok güzel kıyafetler var kargo bedava onlara bak.
Spor içinde bi mat al yeter. Yoga pilates aerobik hepsini onunla yaparsın. Günde 1 saat ayırsan yeter

mesela bütün dolabi sifirlarsaniz eskisi gibi olamazsiniz, giydiklerinizin hepsi yeni olur pijama terlik de dahil buna

kuafore musait olunca degil de randevulu giderseniz ertelemezsiniz kendinizi ona göre ayarlarsiniz

takilari bile atip yenileyebilirsiniz

bi rutin olusturmak icin en iyisi herseyi sifirlamak bence

sizin de modunuz hemen dusuyo galiba ya da bi kez aksamasi eskiye döndürüyo hemen

giyim icin de tek parca elbiselerle baslayin olmazsa sonradan parcalara gecersiniz, kilo boy iyi bence

kosu bandi da gereksiz onun yerine salona gidin ya da cikip yürüyüş yapin, evde yoga yapin pilates yapin daha iyi

yoga beni cok dinlendiriyo ve iyi geliyo modum yukseliyo aninda

Şimdi paran ve zamanın var mı bilmiyorum.
Her ikisi içinde evde olanlarla kendine bakabilirsin. Yoğurt bal yumurta süt maskeleri yapabilirsin saç için. Aynı malzemeler yüz içinde olur. İnternetten araştırabilirsin cilt tipine göre. Siyah noktalar için buhar banyosu yapıp jelatin ve kağıt havludan kendin bant yapabilirsin. Ama kuaföre bir gidip saçı değiştirmek en temel değişim elementi onu atlama :) manikür pedikürü akşam oturduğun yerden yaparsın. Et pensi alman lazım 30-40 liraya. El çatlakları için ilk önce kahve telvesiyle şekeri karıştırıp peeling yapar, sonra nemlendiriciyi bol bol sürüp eldiven giyip oturabilirsin yada öyle yatarsın. Yumuşacık olur ellerin.
Temizlik olayını da abartmadan yap ev hanımıysan. Youtubeda 2 saatte komple ev temizledikleri videolar var. Haftada 1 günde çocukları birine bırakabiliyorsan bırakıp kendine ayır. Gez dolaş beğendiğin kıyafet olursa al. Eğer paran yoksa trendyol, gardrop(2.el) uygulamalarında 10 liraya çok güzel kıyafetler var kargo bedava onlara bak.
Spor içinde bi mat al yeter. Yoga pilates aerobik hepsini onunla yaparsın. Günde 1 saat ayırsan yeter
+++1

Merhabalar,bugun sabah uyandim cocuklarima baktim sonrada aynaya baktim meger hayayimiz birseylerin telasina dustukce mahvolup gidiyormuş...cocuklarim buyumus ama ben hala babasi babasi diye pesinde geze geze kendimi unutuvermisim aman tanrim bu ne haldir boyle... sabahleyin verdigim karar itibariyla artik sadece kendime ve cocuklarimi dusunecem onlar icin ve kendim icin en iyisini yapicam artik bu bunalimdan cikmak istiyorum ee hayatimda yoluna girmeye basladi biraz degisiklik yapmak istiyorum bundan sonra tek derdim cocuklarim keyfimiz ve bakimim olsun istiyorum..ellerim catlak kapkara yuzumde lekeler siyah noktalar dogru duzgun kiyafetlerim yok neler almaliyim onu bile bilmiyorum hic tarzim yok.boyum 1.67 kilom 62 sizce kilomu vermeliyim ne yapmalıyım kendim icin..Esim kendine bakan biridir benim ondan neyim eksikki oturmus agliyorum zirliyorum gelmedi sunu yapmadi diye.oyle bakimsiz gorunuyorum ki nelerden baslamaliyim
Athena'nın benim yolum adlı şarkısını dinleyin

kizimin ozguveni icinde onemli bence.cocuklar bakimli anne istiyor cogu zaman
benim de kendimle ilgili ayağa kalkmama sebep bu düşünce oldu biliyor musunuz
doğumdan sonra saldım da saldım kendimi
ne saçımı yapıyordum ne eskisi gibi makyaj giyim kuşam desen ne bulsam giyiyorum çünkü kiloluyum bişe yakıştırmıyorum kendime
ama ne zaman kızım kreşe başladı (2 yaşında başladı) ve oradaki anneleri gördüm kendimden utandım
kızım büyüyüp aklı erdikçe niye benim annem bu kadar kilolu ve bakımsız demesin diye kendime bakmaya başladım kilolarımı verdim saçıma model verdirdim vs.
gerçi şimdi yine hamileyim ve kilo almaya başladım ama olsun
sonrasında ne yapmam gerektiğini biliyorum artık inşallah yapabilirim
bence siz de başaracaksınız bu işi
ilk iş kuaföre gidin ama bütün bakımlarınızı kuaföre bi yaptırın sonra yavaş yavaş kendi kendinize yapmaya başlayın eliniz alıştıkça zaten bi süre sonra kuaförün yaptığını beğenmez oluyorsun :)
kilo verebilirsiniz ama abartı bir kilonuz yok
koşu bandı çok gereksiz bence evde spor yapın ve en eğlencelisi leslie bence
ben kızımla yapıyordum hamilelik öncesi kızım 4 yaşında ona oyun gibi oluyordu hala zaman zaman aklına geliyor hadi spor yapalım diye ama yapamıyorum şu anda :(
ve gerçekten işe yarıyor
o kadar diyetle başaramadığımı 1 haftada leslie ile başardım
ha gayret yaparsınız yaa :KK66:

Onu bu sabah kestim zaten aynaya baktimda bi baktim cocuklar kocaman olmus ve ben hala aynıyım kizimin ozguveni icinde onemli bence.cocuklar bakimli anne istiyor cogu zaman
tebrik ederim çünkü kim için ağlarsanız o insan kendini bir halt sanıyor
artı olan size oluyor ve en önemlisi kimseye değmiyor
o yüzden kendinizi sevip değer vermekle başlayın önce gerisi zaten kendiliğinden gelir :kahve:

Masallah peki bu azminizi nasil basarabiliyorsunuzz kendinizi nasil şartlandirabiliyorsunuz ben en ufak biseyde hemen pertt.
Haftada 2 kere gece yarisini ayirmaya calis yeterli...tabi simdi sende 2 cocuk var buyuk olan ne kadar laftan anlasa da yoruyordur...ama biraz dişini sıksan olur gibi..biraz bakim benim hakkim diyee duşun

benim de kendimle ilgili ayağa kalkmama sebep bu düşünce oldu biliyor musunuz
doğumdan sonra saldım da saldım kendimi
ne saçımı yapıyordum ne eskisi gibi makyaj giyim kuşam desen ne bulsam giyiyorum çünkü kiloluyum bişe yakıştırmıyorum kendime
ama ne zaman kızım kreşe başladı (2 yaşında başladı) ve oradaki anneleri gördüm kendimden utandım
kızım büyüyüp aklı erdikçe niye benim annem bu kadar kilolu ve bakımsız demesin diye kendime bakmaya başladım kilolarımı verdim saçıma model verdirdim vs.
gerçi şimdi yine hamileyim ve kilo almaya başladım ama olsun
sonrasında ne yapmam gerektiğini biliyorum artık inşallah yapabilirim
bence siz de başaracaksınız bu işi
ilk iş kuaföre gidin ama bütün bakımlarınızı kuaföre bi yaptırın sonra yavaş yavaş kendi kendinize yapmaya başlayın eliniz alıştıkça zaten bi süre sonra kuaförün yaptığını beğenmez oluyorsun :)
kilo verebilirsiniz ama abartı bir kilonuz yok
koşu bandı çok gereksiz bence evde spor yapın ve en eğlencelisi leslie bence
ben kızımla yapıyordum hamilelik öncesi kızım 4 yaşında ona oyun gibi oluyordu hala zaman zaman aklına geliyor hadi spor yapalım diye ama yapamıyorum şu anda :KK43:
ve gerçekten işe yarıyor
o kadar diyetle başaramadığımı 1 haftada leslie ile başardım
ha gayret yaparsınız yaa :KK66:
Insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz cok sagolun desteginiz icin

Önerebileceğiniz markalar var mi ozellikle ellerim icin nemlendirici
Vazelin bence iyi geliyor ☺ ciltteki siyah noktalar içinde yumurta diğerine para vermeye gerek yok... Ben koltuk altı ve genital için lazere gidiyorum diğer yerlere de agda... Cunku benim için en onemliyi genital ve koltuk altı özellikle yazinlari ağda yetmiyor çok küçük çıkınca ve koku oluyo almayinca da... taki da kullanamiyorum küpe yada kolye felan metal aleejim var kaşıntı yara yapıyo...

Zararın neresinden dönersen kardır. Kimseye ömrünü adamaya değmez .bir hayatımız var ,öyleyse o da sadece bugünmüş gibi yaşa .en azından cilt bakımının, sporun ,giyimin, kendine özel birkaç saat yada günün evliliğini daha güzel hale getireceğini unutma .

Kilo vermek icin degilse, SIKILasmak icin spora baslayabilirsiniz. Ben kararinizi cok dogru buldum. Kesinlikle kisi once kendini sevmeli, kendine deger vermeli, kendine saygi duymali.

Back
X