Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Deme bence kızın ne suçu var yapma rahatsizmis zaten kadın.

Ben kp ile ilgili bisey ogrendim hayatimin sokunu yasadim ama onu burda demeye cok utaniyorum cekiniyorum o yuzden diyemem sakin merak etmeyin daha soylenecek bisey var mi diye dusunuyorum aklima gelince yazarim

Bin yaşayın sesli güldüm beni de çok fena kan tutar anlattıklarınızı iyi bilirim resmen gözümün önünde canlandı olay

Okurken kendim yazdim da buraya unuttum sandim bu kadar benzer
Daha nisanliyim nisan alisverisine gitmistim bit elbise aldim gorumcem de eve davet edince elbiseyi giyip gitmistim herkes iltifat edince eltimin icinde kalmis sanirim ki iki gun sonra kayinbaba ile magzaya gitmistik
eltim kabinden bir cikti Benim elbiselemin aynisi ve dahasi kiz ustunden bile cikartmadi kasada oyle odeyip etiketiyle aldi cikti sonradan ogrendim ki kayinbabadan istemis bana da o elbiseden al diye sirf elbise icin gelmis o zaman sogumustum elbiseden de eltiden de

Vallahi aynı benimki hiç bir farkları yok 3.eltim olsa diyeceğim sen misin acaba diye ama o da yok bizde 2 eltiyiz

Ben Kvden cok sok gormustum ama en son ramazan da tartiliyordum
Kv bir anda kac Kilosun diye sorunca 53um dedim
Kb ordan 53 az 60 olman gerek sen bu kiloyla hamile de kalamazsin cocuk icin kilo al siz ne zaman cocuk yapcaksiniz sizden haber bekliyoruz dedi arkasina da bak boyle her kb konusmaz ben cok arkadas gibi anlayisliyim deyince bana kal geldi hayirlisi deyip kaldim

Kv, eşim ve ben onların evinde oturuyoruz. Kv eşime "bu ara herkes 2.karıyı suriyeli alıyo moda olmuş sana da alalım mı" dedi bende madem modaymış önce babam (kp) alsın akımı başlarsın ben arkasından kocamı gönderirim dedim Kv aaa olamaz olmaz diye bağırdı eşimle bende kahkahalara boğulmuştuk sinirlenip kalkıp gitmişti yanımızdan.

Oooh hakkından sen gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…