Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Durumu iyi değilse ille de altın beklemem kim olursa olsun. Çok gereksiz bence bide gun saymissiniz hiç alamayadabilirdi insanlık hali bu.

Ben de elti 1 tane fakat yaptıkları 1000 tane.

Geçen yaz sunnet olan çocuğunu , sanki baska gün yokmuş gibi , 5 aylık yavrumu karnimdayken kaybedisimin 2. günü, hastaneden çıkışımın 1. günüyken , sünnet kıyafetleri giydirip , amcasına el öpmeye getiren biridir kendisi.( sünnet bu olaydan 1 ay önce yapıldı ) Kp vefat etti , kaybettigim yavruma hamileyim daha , riskli gebeligim var , 3 kez kanama ve düşük tehlikesi yasamis biriyim , sabah 8 aksam 6 çalışıp , aksam okumalara kv de evine gidip gelenini gidenini agirlayip gecenin saat 1 inde evine döndüğüm zamanlarda eltim , çalışmıyorken ve kv de evine toplu tasima ile 20 dakika uzakta oturan biri olarak gelmedi 7 sine kadar sadece 3 gün geldi, aksamlari da ben kaldim o halimle ve 10 güne kadar da aksamlari hep gittim. Ama eltime sorsan ayy yakin degil ki gideyim , ayy zaten gelen de olmuyor . Benim kardesimin esi 7 aylık bebegi ile taziyeye geldiler kizcagiz bakti ki ben yalnizim isten gelmisim ve belli halsizim kanamadan dolayi , o kizcagiz kaldi da bana yardim etti.

Güya kv de için eltimle konuşmusuz , demisiz ki bakıcı tutariz ilerde kv ye. Bunu kv bana söylüyor ve inanmis bunu söylediğime. Benim tel de konusmalari kaydeden bir program var , eltimde konuşuyoruz tel de konu bir sekilde kv de geldi , işte dedi çok dert yanıyor tek kaldi ya şimdi ilerde biz bakmazsak bakici tutariz falan diye soylemisiz galiba falan dedi , dedim ki ben mi demisim bakici diye , ayy yok bazen ben demistim iste anne benim su tanıdigiminda bakicisi var , iste bakici kötü bir sey degil yardımcı olur sana falan , biz onu kötü anlamda demedik ki dedi ve bir anda farketti biz kelimesinin ne anlama geldigini , ben onu kötü anlamda demedim ki diye cevirdi , ben israrla dedim ki ben hiç bakıcı tutmayi dusunmedin soylemedim bile , çalışmaz isem ve elim ayagim sağlığım yerinde olursa evimde her zamam yeri var dedim kv demin. Ben bu ses kaydını saklıyorum elbet gün gelecek , bu bayram acmayi düşünüyordum konuyu ama evlerde olduğumuz için kısmet elbet denk geliriz bir ara.

Kv demin de var bir sürü olayı ama valla zaten sinirliyim eşime epeydir , su haziran 15 i bekliyorum , bir de kv deyi düşünüp kendimi doldurmayayim

Bizimkilerde diğer torunun yanında benim kızımı sevmezlerdi. Kıskanacak diye. Hatta Onu sevmiyoruz seni seviyoruz dediklerini bile duydum. Zaten diğerine bakmak için il değiştirdiler. Ama benim kızıma bakalım diyen olmadı. Deselerde baktırmazdım o ayrı :)) eşimin teyzesi ben bakarım dedi ama kv demedi. Annem 8 saat uzaklıkta kv 2 saat ama annem daha sık görmeye gelir ve hergün görüntülü arar. Üvey dedemiz bile kp den daha sık görüyor çocuklarımı.

Peki eşiniz annenize ne diyor ??
Ben kv ye anne demiyorum ama eşim diyor

Kv de otururken bi komşusu gelmişti o da kendi gelininden bahsediyordu bizim gelin kilolu falan Diye ben de o ara diyet yapıyorum aç geziyorum . Benim kv ne dese beğenirsiniz olsun bizim gelin de öyle patavatsız

Ben bir görümce olarak yaptım bunu
Abim yengemle benim yanımda samimi olduklarında hoppp suratımı 32 karış yapıp ortamın enerjisini bozuyordum, çünkğ abimi çok kıskanıyordum ama artık öyle degilim şimdi istiyorum ki abim daha çok ilgilensin yengemle hatta hep onunla ilgilensin çünkü artık çok seviyorum yengemi

Peki eşiniz annenize ne diyor ??
Ben kv ye anne demiyorum ama eşim diyor
Eşim anneme isminin yanina hanim diyerek konusuyor. Ayşe hanım gibi.. bende teyze diyorum. Bu durum beni ilk başlarda çok rahatsiz etmişti fakat kv nin gerçek yüzünü gördükten sonra çok isabetli bir durum olduguna karar getirdim.

E ses etmedi mi yatak odasını kilitlediğine?

Kaynanam gözümün önünde '' Senin karın böyle böyle yaptı, şöyle şöyle yaptı'' diye ufacık bir hatamı bire bin katarak beni eşime şikayet edip sinirimi bozduktan sonra benim sinir krizi geçirmemden sonra '' Ben seni çok seviyorum, annen bile bu kadar sevmiyor '' diye pişkince laf etmesi.
Ben de dedim '' Annem beni kocama şikayet etmez, çeker kenara uyarır. '' diye. Oğlundan da, kızlarından da destek göremeyince sustu oturdu.

Ay kusucam galiba. Onun olsun hediyesi de ya, bu ne?

Evlendi mi görümce? Ona da bir diyen bulunmuştur aynı lafı.

Beterin beteri var, en azından bileziklerin üstüne yatmayı akıl etmemişler.

En azından sizin çoçuğa hediye vermedi. Şükr etmelisiniz bence. Yeğene üzüldüm ben. Çocuk zaten yetim kalmış bide parasına göz koymuşlat.

biz yılda 10-15 gün anca görüştüğümüzden henüz dumurluk bi şey yaşamadım ama annemden bi tane anlatayım.
çeyiz için takı alışverişinie gidiliyor, annem durumlarını çok zorlamayayım diye bir de herhalde utanmış az ve öz beğeniyor, kv kişisi ay o iyi değil bu iyi falan diye bir sürü başka takı beğenmiş. Gerçekten de annemin beğendiklerinden daha pahalı ve daha çok takılar. annem de şaşaırmış tabi. sonra hem annemin beğendikleri hem kv nin beğendikleri alınıyor. annemin beğendikleri anneme kv nin beğendikleri kv'ye annem dumur, babam öfkeli tabi ki kv kişisi ikinci eş, öz olan vefat etmiş.
(süprizli son )

Senin elti çok Türk dizisi izlemiş. Öyle kolay mı len?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…