Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Senin elti çok Türk dizisi izlemiş. Öyle kolay mı len?

Aslinda devami var. Once esimin abisiyle evlendirmeye calismis. Olumsuz cevap alinca esime ayarlamak icin cok ugrasmis. Ustelik abisi nisanliyken. Abisi Libya’ya gitmis, esim İstanbul’a gelmis sirf kadindan kurtulmak icin. İlmek ilmek islemis ama durum ortaya cikmis.

Kıza ne oldu sonra.? Eltiye güldük ama birşey yapmamışlardır inşallah kıza.

Kıza ne oldu sonra.? Eltiye güldük ama birşey yapmamışlardır inşallah kıza.

Yok yahu, İzmir, Bostanli’da yasayan gayet egitimli, kulturlu bir aile. İclerinde elti bir boyle cikmis.

Kiz da bebegi dogurmus, bebek 2-3 yaslarindayken babasiyla barisip nikah kiymislar. Esim emin degil gunahini almayim ama adamin bosanmasini bekledi sanirsam demisti.

Bende yazayım benım eltı aday adayım var henuz babası kp gorusmedıgı ıcın nısanlanamıyorlar kadını kv sureklı arıyor artık eskerımız tanıssın diye (oglu nişan için baskı yapıyor ) kadın hep aynı seyı soyluyor kocam dun geldı bu sabah gitti adam varmı yokmu herkes merak içinde

Kayın validem yatak odamda ki çekmecelerimi karıştırıp kondom bulup eline alıp a bu ne ki demişti şok olmustum

İnsanları her şeyi yapıp, seni kırıp daha sonra senden 20 sene önce doğdukları için saygı beklemeleri... keşke anlasalar böyle bir hayat olmadığını
Ah çok zorr anlamıyorlar asla. Bide kendilerinde değil de sanki sende sorun varmış gibi davranmaları yok mu...

Ay benimde aklıma bir şey geldi. Yengem doğum yapacak doğuma gitmiştik. Bende gireceğim diye tutturmuştum. Küçüktüm daha heyecanlanmıştım merak ediyordum amcam da girsin ne olacak demişti hahaha yengemin bir bakışı vardı amcama o an.. ben korktum dışarı çıktım. Amcam da amma malmış yani. Canım yengeciğim ya affet...

Görümcemin oğlu oldu , farklı ilde kv gidiyor çeyrek aldım kıyafet aldım yolladım,5ay sonra ist geldiler ,görmeye çeyrek aldım ,4sene sonra kızı oldu çeyrek ve kıyafet alıp yanına gittik .Abisinin 7sene sonra çocuğu olmuş 1sene sonra gezmeye görümcemlere gittik, beni odaya çağırdı 100 tl verdi şok oldum bu ne dedim çocuk görmeye param yoktu anca bu kadar dedi yalnız eşinin kendi işi , evleri kendilerine ait durumları iyi ama parası yokmuş.Benden 2 sene sonra 3 kardeşi peş peşe doğum yaptı hepsine çeyrek ve kıyafet aldı ,durumu olmayan görümcem.Eşime dediğimde "sen çeyrek taksın diye mi çeyrek taktın "dedi ,ailesine hayatta laf söyletmez.Yahu bişi takmasın ama insanı enayi yerine koymasınlar eş kısmı görsün diye dedim .Bir diğer görümcem de " aman sen ne kadar iyi olursan ol adın gelin dedi " .

Çölyak hastasıyım gluten tüketmem yasak,eşimin ailesi biliyor eve yemeğe çağırdıklarında benim yemeyeceğim ne varsa yaparlar 10 sendir değişmiyorlar ilk sıralar kv durumu izah ettiğimde ," sen de yemeğini yanında getir ,biz oğlumuzun sevdiği şeyleri yapıyos " dedi .Demek ki akşam yemeğine oğlunu çağırıyorlar ben de eşantiyonum , böyle bir ailede gelin olmak zor

Allah kolaylık versin çekilecek dert değillermis

Benim ilk kızım doğduğunda azgoren görme engelli doğdu nerelere götürelim diye sasip doktor doktor gezerken bebek görmeye gelen kaynanam senin yüzünden diye beni suçladı senelerce salak gibi vicdan azabı çektim nasıl ruh halindeysem,sonradan öğrendim ki eşimin tarafında hem yürüme sorunu olan ağır engelli ve görme engelli kişiler var,kızım boyuma geldi hala dediğini sindiremiyorum ,gerekli testleri yaptırdık genlerin birinde sorun var ondan kaynakliymis çocuğun görme engelli olması şimdi bir tahlil sonucunu bekliyorum eşimin mi benim mi taşıyıcı olduğumuza dair yüzüne aticam sonucu,eşim daha bu sonuç çıkmadan zaten bende çıkar deyip duruyor sustursaydin aileni dedim bende ona.

B
İnşallah teşekkür ederim,daha bu ne ki ,çok ağladım çok.. Allahım kocalara ve ailelerine vicdan versin .
Bitmez zaten yaptıkları yazsak roman olur zaten cahillikleri edepsizlikleri sınır bilmezlikleri yüzünden hayatı zehir ederler , kötülük yapanın yaptığı yerden yaşaması dileğiyle inşallah

Kayın validem yatak odamda ki çekmecelerimi karıştırıp kondom bulup eline alıp a bu ne ki demişti şok olmustum
Benim kv de ben yeni evliyken banyodaki kozmetik ürünlerimi karıştırıp vücut peelingimi herkes sofradayken eline alıp gelmişti bu ne ise yariyor diye. Tutup kafasına geçiresim gelmişti ama allahtan kp mudahele etti. Sanane niye kızın özel esyalarini karıştırıyorsun dedi. Böyle böyle eşyalarımı didikleyip arkamdan konuşacak malzeme toplamıştı aklı sıra. Başkalarının yaninda bu çok lukse duskun diye adımı çıkardı.
Ne uyuz insanlar ya. Yemeğini yanında getir nedir yerinde olsam gitmem evlerine. Saygisizlar. Gorumcede ayrı tuhaf. Ama ben olsam üzerime alınmam birak kardesi olarak esinin zoruna gitsin hala savunuyorsada müstehak demekki.

Bu yorumumum nesini beğenmediniz beğenmeyenler acaba?
Görümceninkilere dicem dedim diye mi direk olsaydım şimdiye on kere demiştim. Bi alttaki msjımda da belirttim.Görümcemi sevdiğim için kırmak istemediğim için demediğim bu zamana kadar. Ama kayınpeder kayınvalide bana denilirken benim ve ailemin kırılacağını hiç düşünmediler. Beğenmedim atanlarda görümce galiba valla hiç güleceğim yoktu. Ne kadar üstünüze alındınız.

Benimkiler boşandılar kendisini de hiç sevmem şu an ama o zamanlar çok seviyodum tabi. Aradan yıllar geçince gelseydin zaten bişey olmamıştı demişti ben halamda evlenince ağlamışım. İstemeye geldiklerinde damatın ayakkabısını filan saklamışım söylememişim bide yerini. Sorunluymuşum demekki iyi dayak yememişim birinden

Nişanlım ile haber gönderdi kv.
Yemeğe çağırmış beni
Nişanlım beni aldı gittik yemek yiyoruz. Kıymalı şeyler yiyemem. Neden yemiyorsun diye sordu kıymalı yiyemiyorum ben elinize sağlık dedim ayıkladım kıymasız olan yerlerini yiyorum ben ama hala, bana kaldırdı dedi ki '' ben zaten sana yapmadım yemekleri oğlum için herşey'' ahahahahahah kendini belli etti şok oldum bir daha da gitmeye çekindim zaten

[QUOTE
Ne uyuz insanlar ya. Yemeğini yanında getir nedir yerinde olsam gitmem evlerine. Saygisizlar. Gorumcede ayrı tuhaf. Ama ben olsam üzerime alınmam birak kardesi olarak esinin zoruna gitsin hala savunuyorsada müstehak demekki.
[/QUOTE]
Malesef gitmeyince kavga çıkıyor Allaha havale ettim ,kardeşlerinin hepsi aynı ,benden iyilik beklerler yaparsın ama yine gelinsin denir gözde görünmez,ben çeyrek takılsın diye doğurmadım kim ne takmış bakmam ama çeyrek konusu her zaman yeri gelince eş kişisine denir ,benim sülalem hep çeyrek taktı,takan tarafın kişiye verdiği değerdir,seninkiler 3ün 1ini taktı derim (çünkü hep eşim kendi ailesini el üstünde tutar ) . strawberry_cake _cake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…