Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Muhakkak ki öyle fakat eve birileri geliyorsa, konuşmaları degisik geliyorsa size bile, bu durumdan kv deniz rahatsizsa en fazla siz değil de oğlu kızı sorumlu olur, oğlu - kızı - eşi uyarır, zaten demissiniz siz de keşke bakmasaydim diye yani aslında biliyorsunuz yapmanizin doğru olmadığı bir seyi yaptığınızı. Siz şüphe mi duydunuz diyelim , esinize aktarın ama direk değil de , gecen annenle konustum baban eve şu kisiyi getirmis senin de arkadaşınmis galiba vs gibi. Zaten aile bir şeylerden şüpheleniyorsa emin olun biliyorlardir durumu . Belki esiniz biliyordu ama en nihayetinde babası size söylemek zorunda değil ki. Siz de işin üzerine gitmissiniz vazifeniz olmadan , elinize bir fırsat geçmiş baktıkça bakmissiniz.

Son düzenleme:
neden aklinin ucundan gecmedi peki? ben neden bir kere olsun kendi esimin telefonunu elime almadim?
Sanırım eşiniz mesajlasirken size gostermese ya da teli iki saat elinden bırakmasa ona da bakardiniz. Değişik bir şey değil. Ne desem boş yaptığınızı doğru görüyorsunuz ve dediğim gibi Kayinpederiniz çıtayı baya aştığı için sizinki masum görünmüş yanında o kadar. Ee burda kayınpeder olmadığı için sizin yaptığınızın çok ayıp ve yanlış olduğunu söylemek istemiştim ama ben yanılmışım çok doğruymuş. Mesela şüphe ediyorsak iç çamaşırı cekmecesine kadar karıştırabiliriz ne bileyim günlük, oyuncak vs bulabiliriz.

kuzum ben telefon karistirmayi dogru buldugumu soylemiyorum ama olay boyle gelisti yapacak bisey yok boyle olmasi gerekti. Bana senii ilgilendirmiyo karisi cocugu baksin diyosunuzya siz aile icinde ne oluyo bitiyo bilmiyosunuz ben kaba taslak anlattim demekki bu durum banada yansidiki baktim. Lutfen insanlarin ustune gelmeden once biraz dusunun. Ben hic birinizi tanimiyorum sizde beni tanimiyosunuz. Burda bisey paylasip fikir ariyoruz siz tek biseye takiliyosunuz “neden telefonu karistirdin”. Bunu cozdugumuzde hersey duzelecek mi ? sonuc olarak kotu bi olayimiz yasanmadi hepinizin ici rahat olsun kimse intihar etmedi kimse birbirini dovmedi vurmadi kirmadi

cok haklisin

benim cocugum oldugunda boyle bi ortamda buyumesini istemiyorum bununda onune gecmek istedim ama arkadaslar telefon karistirmama takildilar. Olsun
Evet başkasının özelini karıştırmanız yanlış ama her şerde bir hayır vardır ,demek ki sizin sayenizde öğrenilecekmiş ,yapacak birşey yok şu saatten sonra tek yapacağınız psikolog desteği almak ve bu olay gerçekse adama ufak çocuk dahi yaklaştırmayın ,ne düşünceyle öpecek sevecek ya ne iğrenç insanlar var

Eltim boyum kısa diye sen çocuk doğurmazsın nerden çıkaracaksın demişti
Kadın haklıymış hamile bile kalamadım

Hiçte haklı değil öyle düşünme canım, sende bir gün güzel haberi alacaksın merak etme. Boya bakmıyor o işler benim de boyum 1.55, bir buçuk sene bekledim ama kavuştum beklediğim habere babaannem 1.45lik kadın 6 tane çocuğu var. Üzülmeye değmeyecek bir konu hiç alakası yok

Maşallah canım ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim

evet ben yaptigim seyin dogru oldugunu hic bir yorumumda iddia etmedim. Yaptim evet demekki bazi seyler bana yansiyoduki yaptim. Ben bu ailede cocuk yetistirecem kimse kusura bakmasin

1 aydır adami göremiyorum ki gelince de tepemizdesiniz surekli diycen :)

Benim gorumcemm yok onu aratmayan bir kaynanam var masallah kadin hem kaynanalik gorevi var hem.gorumce hadi gel bu isin icinden cıkkkbu arada akrabayiz halam olur kendisi

su gay kayınpeder in tek faulu esini aldatmasi. o da sizi ilgilendirmez. cinsel tercihi yuzunden adama sapık, hastalıklı muamelesi yapmışsınız, psikoliga yönlendiren, cocuk saklayan mi dersiniz... ben müslüman bir insanım ama dünya benim bakış acım ve inancımdan ibaret degil. bir insanin cinselligi kendisini ve partnerini ilgilendirir, onun mahremini deşip yargılamak çok daha çirkin bir şey. K.pederinize de esine de üzüldüm. ikisi de yalan bir hayat yaşıyor.

Benim eltimde benim nişan düğün zamanımda ben yeni evliyken falan baya kıskançlık yapmıştı yüzüme alenen yapmıyordu ama hareketleri ile belli ediyordu

Beni istemeye geldikleri akşam eltim kaynanamın yanına oturmuştu ve tüm akşam boyunca ara ara kaynanamın elini tutuyordu ve yanaklarını öpüyordu. Biz fotoğraf çekindikten sonra o da kv ve KBnin ortasına geçip ikisine sıkıca sarılarak baya foto çekinmiştii aklıma geldikçe gülerim. Düğünümde gelinliğim taşlı tuşlu incili boncukluydu kv hep reyhanın gelinliği çok güzel taşlı tuşlu salona girdiği anda ışıkların altında parıl parıl parliycak diye anlatıyordu her seferinde kvden bu lafı duyuyordum. Eltim bulunduğumuz yerde elbise beğenememiş taa İstanbula elbise almaya gitmişti bilni bakalım elbisesi nasıldı parlak simli Bi elbise almış benim elbisemde parliycak kafasındaydı

Ona da evlenirken sıfırdan ev düzüldü her istediği alındı bana da aynı şekilde her istediğim yapıldı sıfırdan ev düzüldü ikimize de herşey istediğimiz gibi yapıldı ama benim evimi görmeye geldiğinde yine de hasetlendi size daha fazla şey yapılmış diye. Enteresan Bi kafa

Biz eşimle daha yeni evliyken kendisi de yeni hamileydi 4 aylık falandı bu anları hiç unutmuyorum çok ağrıma gitmişti. Yeni evli Olduğumz için bebek düşnümüyoruz bunu da dile getiriyorduk zaten ki bana kendisi de ikimiz yalnızken korumuyor musunuz diye sormuştu laf arasında bende salak gibi korunuyoruz diye söylemiştim her neyse. Sürekli karşımda gözümün içine baka baka karnını okşuyordu. Kaynımında aşağı kalır Bi yanı yoktu ikisi de bizim gözümüzün içine baka baka eltimin karnını okşuyorlardı sanki bizim çocuğumuz olmuyormuş gibi. Sürekli ilk torun bilmem ne tarzında konuşmalar yapıyorlardı. Hayır kısır değiliz kendi isteğimizle çocuk yapmıyoruz nedir yani bu hareket. Cidden çok ağrıma gitmişti.

Sürekli bebeğe kaynanam bakcak ilk torun çok sevilir vay efendim işte doğumda kaynanam benle ilgilen ek kafalarına girdi. Sonuç eltim doğum yaptı 3 gün sonra kv köye gitti doğumu baya sıkıntılı oldu ve kendisiyle ilgilenen tek kişi bendim wcye giderken bile ben vardım yanında eşi bile doğru düzgün yardımcı olmadı. Doğumdan sonra eşimle biz gittik hep evlerine Bi ihtiyçlaro var mı diye. Kv köyden uzun Bi süre gelmedi. Bana yaptığı hareketlerin yanlış olduğunu girdiği sidik yarışının boşa olduğunu o zaman anladı. Yanında hiç kimse yokken ben vardım bunu egoistçe söylemiyorum yine olsa yine yaparım insanlı ksonuçta. Yardıma ihtiyacı varken ve benimde yardım etme imkanım varken kv gibi eşi gibi kenara çekilip durmam.

Şimdi yakın olmaya çalışır bana samimiyet kurmaya çalışır ama her zaman olduğu gibi şiödi de mesafeli koruyorum. Bi şeyleri anlaması için zor durumda olmasına gerek yok. Kaç senelik tanışıkluğımız var bende tana gördüğü ters yada kötü Bi hareket yok. Sidik yarışına girmesine yada bana tribe girmesine de gerek yoktu ama herkesin kendi tercihi.

Tesekkurler

Yok artık ya ne denir ki böyle biseye zor gerçekten eşinin tepkisini merak ettim yıkılmıştır yazık ne dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…