- 11 Ağustos 2018
- 1.506
- 3.124
- 133
- 41
- Konu Sahibi Cansel3477
-
olayin dahada ileriye gitmemesi icin ugrasiyoruz. Baskasinin ozeli dediginiz kisi kotu bi yolda ilerliyo. Bunu ailesi cok ogrenmeye calisti nedense ben elime aldigimda ekran kilidi yoktu. Keske olsaydi diyorum evet keske bakmasaydim. Ama siz olayin tam icinde olmadiginiz icin,o insanla yasamadiginiz icin, hareketlerini tavirlarini konusmasini kimlerle gorustugunu eve kimleri getirdigini gormediginiz icin tabiki benim telefonu karistirmama takilirsiniz. Cok normal. Tesekkur ederim fikrin icin
Sanırım eşiniz mesajlasirken size gostermese ya da teli iki saat elinden bırakmasa ona da bakardiniz. Değişik bir şey değil. Ne desem boş yaptığınızı doğru görüyorsunuz ve dediğim gibi Kayinpederiniz çıtayı baya aştığı için sizinki masum görünmüş yanında o kadar. Ee burda kayınpeder olmadığı için sizin yaptığınızın çok ayıp ve yanlış olduğunu söylemek istemiştim ama ben yanılmışım çok doğruymuş. Mesela şüphe ediyorsak iç çamaşırı cekmecesine kadar karıştırabiliriz ne bileyim günlük, oyuncak vs bulabiliriz.neden aklinin ucundan gecmedi peki? ben neden bir kere olsun kendi esimin telefonunu elime almadim?
Kv musveddesiKim bunu diyen ?
kuzum ben telefon karistirmayi dogru buldugumu soylemiyorum ama olay boyle gelisti yapacak bisey yok boyle olmasi gerekti. Bana senii ilgilendirmiyo karisi cocugu baksin diyosunuzya siz aile icinde ne oluyo bitiyo bilmiyosunuz ben kaba taslak anlattim demekki bu durum banada yansidiki baktim. Lutfen insanlarin ustune gelmeden once biraz dusunun. Ben hic birinizi tanimiyorum sizde beni tanimiyosunuz. Burda bisey paylasip fikir ariyoruz siz tek biseye takiliyosunuz “neden telefonu karistirdin”. Bunu cozdugumuzde hersey duzelecek mi ? sonuc olarak kotu bi olayimiz yasanmadi hepinizin ici rahat olsun kimse intihar etmedi kimse birbirini dovmedi vurmadi kirmadiMuhakkak ki öyle fakat eve birileri geliyorsa, konuşmaları degisik geliyorsa size bile, bu durumdan kv deniz rahatsizsa en fazla siz değil de oğlu kızı sorumlu olur, oğlu - kızı - eşi uyarır, zaten demissiniz siz de keşke bakmasaydim diye yani aslında biliyorsunuz yapmanizin doğru olmadığı bir seyi yaptığınızı.
Düşünmesi bile iğrenç ya küçük bir çocuğa birşey yaparsaBi sekilde bu insana dogru yolu gosterecekler eger bunlardan kimsenin haberi olmasaydi basina is alacakti. Simdi ogluyla kizi onu sessiz sedasiz duzeltmeye calisiyolar
Geç olsunda güç olmasın ne yapalım hayırlısı olsun inşallahne alaka boyla posla hakli felan da degil ayrica sadece vakti var dusunme boyle seyler
cok haklisinSanırım eşiniz mesajlasirken size gostermese ya da teli iki saat elinden bırakmasa ona da bakardiniz. Değişik bir şey değil. Ne desem boş yaptığınızı doğru görüyorsunuz ve dediğim gibi Kayinpederiniz çıtayı baya aştığı için sizinki masum görünmüş yanında o kadar. Ee burda kayınpeder olmadığı için sizin yaptığınızın çok ayıp ve yanlış olduğunu söylemek istemiştim ama ben yanılmışım çok doğruymuş. Mesela şüphe ediyorsak iç çamaşırı cekmecesine kadar karıştırabiliriz ne bileyim günlük, oyuncak vs bulabiliriz.
Geç olsunda güç olmasın ne yapalım hayırlısı olsun inşallah
benim cocugum oldugunda boyle bi ortamda buyumesini istemiyorum bununda onune gecmek istedim ama arkadaslar telefon karistirmama takildilar. OlsunDüşünmesi bile iğrenç ya küçük bir çocuğa birşey yaparsa,bence iyi ki de ortaya çıkmış inşallah sonu iyi biter
Evet başkasının özelini karıştırmanız yanlış ama her şerde bir hayır vardır ,demek ki sizin sayenizde öğrenilecekmiş ,yapacak birşey yok şu saatten sonra tek yapacağınız psikolog desteği almak ve bu olay gerçekse adama ufak çocuk dahi yaklaştırmayın ,ne düşünceyle öpecek sevecek yabenim cocugum oldugunda boyle bi ortamda buyumesini istemiyorum bununda onune gecmek istedim ama arkadaslar telefon karistirmama takildilar. Olsun
Eltim boyum kısa diye sen çocuk doğurmazsın nerden çıkaracaksın demişti
Kadın haklıymış hamile bile kalamadım
Maşallah canım ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbimHiçte haklı değil öyle düşünme canım, sende bir gün güzel haberi alacaksın merak etme. Boya bakmıyor o işler benim de boyum 1.55, bir buçuk sene bekledim ama kavuştum beklediğim haberebabaannem 1.45lik kadın 6 tane çocuğu var. Üzülmeye değmeyecek bir konu hiç alakası yok
evet ben yaptigim seyin dogru oldugunu hic bir yorumumda iddia etmedim. Yaptim evet demekki bazi seyler bana yansiyoduki yaptim. Ben bu ailede cocuk yetistirecem kimse kusura bakmasinEvet başkasının özelini karıştırmanız yanlış ama her şerde bir hayır vardır ,demek ki sizin sayenizde öğrenilecekmiş ,yapacak birşey yok şu saatten sonra tek yapacağınız psikolog desteği almak ve bu olay gerçekse adama ufak çocuk dahi yaklaştırmayın ,ne düşünceyle öpecek sevecek yane iğrenç insanlar var
1 aydır adami göremiyorum ki gelince de tepemizdesiniz surekli diycen :)Güzel konuynuş
Düğünden 2 hafta sonra kayınvalidemlerle memlekete gitmek zorunda kaldık. Eşimde işi sebebinden haftasonları geliyodu. Nerdeyse 1 aya yakın görüşemedik doğru düzgün. Akrabalarda biliyo malum. Ve tatatam... 1 ayımız bile olmamış teyzesi adet olup olmadığımı sordu (bebek bekliyo ya herkes) çok sinirim bozulmuştu. O gün bu gündür piskolojim düzelmiyo
Benim gorumcemm yokKızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Tesekkurlersu gay kayınpeder in tek faulu esini aldatmasi. o da sizi ilgilendirmez. cinsel tercihi yuzunden adama sapık, hastalıklı muamelesi yapmışsınız, psikoliga yönlendiren, cocuk saklayan mi dersiniz... ben müslüman bir insanım ama dünya benim bakış acım ve inancımdan ibaret degil. bir insanin cinselligi kendisini ve partnerini ilgilendirir, onun mahremini deşip yargılamak çok daha çirkin bir şey. K.pederinize de esine de üzüldüm. ikisi de yalan bir hayat yaşıyor.
hahaha aslinda dusunmedim degilbu olaya nasil fikir verebilirsiniz bilmem ama soyliyim muhabbet olsun kimsenin duygulariyla oynamaya hakkim yok benim kp varya benim kp telefonla cok ugrasan bi insandir. Kendisi 55 yasinda ama 20 yasinda erkek arkadaslari vardir. Surekli genc insanlar gibi giyinmeye calisir bakimini yapar kendine ozen gosterir. Yemek yapar evin isini yapar karisina yardim eder onu yormaz her is gelir elinden. Ben bunun surekli telefonla ugrasmasindan huylandim. Ben asla telefon karistiran bi insan degilim esimin telefon sifrelerini herseyini bilirim ama asla birbirimizin mesajlarini girip okumayiz bjseyden suphelenmedigimiz surece. Kp normalde telefonuna sifre koyar kimse giremez. Sansima o gun denk geldi sifreyi kaldirmis actim. Ben asla bisey yakalicagimi dusunmuyodum ama sadece merakimi gidermek icin hani bjsey yapmiyodur normal takiliyodur demek icin baktim. Bide ne goreyim erkeklerle mesajlasiyo terbiyesiz bi sekilde. Kizlar cok detaylara girmicem cunku buraya sigmaz cok acayip seyler gordum sok oldum. Kisaca benim kp genc erkeklerden hoslaniyomus. Iyice telefonu karistirdim goruntulu sohbetler terbiyesiz videolar izlemeler flan. Google gecmisinede baktim erkek erkege videolar izlemis. Isin garibi hem onlari izlemis hemde zina yapmak haram mi , gay videolari izlemek haram mi gibi seyler arastirmis. Benim kp namazjnda niyazinda bir adamdir boyle biseyi asla beklemiyodum benim elim ayagim titredi ben simdi kimle paylascam esime nasil soylicem neden ben gordum neden baktim diye kendi kendimi yedim. Sonra esime anlatmak zorunda kaldim. Ben bu insanla sık sık yuz yuze yan yana gelen biriyim uzak degiliz yakiniz ve kendimi ona bakarken cok garip hissediyorum ona karsi butun duygularm degisti igreniyorum gibi bisey. Anlattim iste daha cok sey var ama cok uzun olacak sorarsaniz kisa kisa anlatirim. Boyle biseyi derken bile utaniyorum
Çünkü eşim onun huyunu bildiği için beni istemeden önceki gün uyarmıştı, hatta ayilip bayilmaz inşallah demişti ki nitekim dediği gibide ciktiNeden değil dediniz.siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?