Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

iğrenç bi insansın
Sende çok terbiyesizsin, haddini bil. Noldu sana ne dokundu. Benimle mi oturup kalkıyorsun da iğrençmişim.
Ayrıca onun bunun çocuğuna laf söyleyenler kendi çocuklarından çekiyorlar işte. Öyle her ağzına geleni söyleyen başına gelenlerden kendi sorumlu işte. Allah bu kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. Benim canını yakmaya çalışırken kendi canları yandı. Korkma öyle büyük hastalık değil.

Sesli güldum

Arkadasim var saglik personeli
Çocuğunda gelişimle ilgili bir problem cıkmış daha tam ne olduğunu anlayamamışlar alanıyla ilgili doktora götürüldüler eşi diyorki acab sen ilaçlarının dozunu fazla mi verdin

Annenin zatwn psikoloji o zaman alt ust insan en yakinindakinden destek bekler ki kendisi hemşire neyin ne kadar verileceğini gayet iyi biliyorken eşi kaynanaya fırsat bırakmıyor zaten
Birde okuyup bilincli biri olmasa neler söylerdi merak ediyorum

Allah iyiliginizi versin bugun cok sıkıcı bi gündü okuyunca bi hal oldum gülmekten

Ohhaaa kiz beyni hicte kucuk degilmis seytanin aklina gelmez yaotigi iyi farketmissiniz

Midem bulandı kayınvalideden

Kp yaptığı gercekten iğrenç ama sizin karıştırmanız zatwn yanlızken ne diye oğluyla paylaşma ihtiyaci hissedip ona bu mağlubiyeti yarattınız ki inan bu durundan sonracesimden soğurdum

Destek değil köstek olurlar Rabbim yaptıklarını yanlarına koymasın ,engelli çocuğun sıkıntısını anneden başka kimse anlamaz.

Kp yaptığı gercekten iğrenç ama sizin karıştırmanız zatwn yanlızken ne diye oğluyla paylaşma ihtiyaci hissedip ona bu mağlubiyeti yarattınız ki inan bu durundan sonracesimden soğurdum
neden ihtiyac hissettim biliyomusunuz hanimefendi. Kp min bana karsi olan davranislari beni rahatsiz ettigi ve kocama her soyledigimde ”seni samimi buldugu icin yakin gordugu icin boyle yapiyo abartma” dedigi icin, baska baska seyler oldugu icin soylemek durumundaydim. Birbirimizden sogumadik rahat olun. Hayir anlamiyorum dunyada o kadar olay varken ve o kadar olay gozumuzun onunde yasanirken ben rahatsiz oldugum bi durumda bunun pesine dusmeyip sessizce beklemelimiydim? Illa o adamin basina bisey mi gelmesi gerekiyodu? Veya benim veya ailemden bir baskasinin. Bunlarin onunu kesmek yerine niye telefonuna baktim diye oturup tastisalim mi? lutfen isin en ince ayrintisina kadar bilmeden insanlari yargilamayin

Ben annemin yanında yatmış insan degilim rahat rahat üç tartışmalarına girmem ama Ne münasebet der giderdim

Bm 1 bçk yıllık evliyim daha 4 aylık evliydim kv alt katımda oturuyo bnm evimin balkonu sokak kapısının dışında kalıyo ve kombi de balkonda bi gece saat gece 3 eşim duştahkn bnde balkona sigara içmeye çıkmıştım eetesi gün kv bna dedi ki gece yarısı ses oldu çıktım yukarı bakmaya dedi hırsz faln sanmış heralde sonra baktım kombinin sesini duyunca kombiyi yaktılar heralde fiye düşündüm dedi bornozlada görebilirdi bizi bnde demiştim ki o saatte buraya neden çıkıyosun anne gece 3 te de ses olur 5 te dedim daha da bişey diyemedi

Ay bazı yorumları okuyunca krize girdim gülmekten bazı kayınvalide vs eltiler çok tehlikeliler. Bende yeni evliyim henüz birşey yaşamadım ama yaşarsam bu konuyu hatırlayacağım kesinlikle

Ben annemin yanında yatmış insan degilim rahat rahat üç tartışmalarına girmem ama Ne münasebet der giderdim
[/Q
şaka mı ya gelip yanına mı yattı tam boğmalık

Ben sinie krizi geçirdim sizi düşünemedim hürrem sultan nedir yaaaa fazla dizi izletmeyin ona cok komik duruma düşürmüş kendini

Ben sinie krizi geçirdim sizi düşünemedim hürrem sultan nedir yaaaa fazla dizi izletmeyin ona cok komik duruma düşürmüş kendini

Yahu ona bende çok güldüm kucuktu o zamanlar cok cahildi. Bende cok sallamiyordum acikcasi gulup geciyordum. Ha bana çok cektirdiler orasi ayri tabii unutulmuyor ama sineye çekiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…