- Konu Sahibi Cansel3477
-
Yorumlarınızı okudum, tamam o ailede çocuk yetistireceksinizde bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinize zaten söylemişsiniz, çocuğu dedesinden uzak mi tutmaya çalışacaksınız onu merak ettim ben, yoksa kp sen böyle bir insansın çocuğumla gorusmeni istemiyoruz mu diyeceksiniz, sadece merakımdan soruyorum, bu arada yanlış anlamayın ama cocugunuzunda tercihleri kp den bağımsız olarak farklı bir yönde olabilir sonuçta ilerde ama tabiki inşallah olmaz yalnız kp nizi rencide etmeden uzak tutacaksınız o şekilde tutun çünkü çok utanır sizlerin bildiğini bilirseevet ben yaptigim seyin dogru oldugunu hic bir yorumumda iddia etmedim. Yaptim evet demekki bazi seyler bana yansiyoduki yaptim. Ben bu ailede cocuk yetistirecem kimse kusura bakmasin
bizim bildigimizi bilmiyo kimse onu rencide etmiyo ben normal bi sekilde hayatima devam ediyorum bu konuyu ailesi kendi arasinda cozmeye calisiyo kimsenin birbirine kotu bisey yaptigi yok. Tercihi bu yonde olabilirde ben bunu duydugumda ne yapmam gerekiyo tabikide sok olacam normal mi karsilicam. Konunun cok detaylarini bilmediginiz icin burda bana herseyi diyebilirsiniz cok normal. Bu konuyla ilgili artik bisey sorulmazsa cok memnun olurum sadece yasadigim olayi anlattimYorumlarınızı okudum, tamam o ailede çocuk yetistireceksinizde bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinize zaten söylemişsiniz, çocuğu dedesinden uzak mi tutmaya çalışacaksınız onu merak ettim ben, yoksa kp sen böyle bir insansın çocuğumla gorusmeni istemiyoruz mu diyeceksiniz, sadece merakımdan soruyorum, bu arada yanlış anlamayın ama cocugunuzunda tercihleri kp den bağımsız olarak farklı bir yönde olabilir sonuçta ilerde ama tabiki inşallah olmaz yalnız kp nizi rencide etmeden uzak tutacaksınız o şekilde tutun çünkü çok utanır sizlerin bildiğini bilirse
bu olay yeni olmadi kimse bizim bunu bildigimizi bilmiyo bitane gorumcem var bide esim var 2 kardesler ikisi babalarini rencide etmeden kotu seyler yapmamasi adina takip ediyo hepsi bu. Bana sen bunlari ogrenmeseydin adam elimizden gidecekti dediler. Cunku gidiyodu baska sehirdeki insanlarin yanina gitme plani yapiyodu. Ben farketmeseydim basina is gelecekti istediginiz kadar telefon karistirdin diyin umurumda degil. Iciniz rahat olsun kimse kirilmadi kimse rencide olmadi hersey suanda yolunda gidiyoHer koşulda kalp kırmadan, incitmeden iyidir, eşiniz bile sizden ne kadar utanmış sonuçta birde kp bildiğinizi bilirse bu durum insanı intihara bile sürüklerCicek061
Yoo ben niye telefonu niye karistirdiniz diyeyim estagfrullah, sadece bu durum karşısında hem çok şaşırdım hemde yorumu söyledim, kırmadan incitmeden düzeltmeye çalışmak zaten güzel birseybu olay yeni olmadi kimse bizim bunu bildigimizi bilmiyo bitane gorumcem var bide esim var 2 kardesler ikisi babalarini rencide etmeden kotu seyler yapmamasi adina takip ediyo hepsi bu. Bana sen bunlari ogrenmeseydin adam elimizden gidecekti dediler. Cunku gidiyodu baska sehirdeki insanlarin yanina gitme plani yapiyodu. Ben farketmeseydim basina is gelecekti istediginiz kadar telefon karistirdin diyin umurumda degil. Iciniz rahat olsun kimse kirilmadi kimse rencide olmadi hersey suanda yolunda gidiyo
Sizde zaten öyle yaptığınızı soyluyorsunuz, valla zor bir durumYoo ben niye telefonu niye karistirdiniz diyeyim estagfrullah, sadece bu durum karşısında hem çok şaşırdım hemde yorumu söyledim, kırmadan incitmeden düzeltmeye çalışmak zaten güzel birsey
genel olarak soyledim oyle diyolarya. Aynen oyle oluyo zaten kimseyi kirmadan incitmeden hersey cozuluyo kimsenin onurunu kirmadik hersey yolundaYoo ben niye telefonu niye karistirdiniz diyeyim estagfrullah, sadece bu durum karşısında hem çok şaşırdım hemde yorumu söyledim, kırmadan incitmeden düzeltmeye çalışmak zaten güzel birsey
Keşke konuyu paylaşmasaydınız bu telefonu kurcalamanizdan cok daha kotu birsey ayrıca eşinizin size karşı mahcup olması da ayrı bi durum ne diye mahcup olacak ki. insanların cinsel eğilimleri kimseyi ilgilendirmez bana göre ortada ki tek sorun kayınvalidenin aldatiliyor olması. O da sizi hic ilginlendirmez bi gun esinizde sizi aldatabilir mesela bunu kP deki gibi çok absürt ahlak dışı bulacak mısınız?evet kimse biseyden suphelendiginde takip etmesin hersey gulluk gulistanlik olsun dimi. Siz oyle yaparsiniz
tabikide ahlak dısı bulacam siz normal mi karsilarsiniz bu durumuKeşke konuyu paylaşmasaydınız bu telefonu kurcalamanizdan cok daha kotu birsey ayrıca eşinizin size karşı mahcup olması da ayrı bi durum ne diye mahcup olacak ki. insanların cinsel eğilimleri kimseyi ilgilendirmez bana göre ortada ki tek sorun kayınvalidenin aldatiliyor olması. O da sizi hic ilginlendirmez bi gun esinizde sizi aldatabilir mesela bunu kP deki gibi çok absürt ahlak dışı bulacak mısınız?
Bende de bir "görümce" var. "tırnak" içinde görümce çünkü eşimle aslında hiçbir kan bağı olmayan bir aile dostu kadın. Biz eşimle balayı planları yapıyorduk, bu kadın tutturdu "ben de sizinle geleceğim" diye. "oraya gideriz buraya gideriz, şunu yaparız bunu yaparız" diye planlar yaptı. Eşim de kırılmasın diye ona hayır diyemeyince biz sırf kadın gelmesin diye balayımızı iptal etmek zorunda kalmıştık.Ben balayına birlikte gidenlerin sapık olduğunu düşünüyorum açıkçası cidden bilinçaltı sapık bence bu insanların . Evlerden ırak ya
Burda sorun sizde belliki kadın zaten anormal net bir şekilde hayır demeliydiniz koca balayı bir deli icin iptal edilmemeliydi. Kadında saka gibi ne tipler var ya çıkıp ailenizden bir allahın kuluda kadına demedi mi sen niye gideceksin onlarla diye ? Kötü olmuş cidden telafi edeceğiniz tatilleriniz olsun inşallahBende de bir "görümce" var. "tırnak" içinde görümce çünkü eşimle aslında hiçbir kan bağı olmayan bir aile dostu kadın. Biz eşimle balayı planları yapıyorduk, bu kadın tutturdu "ben de sizinle geleceğim" diye. "oraya gideriz buraya gideriz, şunu yaparız bunu yaparız" diye planlar yaptı. Eşim de kırılmasın diye ona hayır diyemeyince biz sırf kadın gelmesin diye balayımızı iptal etmek zorunda kalmıştık.
Nasil bir ruh hastasiBende de bir "görümce" var. "tırnak" içinde görümce çünkü eşimle aslında hiçbir kan bağı olmayan bir aile dostu kadın. Biz eşimle balayı planları yapıyorduk, bu kadın tutturdu "ben de sizinle geleceğim" diye. "oraya gideriz buraya gideriz, şunu yaparız bunu yaparız" diye planlar yaptı. Eşim de kırılmasın diye ona hayır diyemeyince biz sırf kadın gelmesin diye balayımızı iptal etmek zorunda kalmıştık.
Bende de bir "görümce" var. "tırnak" içinde görümce çünkü eşimle aslında hiçbir kan bağı olmayan bir aile dostu kadın. Biz eşimle balayı planları yapıyorduk, bu kadın tutturdu "ben de sizinle geleceğim" diye. "oraya gideriz buraya gideriz, şunu yaparız bunu yaparız" diye planlar yaptı. Eşim de kırılmasın diye ona hayır diyemeyince biz sırf kadın gelmesin diye balayımızı iptal etmek zorunda kalmıştık.
Elin kadını üzülmesin diye ben balayını iptal edeceğim,o kadını yollar kocayı da camdan atarım ne bu samimiyet üzülmesin diye balayı iptal etmek ,ne münasebet ya çok sinir oldum Allah size sabır versin.Evinize girip çıkıyor mu ?Bende de bir "görümce" var. "tırnak" içinde görümce çünkü eşimle aslında hiçbir kan bağı olmayan bir aile dostu kadın. Biz eşimle balayı planları yapıyorduk, bu kadın tutturdu "ben de sizinle geleceğim" diye. "oraya gideriz buraya gideriz, şunu yaparız bunu yaparız" diye planlar yaptı. Eşim de kırılmasın diye ona hayır diyemeyince biz sırf kadın gelmesin diye balayımızı iptal etmek zorunda kalmıştık.
Kusura bakmayın ama neden karıştırdlnız ki adamın telefonunu... Onun özeli sonuçta, eşiniz de değilhahaha aslinda dusunmedim degilbu olaya nasil fikir verebilirsiniz bilmem ama soyliyim muhabbet olsun kimsenin duygulariyla oynamaya hakkim yok benim kp varya benim kp telefonla cok ugrasan bi insandir. Kendisi 55 yasinda ama 20 yasinda erkek arkadaslari vardir. Surekli genc insanlar gibi giyinmeye calisir bakimini yapar kendine ozen gosterir. Yemek yapar evin isini yapar karisina yardim eder onu yormaz her is gelir elinden. Ben bunun surekli telefonla ugrasmasindan huylandim. Ben asla telefon karistiran bi insan degilim esimin telefon sifrelerini herseyini bilirim ama asla birbirimizin mesajlarini girip okumayiz bjseyden suphelenmedigimiz surece. Kp normalde telefonuna sifre koyar kimse giremez. Sansima o gun denk geldi sifreyi kaldirmis actim. Ben asla bisey yakalicagimi dusunmuyodum ama sadece merakimi gidermek icin hani bjsey yapmiyodur normal takiliyodur demek icin baktim. Bide ne goreyim erkeklerle mesajlasiyo terbiyesiz bi sekilde. Kizlar cok detaylara girmicem cunku buraya sigmaz cok acayip seyler gordum sok oldum. Kisaca benim kp genc erkeklerden hoslaniyomus. Iyice telefonu karistirdim goruntulu sohbetler terbiyesiz videolar izlemeler flan. Google gecmisinede baktim erkek erkege videolar izlemis. Isin garibi hem onlari izlemis hemde zina yapmak haram mi , gay videolari izlemek haram mi gibi seyler arastirmis. Benim kp namazjnda niyazinda bir adamdir boyle biseyi asla beklemiyodum benim elim ayagim titredi ben simdi kimle paylascam esime nasil soylicem neden ben gordum neden baktim diye kendi kendimi yedim. Sonra esime anlatmak zorunda kaldim. Ben bu insanla sık sık yuz yuze yan yana gelen biriyim uzak degiliz yakiniz ve kendimi ona bakarken cok garip hissediyorum ona karsi butun duygularm degisti igreniyorum gibi bisey. Anlattim iste daha cok sey var ama cok uzun olacak sorarsaniz kisa kisa anlatirim. Boyle biseyi derken bile utaniyorum
Kızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Hepsi cins bunlarınHemen hemen her yıl gideriz evlerine. 11.yılda kek yapıp ikram ettiler, hem de güler yüzle
Normal şartlarda, herkese çay verseler, bana "sen içiyor musun?" derlerdi, çekirdek ikram ederler, beni teğet geçerken "sen sevmiyorsun değil mi?" derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?