Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Bak seni döverim mi bastım kahkahayı

ulumaya kahkaha attım ya sahsadufhadskjldfhlkdsjasdf

masum ya kıyamam bu sevimli :)

hahahaa bu ne demek ya

Bilmiyorum anlam veremedim ama cok sonradan lafi yerleştirdim
Cnm ya osmanlidayiz kocanda padişah benim mi haberim yok ? Alt ustu şahinler e gelin gelmişsin onlarda sanmiyorum osmanli soyundan gelsinler demiştim. Patlican morunu görmustum suratinda.
Ihh he hik mik kalmşti

Eşimin yegenı sevgili yaptı kızı begenmıyolar yaşı buyuk vs diye, gorumcem bana anlatıyor begenmedım falann dıye yegenımle konustum sende amcan gbı hemen atlama dedım dedi amcası eşim olur, ve benim bunu sonra idrak etmem :)

sizde kv oğluna sormuş ,

benım kp direk bana sormuştu neyle korunuyorsunuz duydumki dogum kontrol hapı içiyormuşsun içme
onu içenin çocugu olmuyor araştırdım demişti , soru karşısında deliye dönmüştüm ,

10 yıldır dogum korntol hapı içtiğimi duysa adam aklını oynatır herhalde dedim içimden , hapı bıraktıgım ay hamile kaldım çok şükür ,

Ev almıştık esimle kimseye haber vermeden.sonra haber verelim dedik ķv gittik. Oturduk başka şehirden aldık evi onlar k3ndi yaşadıkları yerden almamızı istiyorlardı.soyledu eşim ķv ınslalah kredi ödeyemezsiniz banka evi elinizden alır dedi ve ben şok ne diyeceği mı bilemedim sadece baka kaldım.sonra sen anne olamazsın dedim

Yani pes diyorum daha neler duyacağım burada

Hapı bıraktığın ay hamile kalamazsin derler normalde . Bende yasmin kullaniyorum genç kizligimdan beri

Hahahah uyanıp uyanıp yanında yatan kocana bakmışsındır kv mi yanımdaki diye :)))) o ne yaaa fredy

Ben de burda okuduğum en şok edici kv vakasını söyliim...Ben oğluma aşıkım deyip gelinin yanında oğlunu dudağından öpen vakaydı. .
Ben uydurma mi yazan şizofren mi acaba diye düşündüm. Eğer şizofren değilse anne oglun bence akla getirmek istemeyecegimiz bı ilişkisi var

Hahahah uyanıp uyanıp yanında yatan kocana bakmışsındır kv mi yanımdaki diye :)))) o ne yaaa fredy
Yok gelip başımda durmuş bana bakıyordu. Hala da öyle hep yüzümü inceler ne anlıyor bilmiyorum sinir oluyorum. Benim için kayınvalide demek kabus demek orası çok isabetli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…