- Konu Sahibi Cansel3477
-
1- Benim kv bana gelip yok şu adam seni mutlu ederim dedi, yok şu adam bana şu iltifatı etti. Kp ise yok gençliğimizde durmadık, yok şu kadın.Kızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Sizde almıcanız modelleri seçin eviniz için bunları beğendim diye sonra gidip değiştirin dumur olsunevet eşyalarımız daha alınmadı zaten alsın aynısını ben böyle şeylere takılan biri değilimdir ama benim yanımda başka model seçiyo.ertesi gün benden gizli gidip benimkinin aynısıyla değiştiriyo o yüzden saçma geliyo.dese ki aa çok beğendim benimki de aynı olsun gayet iyi niyetli olur.böyle gizli kapaklı yapması çok saçma
Canım evlenmişler belki bir iki ay beraberler hamile kalmış kadın ama adamın haberi yok askerdeyken öğrenmiş kadın hamileliği. E askerlik iki yıl olunca çocuk doğmuş büyümüş bile adam kendi karısını kendi çocuğunu bilmiyor daha kiAnlamadim baskasindan bebeği mi olmuş yani ?
Sizin evli versiyonunuzumYaşadığım en şok edici şey elti,kv ve görümcemin olmaması.Çünkü henuz bekarım.Ama şuraya oturup rez alıyorum.
En azından torunda torun diyormuşBenimkide nişanlıyken bana ev temizliği için yardıma gelmek istedi, gerek yok desemde yok gelicem yardım edicem dedi. Meğer bizim evin yakınında bi akrabası varmış. Ona bi uğrayalım en fazla yarım saat oturup kalkarız dedi, bende inandım tabi. Gittim ki kadına sana oturmaya gelicez demiş, kadın hazırlık yapmış. Saatlerce orda oturdu akşam 5 gibi benim eve geçti güya temizliğe. Balkon demirlerini silmiş, bi cam silmiş ben mutfağı temizlerken geç oldu ben hallederim gerisini dedim çıktık evden. Tüp bebek yaptırdım 2 kez günlerce bi işimi yapamadım hiç bi işimin ucundan tutmadı bi kap yemek pişirip gelmedi. Şimdi torunda torun diyor.
Şanslı insanım diyorsun yani.Sizin evli versiyonunuzumElti görümce yok, kayınvalide de varla yok arası, bekar kızlara benimki gibi çöpsüz üzüm bir evlilik mi dilesem ne yapsam
Var var. Bizimki doğumdan sonra gelmedi bileDemek ki benim kv gibileri de varmış.2.hamileleigimde bir hayırlı olsun demedi hiç bir görüşmede de hamileliğimle ilgili birşey sormadı bozduğunu düşünmüştüm.
Eski bir geceliğe bir bakır bileziğe annemden kalan şu gözlüğe razıysan gel benimleee
Bu yorumu okuyunca benimde aklıma o geldi yaeski gecelik nedir ya tövbee
En azından torunda torun diyormuşbizimki arayıp sormuyor bile.
Dişli olduğunu baştan göstermek, mesafeli olmak, bir talepleri olduğunda o talep size ve karakterinize uygun değilse hiç eğip bükmeden istediklerinin olamayacağını söylemek:))))Şanslı insanım diyorsun yani.Varsa bu işin bir sırrı gel özelde bir kahve içelim
Yazıldı bunlar listeyeDişli olduğunu baştan göstermek, mesafeli olmak, bir talepleri olduğunda o talep size ve karakterinize uygun değilse hiç eğip bükmeden istediklerinin olamayacağını söylemek:))))
He tabii ayrıca eşinizinde ailesine saygılı, aile-eş dengesini sağlayan ama bağımsız bir insan olması lazım.
Böyle diyince aklıma kardeşim geldi. Kardeşim daha küçücük aynı yaşta kuzeni var en fazla 3 falandır yaşı.. dedem o kadar ayrımcı davranırdı ki diğerini daha çok severdi kucağına alırdı ilgilenirdi kardeşimle ilgilenmezdi kötü davranırdı o yaşında o benim dedem değil Ahmet’in dedesi demişti o yaşıyla anlamaz dersiniz ama nasıl şaşırmıştık hiç unutmadı hiçde sevmedi dedesini sonraVar var. Bizimki doğumdan sonra gelmedi bile20 gün sonra eli boş geldi. Çocuk 14 aylık oldu başkada gelip görmediler. Görüntülü arayıp görmüyorlar bile. Büyük kızım uzun süre babaannem yok benim diyordu.
Valla konu elti, kayınvalide, görümce olduğundan yazacaklarım konu dışı olmaz sanırım.Yazıldı bunlar listeyeŞimdi geriye tek kalan uygun bir aday.O da birgün bulunacak umarım.
Nişanlıyım kayınvalidemin ağzından hiç gelin lafı duymadım çook şükür hep kızım diye tanıtır aa benziyorsunuz derler bir deKayınvalide gelin alıyoruz gelin aşağı gelin yukarı diyorsa, bizde gelinler şöyle yapar, gelin dediğin böyle giyinir, gelin hamarat olur, oğlum şunlardan hoşlanır diyorsa bir düşünün, o kayınvalide nikah kıyılsın ben bu kızı istediğim standartlara uydururum düşüncesinde olabilir aman dikkat
Ne bileyim askerlik 2 yıl olunca bebeği de yeni doğmuş diye düşündüm izne de gelmediyse kafam karıştıCanım evlenmişler belki bir iki ay beraberler hamile kalmış kadın ama adamın haberi yok askerdeyken öğrenmiş kadın hamileliği. E askerlik iki yıl olunca çocuk doğmuş büyümüş bile adam kendi karısını kendi çocuğunu bilmiyor daha ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?