Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Kv yok. Gorumcem var ama fazla muhattabim degil senelercr gorusmedigimiz icin bi olagan disi konumuzda olmadi. Ama eltimmm ahh o eltimmm bundan 5 sene once baska sehirdeydik.dedi ki bu ramazan size gelelim buyur dedim. Tam 1 ay boyunca 2 cocuk (kucukte degillerdi) kendisi esi kaldilar. Laf arasinda utanmadan buraya para biriktirmeyr geldim dedi bizden yiyip iciyo yaa akla bak. Market alisverisi yapacagimizda ozellikle kendi istedigi markalari soylerdi. Neyse asil konu esimin 2 tane is arkadasinin hanimlariyla arkadastik. Biriyle ayni binadaydik iftara davet etti gittik. Adamlar salonda biz balkonda oturuyoruz karsida az asagida insaat var. Basladi bu abuk subuk konusmaya (yasca bizden cok buyuk o zamanlar 40 yasindaydi )benim oglan daha bebe sayilir isigi yakip acti bi kac kere. Neymis insaattan adamlar gelirmis sinyal verdik sanirlarmis. Biz tabi sokkk. Neyse gulduk gectik. Ev 4 odaydi. Biz (2 arkadasim ve beni kasdediyo) kocalari alip odaya gidelimmis o cocuklara bakarmis. Ayri bi sok daha. Neyse ona da zorla gulduk gecti. Pesinden arkadasimla ev sahibiyle bildigin agiz dalasina girdi. Tamam arkadasin yasi kuciktu ama tip olarak buyuk gosteriyodu. Vayy efendim ondan kucuk duruyomus onu cebinden cikarirmis ondan daha guzelmis falan ayri bi sok daha. Durumu artik nasil toparlayacagimi da sasirmistim. Eve iner inmez arkadaslara ozur mesaji attim esime de olanlari anlattim. Gordugu gorecegi rahmet budur onlarin dedi. Bi daha ne gittik ne gelebildiler.

dünyanın sonu değil,kural öyleyse banlayabilirler yapcak bir şey yok
Yeniyim diyip durmuşsunuz da evleneli 2 sene olmuş hala yeni gelinim diyenler gibi olmuş Yeni bile olsanız girişte kurallar belli.

Gayet normal bir şekilde uyarı yapan birine kin duyacak kadar yarası olanlar hemen eksilemiş.

Keşke o neydi gız vakası yaratsaymışsınız orda ya da içerde.

Eşime sevgiliyken aldığım ikimizin olan bir fotoğrafı bastırdığım bardak vardı.Nişanlıyken eşimin ailesine kalmaya gittiğimde o bardaktan su içtim.Rujum olduğu için ruj izi olmuş.Ve görümcem 2-3 gün çirkeflik yapıp ağlayıp sızlayıp eşime benim bardaktan ruj iziyle ona mesaj verdiğimi söylemiş.En ilginç ve komik buydu

Demek ki benim kv gibileri de varmış.2.hamileleigimde bir hayırlı olsun demedi hiç bir görüşmede de hamileliğimle ilgili birşey sormadı bozduğunu düşünmüştüm.

Ay ben anlamadım emaneti

Nişanlın değil mi istediğin mesajı verirsin yâda direkt öpersin bunda ağlayıp sızlayacak nevar ben anlamadım.

Eski erkek arkadaşım barışmak için ara ara yokluyordu beni. Salak saçma mesajlar atıyordu ben de iki tersleyince susar sandım. Meğer annesine numaramı vermiş, kadında beni aramıştı.
Telefonu açtım sesi tanıyamadığım için “kiminle görüşüyorum?” Dedim.
“Mustafa’nın annesiyim” dedi.
Bi an algılayamadım. Mustafa kim, Mustafa’nın annesi kim, neden arıyor?
“Hangi Mustafa?” Dedim, cevaben “hayatında kaç tane Mustafa var?” Dedi
Bir edepsizlik yapmayayım diye derin bi nefes alarak sorumu tekrarlamıştım. Ahh şimdiki aklım!

Yeni gelin işini biliyor))

Eltim yok❤
Ama kendini eltim sanan bi tanıdığı var nişanlımın
Bizim aktivite yapıp hikayemize attığımız ne varsa sorun oluyormuş ona
Kendini kaynım sanan şahıs eşimi arayıp her yaptığınızı hikayeye atmayın benimki görüyor aynısını yapalım diye başımın etini yiyor demişti jkjkjk

Yeni evliyim, kimseye anahtar vermemek konusunda netim. Kayınvalidelerde oturuyoruz, görümcem falan da var. Güya bana, anahtar birine verilsin her türlü hal var konulu şiiri okuyor. Görümcem tatildeymiş de evine su basmış da açmış kv hemen girmiş, anahtar olmasaydı naparlarmış onları anlatıyor. Eşimde konuya vakıf, ya anne ablam neden kaynanasına vermedi anahtarı da sana verdi diye sordu. Tamamen pisliğine. Kayınvalide cevap verdi, kaynanası uzakta oturuyor onun diye. Uzun bi sessizlik oldu. Görümcemin kaynanasının, kv nin karşı komşusu olması dışında hiçbir sorun yoktu

Vardı benimde öyle saçmalıklarım
Biraz kendini gömme hikayesi benimki, hep başkaları kötü olacak değil ya
Eşimin kardeşi gibi görüğü bi kuzeni var. Canını bile emanet eder ona. Onunda eşi yediyini içtiğini paylaşan tiplerden.
Bunlar bizim şehre geldiklerinde eşim arabayı verirdi. Ailecek gezip tozarlardı, whatsapp dan izlemesi kalırdı bana. Benimki aşırı üşengeç tip, bide işten yorgun gelince sosyal aktivite hayal olmuştu bana Bu hikayeninde kötü kıskanç eltisi ben oluyorum))
NOT: her mutlu aile fotorafının arkasında mutlu aile yokmuş, göstermelik mutlulukta ola biliyormuş

Anlamadim baskasindan bebeği mi olmuş yani ?

Nikah kiyilmis, tebrikleri aliyoruz. Sadece nisan ve nikahta gordugum eltim “Sana kismetmis cok ugrastim evlendirmek icin” dedi. Balayinda esime sordum o ne demekti diye.

Kadin kendi yegeniyle evlendirmek istemis megerse, yegeni baskasindan 4 aylik hamileyken.

Görümcem tanıştıktan birkaç ay sonra bana dönüp'' kardeşim seni söyleyince ay bir kötü oldum o mahallelerden kız mı alınır yollu oluyor o kızlar genelde kötü oluyorlar basit oluyorlar bırak bırak o kızı dedim ama sen hiç o mahalle insanı gibi değilsin çok hoşsun' 'demişti ama eşimin ailesi ile aynı mahallede oturuyoruz o zamanlar ailemle ve görümcem de o mahalle kızı hala der ayyyy ne korkmuştum diye güya övecek ama baya yeriyor ki çok sevimsizdir zaten çok

Eski bir geceliğe bir bakır bileziğe annemden kalan şu gözlüğe razıysan gel benimleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…