Bugünkü durusmam; Tum takilari benden alip yeni sozlusune takacakmis

Kim bilebilir

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
128
129
18
42
Bundan once bir konu daha acmistim. Konuyu nasil buraya tasirim beceremedim.kisa ozet geceyim. Karsi komsumla aldattigi icin bosanma davasi acmistim. Bu surecte bana bircok psikolojik iskence uyguladi. Onceki konumda oldugu icin ok detaya girmeyecegim. Kanimi emdi resmen. Ve sonra gidip dava surecinde baskasiyla sozlendi. Bugun durusmam vardi. Son olmasini bekliyordum artik karar baglanir diye bekliyorduk ve bu soz kanitlarimi da dosyaya eklemistik. Ancak karsilik olarak tum takilarima, ailemin, akrabalarimin aldiklari da dahil, tedbir istedi. Annesi de araya girip ben onlari oglumun karisina aldim. Artik o karisi degil yeni karisina takacagim dedi. Avukatimda bu ifadenin kayitlara gecmesini talep etti. Bu bir itiraftir. Bunun icin ayri bir dava acacagiz tutanaklara islensin dedi. Mahkeme karari yine erteledi. Ne bitmez bir surec.cok yoruldum cok. Ben yeni bir dava istemiyorum. Zaten bosanmadan sonra ayrica mal davamizda olacak. Onumde boyle bir surec daha var. O zaman daha da cirkeflesecekler o da belli. Sizce ben avukatimin dedigi gibi ayri dava acmali miyim? Gucum kalmadi hic. Saglikli dusunemiyorum. Sonradan pisman olmakta istemiyorum.

Uğraş tabiki
Onların burnundan gelsin
Gücünün son damlasına kadar uğraş
Gerekirse altınların yarısı kadar avukat masrafı tutsun yeter ki o yiyemesin
Ne midesiz insanlar ya oğlu aldatıyor kv altınları yeni karısına takıcam diyor
Yeni gelinin bunlardan haberi var mı acaba
Karısını karşı komşuyla aldatan ve hala boşanmayan biriyle sözleneceğine inanmak istemedim de
İğrenç çünkü

Bundan once bir konu daha acmistim. Konuyu nasil buraya tasirim beceremedim.kisa ozet geceyim. Karsi komsumla aldattigi icin bosanma davasi acmistim. Bu surecte bana bircok psikolojik iskence uyguladi. Onceki konumda oldugu icin ok detaya girmeyecegim. Kanimi emdi resmen. Ve sonra gidip dava surecinde baskasiyla sozlendi. Bugun durusmam vardi. Son olmasini bekliyordum artik karar baglanir diye bekliyorduk ve bu soz kanitlarimi da dosyaya eklemistik. Ancak karsilik olarak tum takilarima, ailemin, akrabalarimin aldiklari da dahil, tedbir istedi. Annesi de araya girip ben onlari oglumun karisina aldim. Artik o karisi degil yeni karisina takacagim dedi. Avukatimda bu ifadenin kayitlara gecmesini talep etti. Bu bir itiraftir. Bunun icin ayri bir dava acacagiz tutanaklara islensin dedi. Mahkeme karari yine erteledi. Ne bitmez bir surec.cok yoruldum cok. Ben yeni bir dava istemiyorum. Zaten bosanmadan sonra ayrica mal davamizda olacak. Onumde boyle bir surec daha var. O zaman daha da cirkeflesecekler o da belli. Sizce ben avukatimin dedigi gibi ayri dava acmali miyim? Gucum kalmadi hic. Saglikli dusunemiyorum. Sonradan pisman olmakta istemiyorum.
Avukatını dinle. Eski eş ailesi de ne kadar rahat pes. Sen böyle dururken onların rahat rahat at kosturmasina izin verirsen pişman olursun. Avukat ne derse onu yapın

Sakın pes etme. Şuan o davayı açmasan da gücün yerine gelmeyecek, üzüntülerin azalmayacak. Ama dava açıp da hakkını yedirmediğinde kendini daha iyi hissedeceksin. Kaldı ki karşı tarafın da istediği budur: pes etmen. Yaşatma onlara bu sevinci.

Sahip olduklarına, kendine gelecek hazırlamak için sıkıca tutun.

Kv bozuntusu hakimin önünde suç itiraf etmiş hiç utanmadan. Cehalete bak. Tabi ki devam edin yanlarına koymayın. Geçen konunuzdan hatırlıyorum. Lütfen şunlara pirim vermeyin artık. Sağır sultan duysun davayı zinadan açtığınızı. Bu karşı tarafın kişisel hak ihlaline girmez ki. Var olan bir kamusal süreci paylaşıyorsunuz.

Boşanma süreci devam ediyor. Zinadan açmıştım davayı hakim değerlendirme sürecinde diyin şu haysiyet yoksunlarına hak ettikleri gibi davranın. Sizin de bizim de içimiz soğusun bir nebze :sinirli:

Düğünde takılan tüm takı ve para size ait yasal olarak avukatınız düzgün biri mi? Eğer güvenilir bir avukatınız varsa zaten endişe etmenize gerek yok. Aradan yıllar geçse bile takı konusunda dava açıp faizi işe beraber kadına gider takı olayı. Düğün video, fotoğrafları, takı tutanağı varsa biter bu iş.

Psikolojik olarak yıpranmış olabilirsiniz ama bağımsız bir süreç olarak düşünün. Bırakın avukatiniz isini yapsın. Siz de davalara katılın sürdüğü yere kadar. Bu arada psikolojik destek alsanız çok iyi olur kendiniz için. Elbet adalet yerini bulur allahım işi bakın duruşmada kv kendi ağzı ile koz vermiş.

Önemli olan sizin iyi olmanız.
Eğer sürecin uzaması, sizin hayatınıza dönmenize engelse,
Avukatınızı hırsa gerek yok diyip yönlendirin, bir an önce kendinizi kurtarın..
Açık söyleyeyim, ben para için böylesine rezil insanlarla daha fazla karsi karsiya gelmek istemem.
Zinadan açtığınız davadan ne kadar tazminat alacaksınız?
10? 20?
Değer mi?

Back
X