- 23 Aralık 2019
- 128
- 129
- 18
- 42
- Konu Sahibi Kim bilebilir
Bundan once bir konu daha acmistim. Konuyu nasil buraya tasirim beceremedim.kisa ozet geceyim. Karsi komsumla aldattigi icin bosanma davasi acmistim. Bu surecte bana bircok psikolojik iskence uyguladi. Onceki konumda oldugu icin ok detaya girmeyecegim. Kanimi emdi resmen. Ve sonra gidip dava surecinde baskasiyla sozlendi. Bugun durusmam vardi. Son olmasini bekliyordum artik karar baglanir diye bekliyorduk ve bu soz kanitlarimi da dosyaya eklemistik. Ancak karsilik olarak tum takilarima, ailemin, akrabalarimin aldiklari da dahil, tedbir istedi. Annesi de araya girip ben onlari oglumun karisina aldim. Artik o karisi degil yeni karisina takacagim dedi. Avukatimda bu ifadenin kayitlara gecmesini talep etti. Bu bir itiraftir. Bunun icin ayri bir dava acacagiz tutanaklara islensin dedi. Mahkeme karari yine erteledi. Ne bitmez bir surec.cok yoruldum cok. Ben yeni bir dava istemiyorum. Zaten bosanmadan sonra ayrica mal davamizda olacak. Onumde boyle bir surec daha var. O zaman daha da cirkeflesecekler o da belli. Sizce ben avukatimin dedigi gibi ayri dava acmali miyim? Gucum kalmadi hic. Saglikli dusunemiyorum. Sonradan pisman olmakta istemiyorum.