Bugünkü durusmam; Tum takilari benden alip yeni sozlusune takacakmis

Bundan once bir konu daha acmistim. Konuyu nasil buraya tasirim beceremedim.kisa ozet geceyim. Karsi komsumla aldattigi icin bosanma davasi acmistim. Bu surecte bana bircok psikolojik iskence uyguladi. Onceki konumda oldugu icin ok detaya girmeyecegim. Kanimi emdi resmen. Ve sonra gidip dava surecinde baskasiyla sozlendi. Bugun durusmam vardi. Son olmasini bekliyordum artik karar baglanir diye bekliyorduk ve bu soz kanitlarimi da dosyaya eklemistik. Ancak karsilik olarak tum takilarima, ailemin, akrabalarimin aldiklari da dahil, tedbir istedi. Annesi de araya girip ben onlari oglumun karisina aldim. Artik o karisi degil yeni karisina takacagim dedi. Avukatimda bu ifadenin kayitlara gecmesini talep etti. Bu bir itiraftir. Bunun icin ayri bir dava acacagiz tutanaklara islensin dedi. Mahkeme karari yine erteledi. Ne bitmez bir surec.cok yoruldum cok. Ben yeni bir dava istemiyorum. Zaten bosanmadan sonra ayrica mal davamizda olacak. Onumde boyle bir surec daha var. O zaman daha da cirkeflesecekler o da belli. Sizce ben avukatimin dedigi gibi ayri dava acmali miyim? Gucum kalmadi hic. Saglikli dusunemiyorum. Sonradan pisman olmakta istemiyorum.
Ac tabi elinden geleni ardina koyma.Aldatan sen olsan cok yoruldum mu derdi ugrastir onu pisligiyle yuzlessin yuzlessin dursun

Bu surec yipratici biliyorum yasadim. Ancak yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz birakmayin. Herseyden vazgecerseniz kimse size al bu da senin hakkin demez. Mucadeleden vazgecmemek gerekir. Daha fazla cirkeflesemezler merak etmeyin. Asil sessiz kalirsaniz cok ustunuze giderler. Eger birsey yaparlarsa savciliga sikayet edersiniz. Bosanan tum kadinlar yasadi bu yipeatici olayi. Az kaldi, dayan. Sonu hayir olacak sabret.

Acin tabi ki surundurun adam sizi aldatmis siz ona tazminat davasi acin ,piskin herif ve ailesi

Neee bu kadar arsızlık yapıyorlarsa asla bırakmayın peşini
Insanlar hiç ölmeyecek gibi konuşuyor ya bunun hesabını nasıl verecekler

Kendini tutup, o kayinvalide cadisinin da, o hiyarin da sacini basini yolmadigin icin sabrindan dolayi seni tebrik ediyorum.
Ve....tabi ki ugrasmaya devam et. Gerekirse daha saglam bir avukat bulup, birak takilari vermeyi, ayagindaki dona kadar al, hatta varsa tazminat falan iste.
Cinlerim atti yahu.

olay şey değil mi, eş müsveddesiyle karşı komşu tartıştıklarında eş müsveddesi git bir bak senin ki çıldırdı deyip kadının yanına gönderiyordu?

eğer o üyeyseniz ne olur peşini bırakmayın o arsızların, pis donlarını bile alın lütfen..
Evet o akilsiz benim. Her atagima karsilik daha beter bi atak geliyor. Devlet o kirli camasirlari da verir mi ki? Tek umidim guzel bir tazminat. Ama dava sureci bitmiyor bitmiyor. 4 yil oldu.

Takılarinizin pesini birakmayin.Insanlar cakal olmus.O nasil piskin kayinvalide sizden alip ,diger geline takacakmis.Yenisini almak sıkıyor cünkü.Allah firsat vermesin.Sonra da hakim
Takilar icin kanun neyse o uygulanir dedi avukat. Sen de kalir. Ama dava surecinde bu soz yine aldatmaya girer ayrica tazminat davasi acabiliriz dedi. Takilarima hic dokunmadim. Altin cok sevmem. Hepsi 0. O yuzden kullanmak istiyor. Kp mahkeme cikisi diyor ki, artik karisi degil. Es sifatiyla gaspettigi ne varsa geri versin. Cok gururum ezildi. Sanki dolandiriciymisim gibi takiliyorlar.

Uğraş tabiki
Onların burnundan gelsin
Gücünün son damlasına kadar uğraş
Gerekirse altınların yarısı kadar avukat masrafı tutsun yeter ki o yiyemesin
Ne midesiz insanlar ya oğlu aldatıyor kv altınları yeni karısına takıcam diyor
Yeni gelinin bunlardan haberi var mı acaba
Karısını karşı komşuyla aldatan ve hala boşanmayan biriyle sözleneceğine inanmak istemedim de
İğrenç çünkü
Neyi nasil ne kadar biliyor hic ilgilenmedim. Uzuluyorum onun adina da. Kesin kandirmistir benim ki. Kadin ruhuna dokunacak her hareketi cok iyi bilir. Bu arada bu hikayede ki hic birimiz kor cahil degiliz. O kadin da dahil yuksek lisansli doktoraliyiz. Konustugumuz konulara daha da ayri uzuluyorum

Sakın pes etme. Şuan o davayı açmasan da gücün yerine gelmeyecek, üzüntülerin azalmayacak. Ama dava açıp da hakkını yedirmediğinde kendini daha iyi hissedeceksin. Kaldı ki karşı tarafın da istediği budur: pes etmen. Yaşatma onlara bu sevinci.

Sahip olduklarına, kendine gelecek hazırlamak için sıkıca tutun.
Es sifatiyla gaspettigim tum herseyi haram ediyorlarmis. Aldatilmasam onlar bizim di benim degil anlamiyorlar. Yiprandim artik.

Kv bozuntusu hakimin önünde suç itiraf etmiş hiç utanmadan. Cehalete bak. Tabi ki devam edin yanlarına koymayın. Geçen konunuzdan hatırlıyorum. Lütfen şunlara pirim vermeyin artık. Sağır sultan duysun davayı zinadan açtığınızı. Bu karşı tarafın kişisel hak ihlaline girmez ki. Var olan bir kamusal süreci paylaşıyorsunuz.

Boşanma süreci devam ediyor. Zinadan açmıştım davayı hakim değerlendirme sürecinde diyin şu haysiyet yoksunlarına hak ettikleri gibi davranın. Sizin de bizim de içimiz soğusun bir nebze :sinirli:
Soranlara oyle soyluyorum ama soranlara. Tek unudum su tazminat. Insallah iyi birseyler cikar. Her durusmaya gitrigim de bu sefer son diyorum heycanla gidiyorum ama ustune yeni yikimlarla geri donuyorum

Allah aşkı için böyle namussuz insanlar surundurun, arsizliklari ile hayatlarına normal devam edemesinler
En basta tek niyetim buydu ve inanin bunun icin cok ugrastim. Hep kotuler kazanmasin yanlarina kalmasin ailesinden kim ders cikarsa bile kagi dedim ama onlar hayatini yasadi guldu eglendi surunen ben oldum. Umarim iyi bir tazminat alirsam bu cektiklerime bir nebze deger.

Es sifatiyla gaspettigim tum herseyi haram ediyorlarmis. Aldatilmasam onlar bizim di benim degil anlamiyorlar. Yiprandim artik.
Dinen sen onlara haram edersin. Takı kadınındır. Bırakma peşini, yüzsüzler. Çocuklarının yediği naneden utanacaklarına altını öbürüne takacağım diyor 😡

Anlamadım, takılar zaten kadının değil mi? Nasıl takıya tedbir istiyor ve dava sonuçsuz kalıyor ki? Rezil rüsva olsun şerefsiz adam ve anası.
Takiya tedbir taleplerini sundular karar vermedi hakim bu aile mahkemesi buranin isi degil dedi. Avukatim da canini yakmak icin boyle bir talepleri var yoksa takilar kadinindir dedi. Avukatim dava surecindeki bu iliski icin ayri bir aldatma davasi acalim dedi. Malum dosyaya ekleyemiyormusuz. Ilk dava dosyasi neyse o. Sadece kanaat icin ekledik biz dosyaya. Ama keske yapmasaymisim. Hem sureci uzatti hem de beni yine yiktilar. Tamam benimkiler insan degil de bu surec neden bu kadar uzar ki. Hakkimi aramaya korkar oldum.

Çok naif bir kişiliğiniz var. İçinize atmayın gerekirse her yerde bağıra bağıra anlatın yaşadıklarınızı. Vazgeçmeyin donuna kadar alın.

Back
X