Bugünkü durusmam; Tum takilari benden alip yeni sozlusune takacakmis

Eşinizin komsu ile goruntulerini izlemistiniz siz o degil misiniz Allah askina bunlarin yanina birakmayin hayatimda okudugum en kotu konulardan biriydi herkese de anlatin neden dava actiginizi
Evet o benim.soranlara anlatiyorum ama soranlara. Insallah hakim de sizin gibi dusunur de bu cektiklerime deger. Yoksa bu surece daha cok yanarim

En basta tek niyetim buydu ve inanin bunun icin cok ugrastim. Hep kotuler kazanmasin yanlarina kalmasin ailesinden kim ders cikarsa bile kagi dedim ama onlar hayatini yasadi guldu eglendi surunen ben oldum. Umarim iyi bir tazminat alirsam bu cektiklerime bir nebze deger.
Eminim karşılığını kat kat alacaksınız. Inaniyorsanizilahi adalet, inanmıyorsanız karma diye bir şey gerçekten var. Umarım onlarda hakettiklerini en kısa sürede bulurlar hayatınıza bakın ama nolur onları süründürün

Düğünde takılan tüm takı ve para size ait yasal olarak avukatınız düzgün biri mi? Eğer güvenilir bir avukatınız varsa zaten endişe etmenize gerek yok. Aradan yıllar geçse bile takı konusunda dava açıp faizi işe beraber kadına gider takı olayı. Düğün video, fotoğrafları, takı tutanağı varsa biter bu iş.
Altinlar bende kasa da zaten. Avukatim onlar senin zaten icin rahat olsun canini yakmaya calisiyorlar dedi. O nun tutanakta belirtilmesini isteme sebebi dava surecinde ki bu ihanet icin ayrica bir tazminat davasi. Ama bu 4 yilin sonunda ne alacagim belli degil ki. Deger mi bilemedim.

Bundan once bir konu daha acmistim. Konuyu nasil buraya tasirim beceremedim.kisa ozet geceyim. Karsi komsumla aldattigi icin bosanma davasi acmistim. Bu surecte bana bircok psikolojik iskence uyguladi. Onceki konumda oldugu icin ok detaya girmeyecegim. Kanimi emdi resmen. Ve sonra gidip dava surecinde baskasiyla sozlendi. Bugun durusmam vardi. Son olmasini bekliyordum artik karar baglanir diye bekliyorduk ve bu soz kanitlarimi da dosyaya eklemistik. Ancak karsilik olarak tum takilarima, ailemin, akrabalarimin aldiklari da dahil, tedbir istedi. Annesi de araya girip ben onlari oglumun karisina aldim. Artik o karisi degil yeni karisina takacagim dedi. Avukatimda bu ifadenin kayitlara gecmesini talep etti. Bu bir itiraftir. Bunun icin ayri bir dava acacagiz tutanaklara islensin dedi. Mahkeme karari yine erteledi. Ne bitmez bir surec.cok yoruldum cok. Ben yeni bir dava istemiyorum. Zaten bosanmadan sonra ayrica mal davamizda olacak. Onumde boyle bir surec daha var. O zaman daha da cirkeflesecekler o da belli. Sizce ben avukatimin dedigi gibi ayri dava acmali miyim? Gucum kalmadi hic. Saglikli dusunemiyorum. Sonradan pisman olmakta istemiyorum.
Avukat ne derse onu yap donuna kadar al

Takiya tedbir taleplerini sundular karar vermedi hakim bu aile mahkemesi buranin isi degil dedi. Avukatim da canini yakmak icin boyle bir talepleri var yoksa takilar kadinindir dedi. Avukatim dava surecindeki bu iliski icin ayri bir aldatma davasi acalim dedi. Malum dosyaya ekleyemiyormusuz. Ilk dava dosyasi neyse o. Sadece kanaat icin ekledik biz dosyaya. Ama keske yapmasaymisim. Hem sureci uzatti hem de beni yine yiktilar. Tamam benimkiler insan degil de bu surec neden bu kadar uzar ki. Hakkimi aramaya korkar oldum.
Sıkma canını, aldatma davası sayesinde belki de daha fazla şey alırsın. 3-5 ay geç olsun ama senin avantajına olsun sonuç. Maddiyat umrumda değil deme. En azından bu pisliklerin canını acitmis olursun.

Canım bu adamın sözlenmesi zinadir. Zina davası da aç. Haklarını sonuna kadar al. Süreç çok uzun. Ben de boşanma asamasindayim ve hukukçuyum. Haysiyetim 2 paralık oldu iftira yalan her şey var.

Kendini tutup, o kayinvalide cadisinin da, o hiyarin da sacini basini yolmadigin icin sabrindan dolayi seni tebrik ediyorum.
Ve....tabi ki ugrasmaya devam et. Gerekirse daha saglam bir avukat bulup, birak takilari vermeyi, ayagindaki dona kadar al, hatta varsa tazminat falan iste.
Cinlerim atti yahu.
Ben sadece kafami egip tebessum edebildim sadece. Beynim uyustu o an.

Evet o akilsiz benim. Her atagima karsilik daha beter bi atak geliyor. Devlet o kirli camasirlari da verir mi ki? Tek umidim guzel bir tazminat. Ama dava sureci bitmiyor bitmiyor. 4 yil oldu.

biter ablacım sen yeter ki güçlü dur. ne olacak ne bitecek diye düşünme her şey istediğin gibi olacak inşallah karşınızda ki insaflı bir hakimdir. buraya yazdıklarını orada da anlattıysan üstüne de 2-3 delil koyduysan daha ne?
hem evlilik tamamen bitmeden yeni birini hayatına alması aldatmaya girmiyor mu? hakim buna nasıl müsaade ediyor?

Es sifatiyla gaspettigim tum herseyi haram ediyorlarmis. Aldatilmasam onlar bizim di benim degil anlamiyorlar. Yiprandim artik.
Birincisi sen gasp etmedin, zaten senin hakkın
İkincisi her haram ettim diyenin söylediğiyle haram olmuyor bazı şeyler. Hak hukuk var.

Yıprandınız ama sabredin. Güzel günler de gelecek elbet 🙏🏻

Takilar icin kanun neyse o uygulanir dedi avukat. Sen de kalir. Ama dava surecinde bu soz yine aldatmaya girer ayrica tazminat davasi acabiliriz dedi. Takilarima hic dokunmadim. Altin cok sevmem. Hepsi 0. O yuzden kullanmak istiyor. Kp mahkeme cikisi diyor ki, artik karisi degil. Es sifatiyla gaspettigi ne varsa geri versin. Cok gururum ezildi. Sanki dolandiriciymisim gibi takiliyorlar.
Ne derlerse desinler,kanun neyse o.Taki kadinındir.Dolandirici da degilsin.Hakkinı alacaksin.Allah ,bu yaptiklarinin ustune eski esine birinin daha hayatinı yakma fırsatı vermesin.Hakkini al,geriye bakma.Sen cirkef degilsin,ama onlar öyleymiş.

biter ablacım sen yeter ki güçlü dur. ne olacak ne bitecek diye düşünme her şey istediğin gibi olacak inşallah karşınızda ki insaflı bir hakimdir. buraya yazdıklarını orada da anlattıysan üstüne de 2-3 delil koyduysan daha ne?
hem evlilik tamamen bitmeden yeni birini hayatına alması aldatmaya girmiyor mu? hakim buna nasıl müsaade ediyor?
Hukuk sistemi onu var olan davaya eklemiyor. Ilk dilekcenin disinda bir konu oldugu icin ayri bir dava acmak gerekliymis. Ya ne hali varsa gorsun ama artik beni bir azad etsin. Benim de bir hayatim var ama gelecegime dair agzimda tek bir cumle tek bir plan yok. Oyle akisindayim. Benim de duygularim var, ben de anne olmayi cok isterim mesela. Ama gelecek yok hic aklimda. Oyle sindim, sindirildim.

Birincisi sen gasp etmedin, zaten senin hakkın
İkincisi her haram ettim diyenin söylediğiyle haram olmuyor bazı şeyler. Hak hukuk var.

Yıprandınız ama sabredin. Güzel günler de gelecek elbet 🙏🏻
Iyi bir tazminat karari cikmazsa heralde artik ayakta kalmaya gucum kalmaz.

Kesinlikle iyi bir tazminat alırsın hakimin önünde itiraf etmiş anası resmi olarak evli olduğu halde başkası ile sözlendiğini.Sen sabret ve dua et Allahın verdiği hüküm herseyin üstündedir Allah hakimlerin hakimidir.

Eger zamani geri cevirebilsem eski koca denilen .............................................................................................................. varliga 1 kurus bile birakmazdim evimdeki çöpümü bile vermezdim okadar net bak aradan 15 yil falan gecti pismanligim asla bitmiyor

Hukuk sistemi onu var olan davaya eklemiyor. Ilk dilekcenin disinda bir konu oldugu icin ayri bir dava acmak gerekliymis. Ya ne hali varsa gorsun ama artik beni bir azad etsin. Benim de bir hayatim var ama gelecegime dair agzimda tek bir cumle tek bir plan yok. Oyle akisindayim. Benim de duygularim var, ben de anne olmayi cok isterim mesela. Ama gelecek yok hic aklimda. Oyle sindim, sindirildim.

böyle demeyin lütfen.. madem bu kadar yıprandınız o şeref yoksununa uzlaşma yoluna girmek istediğinizi yaptıklarından sonra bari bu kadar insan olması gerektiğini söyleseniz? yani nasıl böyle şrefsiz olmayı başarıyorlar ben anlamıyorum

Back
X