Bugünler geçecek mi ?

Allah razı olsun

Allahim yardimciniz olsun ve esin biran once is bulsun. Benim esim de iki aydir issiz ve bulamiyor. Biz de ocak ayini da kurtaririrz ama subatta allah buyuk is bulamazsa cok zor durumdayiz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Allah yardımcınız olsun eşim çalışıyor ben bulamadım Allah razı olsun

Aylığı yetmedi kapatmak için iş yerine borçlandı hastalıklar vs yetmedi yetirmeye çalıştı babasına kefil olmuş babası ödemedi vs vs
madem babası kefil olmasını istedi o zaman babası ödeyecek borcunu. bayağı ayıp ediyormuş kayınbaban
umarım sen de iş bulursun yakın zamanda

Her darlıktan sonra elbet bir bolluk vardır..

En kısa zamanda feraha kavuşursun umarım.

Ailelere hayret ettim.
Geline-damada kızgın olabilirsin.
Ona yardım etmek istemiyor olabilirsin
Hatta burnu sürtsün de istiyorsundur, anlarım.

Ama olan senin evladına da oluyor.
Bunu nasıl görmüyorlar..

Allah merhamet versin..

Allah razı olsun

para çok şey bu yalan dünyada.. merak ettim neyin borcu 30 milyar ?
eşiniz kredi çekemiyorsa, bari aileleriniz bu konuda yardım etsin kredi çeksinler, ödemesini siz yapın..
çok büyük para değil aslında. ve siz de ne iş olursa yapın bu dar boğaz bitene kadar. gündelik işler vs.
allah yardımcınız olsun

Sagolun Allah razı olsun

Yom canm fatura odemisler fatura odeme merkezlerinden sifresiz cekim yapmislar sanirim kart nosu uzerinden banka magdur etmiyorz geri alirsin demisler ama iki uc ay surebilirmis buda bizi buldu
Sıkıntı yapmayın bizimde geçen ay başımıza geldi Vodafone faturası ödenmiş internetten alisverise herseye mesajla onay kodu geliyor o sefer gelmedi bankaylada tartistik ama halloluyor sıkmayın caninizi

Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Adam belki bunalmış içmiş tanıyor musunuz hayatlarını biliyor musunuz da böyle zor durumda insanları üzecek yorumları şak diye yazıyorsunuz. Yillar sonra ilk icti diyor. Rabbim herkesin içinden yobazligi acimasizligi alsa merhamet duygusu koysa keşke.

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ev temizliği için apartmanlara apt görevlilerine haber bıraksanız? O iste hep ihtiyaç bulunur. Geliriniz yoksa belediyeye başvurun. Belediyenin ücretsiz kresleri de var. İş ve işçi bulma kurumuna gidin. Lokantalara gidin Avm lere sorun. İçinizi ferah tutun. Herkesin başına gelebilecek şeydir yokluk. Ben ne perisanlarin düzlüğe çıkıp ev bark sahibi olduğuna çocuklarini okuttuguna şahidim. Siz de cabuk atlatırsıniz ins. Kocanızı seviyorsanız destek olun. İş bulması ayakta durması için teşvik edin. Hepimiz sana bakıyoruz toparlan diyin

Bendw kızdım eşime küstüm hatta ama aglayınca dayanamadım sarıldım çok üzgünüm

daha önceki konularinizi bilmiyorum durumuda tam olarak kavrayamadim fakat ailelerinizdan israrla yardim talep edin. esinizede destek olun zor günlerde kenetlenmeden hic bir yere varamazsiniz.
Adamcagizda efkarlanip iki tek attiysa napalim cani sagolsun

Allahim yardimciniz olsun ve esin biran once is bulsun. Benim esim de iki aydir issiz ve bulamiyor. Biz de ocak ayini da kurtaririrz ama subatta allah buyuk is bulamazsa cok zor durumdayiz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Konu sahibinin eşi çalışıyormuş.

Aylığı yetmedi kapatmak için iş yerine borçlandı hastalıklar vs yetmedi yetirmeye çalıştı babasına kefil olmuş babası ödemedi vs vs

o zaman babasına yüklenin.ödesin borcu bi zahmet. ödemiyorsa da evinizi kapatın yerleşin onlara. sizi bu duruma düşürmeye hakları yok.

her evlilikte olur böyle kötü günler. biraz sabır. geçecektir mutlaka. eşinize de kızmadım içtiği için.daralmış işte. olur öyle şeyler arada tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…