- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Allah razı olsunGeçer kardeşim,geçer ama işte nasıl geçer : (( birbirinizden kopmayin,sağlık durumun çalışamayacak kadar kotu mu bilmiyorum,değilse ne iş olursa olsun girmeye calis. 3.200 lira yi sana göndermeyi o kadar isterdim ki valla yok dur bakiyim Rabbim açar bir kapi. Altinimda yok onları bozdursam desem,sadece küçük bir valizle çıktım geldim baba evine of daraldim valla,senin için dua edecem elimden başka bir şey gelmiyor: (( Allah var ,sıkıntı yok.
Bir gün babam fena daraldi,küçüktüm o zaman babam dedi ki ya 10 bin bugün elime gececek borcu odeyecem,ya intihar edecem. Adam odalarda dönüyor deli dana gibi saatler geçiyor hiç bir şey yapamıyor,namaz kıldı geldi dedi ki,Rabbimden istedim 10 bin ağlayarak yalvardım dedi, bir saat geçmeden arkadaşının biri aradi x 10 bin getiriyorum aşağı in diyerek,o gün inandım rabbim kimseyi Darda bırakmıyor.Bak secdede edilen dua redolunmaz,orucunun iftarini açmadan yaptığı dua redolunmaz. : (( Rabbim.gonlume ferahlık versin.
Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Aylığı yetmedi kapatmak için iş yerine borçlandı hastalıklar vs yetmedi yetirmeye çalıştı babasına kefil olmuş babası ödemedi vs vsborcunuz ne için peki ev filan mı aldınız
Allah yardımcınız olsun eşim çalışıyor ben bulamadım Allah razı olsunAllahim yardimciniz olsun ve esin biran once is bulsun. Benim esim de iki aydir issiz ve bulamiyor. Biz de ocak ayini da kurtaririrz ama subatta allah buyuk is bulamazsa cok zor durumdayiz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
madem babası kefil olmasını istedi o zaman babası ödeyecek borcunu. bayağı ayıp ediyormuş kayınbabanAylığı yetmedi kapatmak için iş yerine borçlandı hastalıklar vs yetmedi yetirmeye çalıştı babasına kefil olmuş babası ödemedi vs vs
Ödemiyor işte nasipmadem babası kefil olmasını istedi o zaman babası ödeyecek borcunu. bayağı ayıp ediyormuş kayınbaban
umarım sen de iş bulursun yakın zamanda
Allah razı olsunHer darlıktan sonra elbet bir bolluk vardır..
En kısa zamanda feraha kavuşursun umarım.
Ailelere hayret ettim.
Geline-damada kızgın olabilirsin.
Ona yardım etmek istemiyor olabilirsin
Hatta burnu sürtsün de istiyorsundur, anlarım.
Ama olan senin evladına da oluyor.
Bunu nasıl görmüyorlar..
Allah merhamet versin..
Sagolun Allah razı olsunpara çok şey bu yalan dünyada.. merak ettim neyin borcu 30 milyar ?
eşiniz kredi çekemiyorsa, bari aileleriniz bu konuda yardım etsin kredi çeksinler, ödemesini siz yapın..
çok büyük para değil aslında. ve siz de ne iş olursa yapın bu dar boğaz bitene kadar. gündelik işler vs.
allah yardımcınız olsun
Sıkıntı yapmayın bizimde geçen ay başımıza geldi Vodafone faturası ödenmiş internetten alisverise herseye mesajla onay kodu geliyor o sefer gelmedi bankaylada tartistik ama halloluyor sıkmayın caniniziYom canm fatura odemisler fatura odeme merkezlerinden sifresiz cekim yapmislar sanirim kart nosu uzerinden banka magdur etmiyorz geri alirsin demisler ama iki uc ay surebilirmis buda bizi buldu
Adam belki bunalmış içmiş tanıyor musunuz hayatlarını biliyor musunuz da böyle zor durumda insanları üzecek yorumları şak diye yazıyorsunuz. Yillar sonra ilk icti diyor. Rabbim herkesin içinden yobazligi acimasizligi alsa merhamet duygusu koysa keşke.Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ev temizliği için apartmanlara apt görevlilerine haber bıraksanız? O iste hep ihtiyaç bulunur. Geliriniz yoksa belediyeye başvurun. Belediyenin ücretsiz kresleri de var. İş ve işçi bulma kurumuna gidin. Lokantalara gidin Avm lere sorun. İçinizi ferah tutun. Herkesin başına gelebilecek şeydir yokluk. Ben ne perisanlarin düzlüğe çıkıp ev bark sahibi olduğuna çocuklarini okuttuguna şahidim. Siz de cabuk atlatırsıniz ins. Kocanızı seviyorsanız destek olun. İş bulması ayakta durması için teşvik edin. Hepimiz sana bakıyoruz toparlan diyinSon 4 aydır iş arıyorum
Facede iş ilanı sayfalarına yazdım merdiven temizliği vs her yere haber saldım ama bulamadım
Çocuguma kv bakmak istemiyor (çalışırken baktı ama çocuga yemek bile hazırlamamış )
Saglık sorunlarım var
Bu hafta içinde ödememiz gereken para 3.200 tl ama malesef tek kuruş yok
İnternet telefonlar kesildi kirayı ödeyemedik
Ve eşim çok kötü sürekli panik atak geçiriyor ve malesef dün içkili geldi eve bunca yıldan sonra içki içmiş konuştum ama sadece agladı cevap veremedi dayanamıyorsan ayrılalım dedi
Ne yapacagım şaşırdım
Ailelerimiz durumumuzu biliyor ama malesef yardım etmek istemiyorlar talepte bulunmadık zaten
Ki durumları da çok kötü degil
Bi iki hastalık daha çıktı malesef bende
Şuan kv demlerdeyiz
12 gün kadar da annemlerde kaldık
Benim ailem eşimi eşimin ailesi beni eleştiriyor
Rabbim kimseyi darda koymasın
Allah razı olsunKeske istanbulda olsaydiniz... tam sizin gibi birine ihtiyacim var.
.
Dua edin. Gececek tabi ki... sadece sabir...
Neler gecmedi ki...
Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Bende kızdım eşime küstüm hatta ama aglayınca dayanamadım sarıldım çok üzgünümPardon da hic bunalmadiniz hic caresiz kalmadiniz galiba. gayet insani bi davranis. Alkolu savundugumdan degil ama gayet normal bi tepki bence...
Bendw kızdım eşime küstüm hatta ama aglayınca dayanamadım sarıldım çok üzgünüm
Konu sahibinin eşi çalışıyormuş.Allahim yardimciniz olsun ve esin biran once is bulsun. Benim esim de iki aydir issiz ve bulamiyor. Biz de ocak ayini da kurtaririrz ama subatta allah buyuk is bulamazsa cok zor durumdayiz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aylığı yetmedi kapatmak için iş yerine borçlandı hastalıklar vs yetmedi yetirmeye çalıştı babasına kefil olmuş babası ödemedi vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?